Jump to content

Featured Replies

Kakav car, šta sve on udrobi u pola sata, i Inu, i generale, i prava radnika, i kapitalizam, i antiglobalizam, marksizam, briga za mladež, zove gospodarstvenike da ih nauči kako se vodi firma, pravni lijekovi, satana, pakao, ubistva...Samo sam čekao da koka iz njega pomene Sarumana i to da se bliži odsudna bitka za SrednjozemljeŠta je sve palo na pleća ovog čovjeka, kako mu ne pružiti podršku?!?

• 2 weeks later...

Dinamo juče potvrdio trinaesti naslov prvaka Hrvatske, šesti uzastopni. Pobijedili su Osijek, rezultat je, naravno, bio 1:0, a govor koji je Halilhodžić održao u petak sugeriše da se rastanak primakao. Šteta, mislim da je Halilhodžić jedini trener dostupan na tržištu koji je u stanju od Dinama napraviti materijal za evropsko proljeće.Juče je u Sportskim Novostima izašlo kompariranje Dinama i Partizana, uz razgovor sa Albertom Nađom. Zanimljivi dio:

Zdravko Mamić jednom je prilikom kazao kako bi s dva Srbina u momčadi sigurno igrao Ligu prvaka. Što kažu Crno-bijeli?-Hrvati? Doveo bih svakog dobrog igrača, ali Hrvata teško, bilo bi neozbiljno da jedan igrač dođe iz Dinama u Partizan ili obratno.Regionalna liga?-Pitanje je šta ona rezultatski nosi? Izravan ulazak u Ligu prvaka, 3.kolo kvalifikacija, što? Bez tih odgovora, ona je rekreativna, što ne donosi nikome ništa osim eventualnih problema. Iako, 10.svibnja održaće se sastanak u Zagrebu na kojemu će se naći klubovi svih republika, dakle, sastat će se "velika četvorka". Nogomet priča jedan jezik, a tko zna, možda se dogodi da u budućnosti organiziramo svojevrsni Kup.Prosinečki?-Žuti je jak marketinški potez Zvezde, a kao i sve trenere, održavat će ga rezultati. Crvena Zvezda bila je u sivilu, bez rezultata, igrača i transfera, živjeli su u našoj sjeni. Sada se očito dižu, za što velike zasluge ima RP!
Ostatak je mrva patkometrije ("Partizan je u ovome času najveći klub na ovim prostorima, sigurno veći od Dinama!"), kurtoaznih riječi spram Mamića ("Ako ga ne možemo kupiti, voljeli bismo ga posuditi na godinu-dvije da nam riješi nekoliko transfera."), priče o Zemunellu (koje SN potenciraju kao jednu od dvije prednosti Partizana nad Dinamom - druga su najverniji) i još mrva patkometrije ("Trenutačni ulazak u Ligu prvaka je ekvivalent osvajanju Kupa prvaka otprije 20 godina.").

Pa da pariraju Hajduku valjda. :isuse:

Nekako najjadniji klub iz bivše velike četvorke, ne znam zašto. Jes da mi je posao da mrzim partizan, al i oni imaju više šarma i stila.

+1Još kad sam čitao "Ne okreći se sine" shvatio sam da nešto tu ne štima. Poluklub, amorfan i ameboidan, menjao više puta ime negoli sponzora dresova. Ma...Forza Spalato FC!

Prosinečkog "iskulirali" u DinamuKako to da Dinamo slavi 100 god. postojanja?
Odlucili da je Gradjanski ipak bio Dinamo pre Dinama, te su valjda neki dan i promenili ime svetom imenu u Gradjanski Nogometni Klub Dinamo.

... plus ova novija varijanta kada su dodali koji procenat K u svoje dosadašnje modre C100 M75 dresove, u kombinaciji sa ovim sablasnim praznim gradilištem što ga zovu stadionom... uf. Gadno.

Prosinečkog "iskulirali" u DinamuKako to da Dinamo slavi 100 god. postojanja?
Ovo je neka retardirana navada koja datira još iz doba Zlatka Canjuge i Franje Tuđmana dok se klub zvao Croatia. U to vrijeme su Tuđman, Canjuga i Mirko Novosel bili u udruženom zločinačkom poduhvatu pravljenja stadiona i pokušaja stavljanja svih velikih zagrebačkih klubova (Cibona, Dinamo, Mladost, RK Zagreb), a Dinamu je u krštenicu upisivana i 1906.godina, kao godina osnivanja Concordije i HAŠK-a. Praktično, Dinamu (tačnije, Croatiji) se htjelo pripisati historiju svih predratnih zagrebačkih klubova (HAŠK, Građanski, Concordia).*
Forza Spalato FC!
Misliš na najpartizanskiji hrvatski klub - Radnički nogometni klub Split?* - neka me Ugor ispravi ako gdje griješim, ovoliko pamtim iz tadašnjih medijskih pisanija
1264241rr3.png

Sa sajta im:Osnovan je 16. travnja 1912. godine u Splitu pod imenom "Anarh", u Plinarskoj ulici u Velom Varošu - u kući na broju 7. :wub:

Nekako najjadniji klub iz bivše velike četvorke, ne znam zašto. Jes da mi je posao da mrzim partizan, al i oni imaju više šarma i stila.
Мртва трка.

Sad gledah prilog na Hrt dnevniku o godisnjici...2005. slavili 60 godina postojanja a ove 100 godina, 98te ne znam koliko bi godina.. Vidim komentator rece da su uspjehe Dinama mucki prihvatali Bg komunisti i Bg klubovi..onda neki navijac popljuva Maminja, dok maminja nista ne pitase....nego dje Canjuga?

Sad gledah prilog na Hrt dnevniku o godisnjici...2005. slavili 60 godina postojanja a ove 100 godina, 98te ne znam koliko bi godina.. Vidim komentator rece da su uspjehe Dinama mucki prihvatali Bg komunisti i Bg klubovi..onda neki navijac popljuva Maminja, dok maminja nista ne pitase....nego dje Canjuga?
:isuse::lol::Hail:
Pa da, to je taj rad - 2005.godine je bilo 60 godina od nastanka Dinama, 1998.godine 95 godina od nastanka HAŠK-a, a ove godine je 100 godina od nastanka Građanskog.Canjuga se sad bavi reciklažom smeća, bizMismen. Prije 366 dana je objavljen ovaj članak.