September 21, 200816 yr mali je mix Evre i Roberta Carlosa iz najboljih dana za škart iz šipadovog skladišta koji je krasio lijevi bok Dinama dok su se na njemu smjenjivali Čale i Carlos Santos.Nego jel taj Chale stvarno toliko los? Znam da je u PES-u jebao keve i da sam ortaka bliskom SRS dovodio do ludila
September 21, 200816 yr Author A ja za veciti derbi?.Napred Hajduce!Bili su bili, vrhovi planina; bila je koshulja, 'ajduckoga sina
September 21, 200816 yr Author Kakva je rupetina Maksimir, bruka Alibabina pecina... Bozo uocio, samo pet-sest tisuca ljudi, na blagdanu hrvatskog nogometa Edited September 21, 200816 yr by Luc
September 21, 200816 yr Bas lose , bolji je i nas derbi :) inace potcenio sam hajduk koji zasluzeno vodi
September 21, 200816 yr Author Bas lose , bolji je i nas derbi :) inace potcenio sam hajduk koji zasluzeno vodiIz milion razloga utakmice izmedju Dinama i Hajduka ne mogu ni da pridju beogradskom Derbiju. To je jednostavno neuporedivo...
September 21, 200816 yr Kako neko moze navijati za Dinamo protiv Hajduka?Em more, em vino i riba, em Beara, em Seve...
September 21, 200816 yr E jeste sad .... pretera ga :) ovde se navija za dobar fudbal , gol vise itd :P
September 21, 200816 yr moze li hajduk do pobede u zagrebu protiv dinama nakon pet ipo godina? Edited September 21, 200816 yr by Bane5