Otac-Makarije Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 http://www.jutarnji.hr/sport/nogomet/clana...8,20,,130418.jlLadic = Djukic
Kreator Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 http://www.jutarnji.hr/sport/nogomet/clana...8,20,,130418.jlLadic = Djukic Meni je tu jedino smešno što poziva onog Badelja u repku.Možda je on dobar igrač ali ono što videh protiv šahtjora je daleko od bilo kakve perspektive.. čak i u nagoveštaju.
tchedo Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 Meni je tu jedino smešno što poziva onog Badelja u repku.Možda je on dobar igrač ali ono što videh protiv šahtjora je daleko od bilo kakve perspektive.. čak i u nagoveštaju.Komentator na HRT je rekao, kada je Dinamo igrao protiv Domžala, da je Badelj drugi Zvonimir Boban i da ga neodoljivo podseća na njega :)
Kreator Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 Komentator na HRT je rekao, kada je Dinamo igrao protiv Domžala, da je Badelj drugi Zvonimir Boban i da ga neodoljivo podseća na njega :)Možda po fizičkom izgledu Kakav crni Boban... o bože.
ArleKino Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 (edited) Dinamo objašnjava kod Zadra - domaći vode 2:0. Zavaravaju šahtar ne bi li ispunili prognozu mučahnog šokote kako bi Ukrajinci mogli proći k'o Partizan. <_< Belupo vodi kod Hajdugđana, gol dao naš reprezentativac Jurić (Berbatov mu razbio glavu u srijedu, a Jurić rekao: "Ni Berbatov ne može ništa bosanskoj glavi, sreća da me u glavu udario!").EDIT: 1:1 na Poljudu, poravnao Kalinić. Edited August 23, 2008 by ArleKino
ArleKino Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 (edited) Dinamo preokrenuo blesavim golovima Balabana 2 i Mandžukića, Hajduk 3:1 golovima Kalinića (hat-trick). Edited August 23, 2008 by ArleKino
Ugor Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 Meni je tu jedino smešno što poziva onog Badelja u repku.Možda je on dobar igrač ali ono što videh protiv šahtjora je daleko od bilo kakve perspektive.. čak i u nagoveštaju.Ako si ti na osnovu jedne tekme zakljucio da Badelj ne moze igrati ni za u-21 repku, svaka ti cast.
amare Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 Dinamo preokrenuo blesavim golovima Balabana 2 i Mandžukića, Hajduk 3:1 golovima Kalinića (hat-trick).U Zadru simpaticnih iz 1 u 2.Divno.Sada sledi pokusaj plasmana u lS. potreban su, takodje, 3 gola. ovaj put u mrezi Sahtjora.
ArleKino Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 U Zadru simpaticnih iz 1 u 2.Divno.Sada sledi pokusaj plasmana u lS. potreban su, takodje, 3 gola. ovaj put u mrezi Sahtjora.Ništa od ovog potonjeg, Chago poklonio gol. <_< Koliko čitam na indexu, Dinamo i prije ovog blijed.A ovo oko zadarskog 1 u 2 je blesava primjedba. Ispada da je automatski namještaljka ako dosad 100-postotni Dinamo preokrene rezultat kod posljednjeplasiranog Zadra.
tchedo Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 (edited) Koliko čitam na indexu, Dinamo i prije ovog blijed.Pa igrali su koliko-toliko ravnopravno, istina da nije bilo neke šanse..Najveća prilika za Dinamo je bila kad je Boško Balvan loše odglumio faul u šesnaestercu šahtjora i dobio žuti..Mandžukić opet loš, ne ume da primi tu loptu...a izgledao je još prošle sezone kao pristojan igrač.. Edited August 27, 2008 by tchedo
ArleKino Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 Mandžukić opet loš, a izgledao je još prošle sezone kao pristojan igrač.Da, uopšte ne sumnjam da će ove sezone izgledati kao igračina protiv Intera, Sesveta i sl. boranije. <_<
ArleKino Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 Balaban reprizirao Tošića, samo desnom nogom, a onda šahtar lagano do 3:1. Realno su jači za bar 5 golova, Dinamo može u Kup Govno samo preko Zrinjskog.
ArleKino Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 Kraj. Realno, šahtar je prejak. Najjača scena - seksi-fensi-šmensi plavuša na tribinama popravlja šminku nakon trećeg gola šahtara, ne jebe teren ni 1 2 posto. :D
Ugor Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 Da, uopšte ne sumnjam da će ove sezone izgledati kao igračina protiv Intera, Sesveta i sl. boranije. <_<Upravo, kad mu daš prostora koliko mu daju braniči u HNL-u, Mandžukić je novi Torres. Kad ga malo stisneš više sliči na Mladena Bartolovića.
hepek Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 Balaban reprizirao Tošića, samo desnom nogom, a onda šahtar lagano do 3:1. Realno su jači za bar 5 golova, Dinamo može u Kup Govno samo preko Zrinjskog.Stvarno su me razocarali u ovim prvim tekmama. Igraju sporo, na kratke pasove i to ocajno lose bez prodora i pritiska. Pojacanja ili ne znaju ili se adaptiraju- ako ispadnu u UEFA kupu mozda se i ne sazna do sledece godine, jer HNL nije merilo.Slusao sam stream sa austrijskim komentatorom, koji izgleda barem drugu godinu za redom prati Dinamo upitajuci se zasto u Dinamu nema najavljena izgradnja stadiona, igrackog kadra i sve ostalo sto bi se moglo sa lovom ucinit. Pita se on, a svi mi slusamo odgovore velike cetvorke...http://www.parapsihopatologija.com/forums/style_images/1/folder_post_icons/icon7.gifhttp://www.parapsihopatologija.com/forums/...icons/icon7.gif
Recommended Posts