ArleKino Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 Ma to vracanje igraca ne znam koliko je pametno ... Kad nema gde vrati se u maticni klub .Igranje na staru slavu Silvio Marić se onomad vratio i igrao ispod očekivanog nivoa, Igor Cvitanović nikad nije dostigao formu po povratku iz Sociedada zbog slučaja "Salveta Ivana Bedija od 3 miliona maraka", Igor Bišćan - tek ćemo vidjeti. Mislim da bi Dinamo s njim ušao u Ligu prvaka ili prošao dalje u Ligi Govno prošle godine koliko god loš period imao u PAO-u.
ArleKino Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 (edited) Zasad 0:1, Mandžukić na asistenciju Moralesa. Napokon igra i Chago, dečku je bila ugrožena karijera. Valjda će ga ozljede napokon mimoići.Balaban upravo usrao odličnu akciju.EDIT: Mandžukić se zajebavao i promašio, Balabanu skinuo golman Linfielda. Edited July 16, 2008 by ArleKino
tsva Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 "sjeverni" irci ne igraju u punom sastavu jer su neki igraci jos na godisnem a jedan ima obaveze u kriket reprezentaciji :Hail:
Otac-Makarije Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 Ipak su ovo amateri .... Mada Dinamo deluje dosta ozbiljno ...Morales solidan . "Ima" loptu
casperbgd Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 Vidi se da Morales voli da ima loptu u nogama i da zna sa njom. Doduse, ostatak Dinama nista poseban. Ali ipak treba imati u vidu da je prvo kolo kvalifikacija.
ArleKino Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 Zaspao sam oko 60-70.minute. Ono što sam vidio - nije toliko grozno no promašaji kakve Dinamo sebi dopušta su prošle godine ostavile Modre na proljeće pred televizorom po pitanju Evrope. Belfažđani su u susret krenuli bez 90 od 118 golova, vidjećemo na šta će ličiti Morales i ostali protiv profesionalnih timova.Vidio sam da Carlos igra što će reći da ovaj Ibanez i nije neko pojačanje. Badelj mi se svidio, ima herca, ali, nažalost, i astmu.
Otac-Makarije Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 (edited) Carlos se bas nesto i nije proslavio .... Jako losu zavrsnicu je imao . Mandzukic najbolji bio realno. Balaban se trudio , ali daleko je od prave forme .Hrgovic u DInamu ... Edited July 17, 2008 by Otac-Makarije
ArleKino Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Na lijevi bok Mamić doveo Hrgovića. Ne čudi me po pitanju igračke kvalitete, samo me zanima kako će ga BBB dočekati (Torcida se već sinoć izjasnila). Dinamo dobiva iskusnog igrača koji uvijek daje 110 posto te odličnog izvođača slobodnih udaraca lijevom nogom.
Recommended Posts