Feindouno Posted August 12, 2012 Posted August 12, 2012 (edited) Split vodi 2-0 na sred Maksimira :Hail:4-2.Takoreci iz dva u jedan Edited August 12, 2012 by Feindouno
April Posted August 13, 2012 Posted August 13, 2012 (edited) Split vodi 2-0 na sred Maksimira :Hail:4-2.Takoreci iz dva u jedan™Gledao. Šou.Sudija prekršaj van 16 ubacio ko Sorensen za modre, megjutoa posle nije sudio čist penal za Split. Dominacija. Edited August 13, 2012 by April
Sokrat Posted August 22, 2012 Posted August 22, 2012 (edited) Kakav gol Maribora :lolol:edit: @BlackGeorge Imas ovde http://www.thefirstrow.eu/watch/136665/1/watch-dinamo-zagreb-vs-maribor.html a imas i na HRT2 i OBN Edited August 22, 2012 by Sokrat
Segundo Posted August 22, 2012 Posted August 22, 2012 potok?Na OBN-u ide prenos, trebalo bi da ga imaju svi kablovski operateri. Malo zure sa zvukom ispred slike, alo dobro. :)
Kreator Posted August 22, 2012 Posted August 22, 2012 Kakav gol Maribora :lolol:edit: @BlackGeorge Imas ovde http://www.thefirstr...vs-maribor.html a imas i na HRT2 i OBN Na OBN-u ide prenos, trebalo bi da ga imaju svi kablovski operateri. Malo zure sa zvukom ispred slike, alo dobro. :)ja sam na jebenom IKOM-u.Skremblovali moroni i HRT 2 i OBN.Hvala vam u svakom slucaju, setio sam se onog Kojotovog Roja directa u medjuvremenu gde je nacrtan Kolina :naughty:E da, kada god gledam Dinamo onaj njihov veliki igrac Badelj napravi neko sranje tipa Miljkon/Krneta. Nikakav fudbaler a mamic ce ga sigurno uvaliti za dobre pare u neki koblenc...
Feindouno Posted August 22, 2012 Posted August 22, 2012 Badelja su vec prodali HSV-u, ovo mu je valjda oprostajna
Kreator Posted August 22, 2012 Posted August 22, 2012 Badelja su vec prodali HSV-u, ovo mu je valjda oprostajna™nisam ni sumnjao u mamica. ume opasno govna da uvali..
Nemanja Posrbica Posted August 22, 2012 Posted August 22, 2012 Zašto je igrač koji postigne autogol automatski govno? Meni je Badelj vrlo pristojan igrač, recimo cenim ga mnogo više od nakurčenog Sammira i verujem da će imati sasvim solidnu karijeru u Evropi.
Recommended Posts