Boza_zvani_Pub Posted July 25, 2012 Posted July 25, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=C9phNCXkhBM&feature=player_embedded
MiddleClass Posted July 25, 2012 Posted July 25, 2012 Maminjo... :Hail:Kakav lopov od sudije... ne mogu da vjerujem da je drugi gol priznao Bugarima...
*edited by mod Posted July 25, 2012 Posted July 25, 2012 A pre manje od godinu dana na ovom ili CL topicu je bila rasprava o tome kako je proslogodisnjim ulaskom u LS Dinamo postao regionalni powerhouse i redovni ucesnik LS
casperbgd Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 A pre manje od godinu dana na ovom ili CL topicu je bila rasprava o tome kako je proslogodisnjim ulaskom u LS Dinamo postao regionalni powerhouse i redovni ucesnik LS Pa nakon ovakvog prolaska u sledece kolo, poprilicno sam ubedjen da ce izvuci nekog lakseg protivnika od Bugara i uci u LS.
Cash Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 Pa nakon ovakvog prolaska u sledece kolo, poprilicno sam ubedjen da ce izvuci nekog lakseg protivnika od Bugara i uci u LS.Vec su izvukli svoju nocnu moru zvanu Serif.
casperbgd Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 Vec su izvukli svoju nocnu moru zvanu Serif.A da, zaboravih da su vec izvuceni protivnici. Bice cupavo. Opet ce ih usrati u 168om minutu.
*edited by mod Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 Vec su izvukli svoju nocnu moru zvanu Serif.Ne znam kakav je Serif danas ali mislim da bi i njih trebalo da prodju i na kraju zavrse u LE gde realno i zasluzuju da budu. Doduse uvek moze da se desi da im upadne neki user u vidu pobednika meca Maribor-Dudelanz za ulazak u LS ali sve je to i dalje daleko od redovnog pa i od ozbiljnog ucesnika LSPogotovu sa zadnja da trenera koja su imali na klupi.
Cash Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 Ne znam kakav je Serif danas ali mislim da bi i njih trebalo da prodju i na kraju zavrse u LE gde realno i zasluzuju da budu. Doduse uvek moze da se desi da im upadne neki user u vidu pobednika meca Maribor-Dudelanz za ulazak u LS ali sve je to i dalje daleko od redovnog pa i od ozbiljnog ucesnika LSPogotovu sa zadnja da trenera koja su imali na klupi.Cenim da je Serif tehnicki puno slabije potkovan od Ludogoreca ali su zato organizovaniji i ne prave gluposti s kojim mogu izbaciti sami sebe. Morace Dinamo dobro da zapne. No u 4. kolu ih ne ceka Maribor nego:
keitel Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 Ne znam kakav je Serif danas ali mislim da bi i njih trebalo da prodju i na kraju zavrse u LE gde realno i zasluzuju da budu. Doduse uvek moze da se desi da im upadne neki user u vidu pobednika meca Maribor-Dudelanz za ulazak u LS ali sve je to i dalje daleko od redovnog pa i od ozbiljnog ucesnika LSPogotovu sa zadnja da trenera koja su imali na klupi.Realno, većina ovih timova iz rute šampiona zaslužuje da ide u ligu evrope, ali nekoga ipak mora da usere. Ne mogu sad da se sjetim ko je nedavno pričao o tome, da je za ekipu sličnog kvaliteta bolje da igra le, jer visoki porazi u ligi šampiona negativno utiču na moral igrača.
April Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 Ne znam kakav je Serif danas ali mislim da bi i njih trebalo da prodju i na kraju zavrse u LE gde realno i zasluzuju da budu. I to je upitno. Igraju ruzniji fudbal od Stanojevih i bata Djorinih zajedno.
*edited by mod Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 Realno, većina ovih timova iz rute šampiona zaslužuje da ide u ligu evrope, ali nekoga ipak mora da usere. Ne mogu sad da se sjetim ko je nedavno pričao o tome, da je za ekipu sličnog kvaliteta bolje da igra le, jer visoki porazi u ligi šampiona negativno utiču na moral igrača.Za ekipu je bolje ali jbg na balkanu ekipa traje sezonu do dve. Za upravu je bolje da se opare u LS pa makar imali i 0 bodova sa -15 gol razlikom. Ja kao navijac bi radije gledao ekipu koja se do kraja bori za to drugo mesto u grupi LE nego li nakantavanje u LS i matematicko ispadanja posle prva 3 meca u grupi. Dodatni bonus je sto u prvom slucaju se na utakmicama ne bi gurali Topalovici i njima slicni a i mogao bi da se gleda normalan fudbal na TVu.
keitel Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 A pre manje od godinu dana na ovom ili CL topicu je bila rasprava o tome kako je proslogodisnjim ulaskom u LS Dinamo postao regionalni powerhouse i redovni ucesnik LS A prije manje od nedjelju dana izgledalo je smiješno..
casperbgd Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 Cela ta prica je bila vezana za jak koeficijent koji ima Dinamo, plus neki minimum reprodukcije sastava i ulaganja u tim koji se u Zvezdi i Partizanu ne moze zamisliti. I naravno, potenciranje da Mamic nije imbecil da izgubi novac koji uzima iz Dinama tako sto bi neucestvovanjem u Evropi pale cene igracima. Ostaje nam da vidimo koliko je sposoban Mamic da odrzi ovaj svoj despotizam, a verovatno je svestan da mu dobri rezultati pruzaju mirnu finansijsku buducnost.
John Coltrane Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 Iako nema Pokrivaca i Samira zbog "nepostivanja klupske discipline" modri vode 1:0 golom Vide.
Recommended Posts