Jump to content
IGNORED

Dinamo

Luc

Recommended Posts

Posted

Fina mu je birtija. Vidi moje pojasnjenje sta sam mislio pod qrcem.

Posted (edited)

Možeš objašnjavati do sutra, još ne mogu vjerovati da to netko može ozbiljno napisati.

Edited by Ugor
Posted

Da malo i ja objasnim, to je kao da kažeš da je Chelsea u većem qurcu od Crewe Alexandre. Jest da su prvi osvojili Ligu prvaka, da imaju igrače koji vrijede barem sto puta više od Crewa, i da Crewe igra u league one, ali Crewe ne mijenja trenere svake sezone, ima manji dug i nema ruskog oligarha za vlasnika.

Posted

u redu je, shvatili smo.

Posted

prenos Dinamo - Nefcihttp://www.balkansport.info/threads/1064958-Vs-4

Posted (edited)

Utrčali pijani likovi na teren. :lol:"Jebem vam mater četničku", "Mamiću, Cigane!", uzeli loptu, svi stoje, gledaju ih, sudija i igrači otišli u stranu, jedan dribla Stamenog koji stoji i gleda ga.Koji tajming imam da dođem na potok, rulam. Policajac ili redar (can't tell) jedan jedini bleji i gleda, ovi otišli i odneli loptu sa stadiona :lol: (kasnije videli da im neće niko ništa, pa se razgaćili kraj reklama, gledaju dalje tekmu i deru se), igrači se sklonili, debili sa tribine pevaju "idemo dalje!" i "ubij Srbina" techno mix, utakmica se nastavlja posle 5 minuta pauze, kada su pronašli novu loptu i kolektivno izwtfovali.

Edited by Oxymoron
Posted (edited)

:) jos nisu nastavili da igraju

Edited by Далибор
Posted

Pa jesu, kao sve normalno. Neću gledati dalje, dosta mi ovo bilo...

Posted

Aj sto ima debila na sve strane, nego cemo sada opet da budemo pocasceni pricama kako je Stameni jebo majku Ustasama kao i proslog leta...

Posted

Kakav klub, takvi pratitelji.Zabraniti igranje, ukinuti, pod lokot staviti.

Posted

Utakmica je nastavljena nakon toga ali je u drugom poluvremenu i definitivno prekinuta kad su ovi majmuni upali u restoran i krenuli da prave sranja.Sve to da bi meni izbili pare iz dzepa, naravno.

Posted

Ne kapiram. Koji su ovi? Maminjovi pešadinci ili BBB oporba? (Nisam gledao snimak do kraja, jbg.)