Jump to content
IGNORED

Dinamo


Luc

Recommended Posts

Sjajna partija, samo vidim već se ozbiljno priča da Badelj i Samir idu.
Pa ovo je valjda bio pred-šoping za-u-izlog-doping.Vratit će se oni na staze stare slave in no time. Mislim na Dinamo, ova dva drvca će napuniti Mamiću džepove i zagrijati neke klupe na belosveckom zapadu. Ili Velikom Istoku.
Link to comment

maminja za predsednika sledece jugoslavije.inace, najezim se uvek kada vidim ovog jurcica, deluje mi kao zesci psihopata.

Link to comment
Sjajna partija, samo vidim već se ozbiljno priča da Badelj i Samir idu.
Badelj je čak rekao da bi ovo mogla biti njegova zadnja utakmica za Dinamo. :isuse: U antologiju ljudske gluposti bi ušla Mamićeva prodaja Badelja prije nego što se potvrdi ovih 4:1 u Švedskoj. Malmežani nipošto nisu za potcijeniti, posebno zbog vidljivih slabosti Dinama (recimo, Ibanez je u defanzivi bitno slabiji nego u ofanzivi pa bi bilo dobro u revanšu krenuti sa Cufreom na toj poziciji; Jurčić forsira Krstanovića iako je Beqiraj nekoliko puta bolji igrač).Mamićeva logika je vjerovatno ona: "Klubovi skupo plaćaju pojačanja u ljetnom prelaznom roku, zimski mega-transferi a la Torres ili Carroll su rijetkost" pa će Badelj i/ili Sammir vjerovatno realizovati transfere prije zime. Tad će pozivni za Zagreb postati 006, a Mamić vjerovatno misli da bi to oborilo cijenu Badelju i Sammiru.
Valjda se nece raspasti u Svedskoj, mada bi to licilo na balkanski klub.
Da. Mada, što reče steins, Dinamo je sinoć igrao kao atipičan ex-Yu klub - od mlađahnih bekova koji probijaju stranu od 1. do 90.minute preko veznih igrača koji lome protivnika snagom i tehnikom pa do napadača koji prave pritisak na protivničku zadnju liniju. Za Malmoe je sinoć igrao i Daniel Andersson koji je sa istim klubom ispao od Hajduka 1998.godine prije nego što će otići sa Ykselom Osmanovskim u Bari. Komentator te utakmice je bio Drago Ćosić, baš kao i sinoć. :) Legendarni Drago je briljirao nakon drugog gola Šveđana i nakon drugog gola Hajduka. :Dhttp://www.youtube.com/watch?v=kuVKPmdQPIwU revanšu je Hajduk dobio 2:0.
Link to comment

Jbt, gledam sinoc Badelja i mislio sam da se to neki matori vratio u Dinamo da pomogne kad ono vikipedija kaze drugacije... kako je doktorski odigrao! :Hail:Nema trika da ce ispustiti 4:1 pa sve da Hajduk posalju gore da igra revans... :P

Edited by MiddleClass
Link to comment

U 17.minuti Dinamo vodi kod Osijeka 2:0, Tomečak i Šitum. Tomečak je vrlo simpatičan igrač, žrtva Jurčićevog romba. Zabio Ajaxu na Areni u porazu (2:1) i majstorski asistirao Slepički za pobjedu kod Anderlechta.Iz prvog tima nema Tonela, Sammira, Leke i Rukavine, a Beqiraja ionako računam kao prvotimca u odnosu na Krstanovića.EDIT: 30.minuta, 4:0. Šitum dao još jedan, a četvrti 17-godišnji Kovačić.

Edited by ArleKino
Link to comment
Igra li ili ne igra Beco?
Igra, namjestio je jedan gol mada čini se da Dinamovi tinejdžeri (Šitum 19, Kovačić 17) i ovi nešto stariji (Badelj 22, Tomečak 22) drže sve pod kontrolom.
Link to comment

Za nešto manje od 45 minuta Dinamo započinje revanš u Švedskoj. Moguće je da pušem na jogurt, ali dok ne završi utakmica povoljnim rezultatom za Dinamo, ne smijem reći da je sve riješeno.Najavljen je tim: Kelava-Vrsaljko, Tonel, Vida, Cufre-Callelo-Leko, Badelj-Sammir-Krstanović :isuse:, Rukavina. Navodno je Ibanez ozlijeđen, ali je puno realnije to da Jurčić želi zatvoriti svaku mogućnost Šveđanima da dubinskim loptama iza leđa ofanzivnog Ibaneza ulaze u šanse.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...