noskich Posted March 11, 2022 Author Posted March 11, 2022 (edited) Kozak ponovo jase. Inace tecno govori srpski, pricao sam sa njim. Pro-Russian protesters bring their war to Sydney as they march outside Russia's consulate in SUPPORT of the horrific invasion of Ukraine - led by Putin's man Down Under https://www.dailymail.co.uk/news/article-10596797/Pro-Russia-protesters-Putin-Ukraine-streets-outside-Kremlins-Sydney-embassy.html?ito=chromelessDM_0 Edited March 11, 2022 by noskich
peralozac Posted March 14, 2022 Posted March 14, 2022 Živjo Lejba Dej! Živjooooo! Živla Peninšula! Živlaaaaa!
magi Posted March 14, 2022 Posted March 14, 2022 Živjo Lejba Dej! Živjooooo! Živla Peninšula! Živlaaaaa! Koja plaža? Ja juče bio na Rye Ocean i bilo je slično ovako samo malo življe [emoji846]Sent from my SM-G950F using Tapatalk
peralozac Posted March 14, 2022 Posted March 14, 2022 1 minute ago, magi said: Koja plaža? A koja druga na praznik rada nego St Andrews (wink wink)!
peralozac Posted March 14, 2022 Posted March 14, 2022 Možda smo se i sreli Mada smo mi na drugu stranu šetali, do Gunnamatta.
magi Posted March 15, 2022 Posted March 15, 2022 Gunnamatta je super ali se šuška da u tom rejonu ispuštaju kanalizaciju pa se od kad sam za to čuo tamo ne kupam.Na Rye nekoliko puta koliko sam bio talasi nisu razočarali a čujem da znaju da idu i do 3m.Sent from my SM-G950F using Tapatalk
peralozac Posted March 17, 2022 Posted March 17, 2022 E kad sam ja bio tačno deset godina mlađi, morao je čovek da potegne par hiljada kilometara pa još malo dublje u nedođiju da bi doneo kući ovakav suvenir: Dočim danas svaka šuša u singlet, shorts n'thongs može da se odveze do pumpe na ćošku i hvali se naokolo Spoiler Dobro ajde, još uvek ne, ali biće za koji dan. Ja gordana šuša danas u majici kratkih rukava, bermudama i japankama na ćošku platila 215 cenata.
noskich Posted March 17, 2022 Author Posted March 17, 2022 Em je voda ledara 365 dana u godini, em se govna izlivaju u okean oko Melburna i Sidneja redovno. Pa ko voli nek izvoli...
magi Posted March 17, 2022 Posted March 17, 2022 Em je voda ledara 365 dana u godini, em se govna izlivaju u okean oko Melburna i Sidneja redovno. Pa ko voli nek izvoli...Uzmeš jedno odelce od 2-3mm ako ti smeta hladna voda a govna su na jednoj lokaciji istočno i na jednoj zapadno od grada, pomeriš se na 1km u stranu i uživaš.Sent from my SM-G950F using Tapatalk
noskich Posted March 17, 2022 Author Posted March 17, 2022 15 minutes ago, magi said: Uzmeš jedno odelce od 2-3mm ako ti smeta hladna voda a govna su na jednoj lokaciji istočno i na jednoj zapadno od grada, pomeriš se na 1km u stranu i uživaš. Sent from my SM-G950F using Tapatalk Hajmo matematicari, ako govno koje pluta se u proseku pomera metar po minuti, koliko vremena mu treba da predje jedan kilometar? 2
magi Posted March 17, 2022 Posted March 17, 2022 Verovatno imaju tendenciju da se rastvore u slanoj vodi. Idem ponovo za vikend i javljam ako primetim nešto [emoji475]Sent from my SM-G950F using Tapatalk
noskich Posted March 18, 2022 Author Posted March 18, 2022 8 hours ago, magi said: Verovatno imaju tendenciju da se rastvore u slanoj vodi. Idem ponovo za vikend i javljam ako primetim nešto Sent from my SM-G950F using Tapatalk Nadam se da nećeš otvarati usta. Elem, Australia's house prices are among the least affordable in the WORLD - with #Sydney and #Melbourne both being ranked within the top five. Dermographia's International Housing Affordability 2022 report lists Sydney as the SECOND least affordable city, with the median price being 15 times higher than the average household income. Melbourne ranked fifth, where median prices are 12 times higher than the average income, while Adelaide, Brisbane and Perth also appear in the top 20. #9News | Nightly at 6pm
magi Posted March 18, 2022 Posted March 18, 2022 Nadam se da nećeš otvarati usta.Važi a ni ti nemoj kitu u usta (ako se odlučiš na odlazak na plažu).Sent from my SM-G950F using Tapatalk 1
Recommended Posts