Jump to content
IGNORED

Dobra plata, dobro mesto, jeftin real estate

noskich

Recommended Posts

Posted (edited)
6 minutes ago, Indy said:

Neko im u pabu otkida glavu? To je novost za mene.

'Aj ti lepo od mene, onako u troskocima...

Otkida im glavu dakako, ne u pabu, vec negde drugde, da li je lokacija bitna?

I svako ko kupuje proizvode koje sadrze delove njihovih lesheva direktno to finansira.

Edited by noskich
Posted
1 minute ago, noskich said:

Otkida im glavu dakako, ne u pabu, vec negde drugde, da li je lokacija bitna?

Klasično trolovanje, na post "vidi tragediju, ubiše čoveka?!" sledi trol komentar "A to što su njih u Rwandi ublili miliion - TO JE TEBI SVEJEDNO, JELDA?"

I kad te neko lepo zamoli da ođebeš, onda to i uradi.

• +1 1
Posted

Po meni nije u redu da se po kafanama obezglavljuju životinje a u ustanovama koje su za to registrovane, što da ne

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Posted
12 minutes ago, magi said:

Po meni nije u redu da se po kafanama obezglavljuju životinje a u ustanovama koje su za to registrovane, što da ne

Ima pitanja na koja treba odgovoriti u vezi ovog drugog, ali su to svakako 2 odvojene teme (psihopatologija i ishrana*).

*Može biti da je ta ishrana nezdrava, ekološki neodrživa i neetička - ali je ta tema i dalje sasvim različita od sadizma kao hobija.

Posted
2 hours ago, Indy said:

Klasično trolovanje, na post "vidi tragediju, ubiše čoveka?!" sledi trol komentar "A to što su njih u Rwandi ublili miliion - TO JE TEBI SVEJEDNO, JELDA?"

I kad te neko lepo zamoli da ođebeš, onda to i uradi.

Pa jel ti ne smeta sto obezglavljuju 50 milijardi pilica godisnje ili ti smeta? Izjasni se. Evo magi kaze ne smeta joj. A tebi?

Posted
Pa jel ti ne smeta sto obezglavljuju 50 milijardi pilica godisnje ili ti smeta? Izjasni se. Evo magi kaze ne smeta joj. A tebi?
*mu

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Posted

Kako volim ove likove što liju suze za životinjama, ali im ne smeta ubica ljudi kao debeljko iz Pjongjanga.

Posted

Pa debeljko ne otkida zubima glave u baru, nego u “ustanovama koje su za to registrovane”…  :cool:

Posted

Kliknuh na (ozi) oglas za davanje krvi na FB, kad vidim tamo 1.5K komentara. Mislim, o čemu se radi, kad tamo flash mob antivaksera koji trabunjaju o "pureblood" :isuse::isuse::isuse:

Kaće više ona kometla iz Dontlookup

• Haha 1
Posted

Meni nije jasno kako tolike budale uspevaju da prezive u danasnjem svetu?

Posted

Ova je bolja, mada naravno Albo nije ni izbliza baš toliko cool

thisone.jpg

• +1 1
Posted (edited)

Fucken Fitzroy, jedna radnja do druge, (skoro) niko maske nema. Ni mušterije, ni osoblje...

EDIT. Ništa, nema veze, samo novih 12,157 slučajeva danas na lokalu. :fantom:

Edited by Indy