noskich Posted January 25, 2022 Author Posted January 25, 2022 (edited) 6 minutes ago, Indy said: Neko im u pabu otkida glavu? To je novost za mene. 'Aj ti lepo od mene, onako u troskocima... Otkida im glavu dakako, ne u pabu, vec negde drugde, da li je lokacija bitna? I svako ko kupuje proizvode koje sadrze delove njihovih lesheva direktno to finansira. Edited January 25, 2022 by noskich
Indy Posted January 25, 2022 Posted January 25, 2022 1 minute ago, noskich said: Otkida im glavu dakako, ne u pabu, vec negde drugde, da li je lokacija bitna? Klasično trolovanje, na post "vidi tragediju, ubiše čoveka?!" sledi trol komentar "A to što su njih u Rwandi ublili miliion - TO JE TEBI SVEJEDNO, JELDA?" I kad te neko lepo zamoli da ođebeš, onda to i uradi. 1
magi Posted January 25, 2022 Posted January 25, 2022 Po meni nije u redu da se po kafanama obezglavljuju životinje a u ustanovama koje su za to registrovane, što da neSent from my SM-G950F using Tapatalk
Indy Posted January 25, 2022 Posted January 25, 2022 12 minutes ago, magi said: Po meni nije u redu da se po kafanama obezglavljuju životinje a u ustanovama koje su za to registrovane, što da ne Ima pitanja na koja treba odgovoriti u vezi ovog drugog, ali su to svakako 2 odvojene teme (psihopatologija i ishrana*). *Može biti da je ta ishrana nezdrava, ekološki neodrživa i neetička - ali je ta tema i dalje sasvim različita od sadizma kao hobija.
noskich Posted January 25, 2022 Author Posted January 25, 2022 2 hours ago, Indy said: Klasično trolovanje, na post "vidi tragediju, ubiše čoveka?!" sledi trol komentar "A to što su njih u Rwandi ublili miliion - TO JE TEBI SVEJEDNO, JELDA?" I kad te neko lepo zamoli da ođebeš, onda to i uradi. Pa jel ti ne smeta sto obezglavljuju 50 milijardi pilica godisnje ili ti smeta? Izjasni se. Evo magi kaze ne smeta joj. A tebi?
magi Posted January 25, 2022 Posted January 25, 2022 Pa jel ti ne smeta sto obezglavljuju 50 milijardi pilica godisnje ili ti smeta? Izjasni se. Evo magi kaze ne smeta joj. A tebi?*muSent from my SM-G950F using Tapatalk
dragance Posted January 25, 2022 Posted January 25, 2022 Kako volim ove likove što liju suze za životinjama, ali im ne smeta ubica ljudi kao debeljko iz Pjongjanga.
braca Posted January 25, 2022 Posted January 25, 2022 Pa debeljko ne otkida zubima glave u baru, nego u “ustanovama koje su za to registrovane”…
Delija67 Posted January 25, 2022 Posted January 25, 2022 https://www.blic.rs/vesti/svet/horor-u-indiji-pijani-hindu-svestenik-umesto-koze-obezglavio-coveka/pne98z8
Indy Posted January 26, 2022 Posted January 26, 2022 Kliknuh na (ozi) oglas za davanje krvi na FB, kad vidim tamo 1.5K komentara. Mislim, o čemu se radi, kad tamo flash mob antivaksera koji trabunjaju o "pureblood" Kaće više ona kometla iz Dontlookup 1
dragance Posted January 26, 2022 Posted January 26, 2022 Meni nije jasno kako tolike budale uspevaju da prezive u danasnjem svetu?
Indy Posted February 1, 2022 Posted February 1, 2022 Ova je bolja, mada naravno Albo nije ni izbliza baš toliko cool 1
Gojko & Stojko Posted February 1, 2022 Posted February 1, 2022 42 minutes ago, Indy said: ... mada naravno Albo nije ni izbliza baš toliko cool Heh, ja živim blizu njegove izborne jedinice, i skoro svakodnevno iz raznih razloga idem u Merikvil. U novom delu šoping centra su uradili murale u toaletima, između ostalih Angus Jang i Albo ... Sydney’s Marrickville Metro Got An Upgrade & Now A Young Anthony Albanese Can Watch You Shit SaE 1
Indy Posted February 3, 2022 Posted February 3, 2022 (edited) Fucken Fitzroy, jedna radnja do druge, (skoro) niko maske nema. Ni mušterije, ni osoblje... EDIT. Ništa, nema veze, samo novih 12,157 slučajeva danas na lokalu. Edited February 3, 2022 by Indy
Recommended Posts