Jump to content
IGNORED

Dobra plata, dobro mesto, jeftin real estate

noskich

Recommended Posts

Posted
1 minute ago, jms_uk said:

Neki porodicni

Jasno. To je onda problem - i kako da dodje ovamo i kako posle da se vrati tamo... 

Posted

Nazad i nije toliko - moze da radi od kuce tokom dvonedeljnog karantina; ali tamo ne moze da zavrsava to za sta bi isla...

Posted

A usput je i South African bankrotirao pa nema više ni konkurencije da se dodje do Pertha iz Londona. 

• -1 1
Posted

Neki sveži(ji) podaci iz Aus...

Koga zanima.

image.png

• +1 1
Posted

Izvor? Zanimljivo kako prosečan anesteziolog dobro šije (wink) hirurga.

Posted

E moji inženjeri... bolje da ste učili Frojda.

Posted

Da pitam ovde jer je prikladnije nego na Vaš odnos prema domovini mada smo tamo pričali:

Čula sam razne preporuke i mišljenja o gradovima širom Amerike, ali ima li nekoga da se razume u New York State? Šta je sa Long Island-om - i gde na LI? Šta je sa Ithacom ili možda Hyde Park? Westchester? Nikad nisam bila u Buffalu ali mi ne deluje baš privlačno. Šta je sa okolinom NY State-a, Connecticut, Massachustets, NJ, pa čak i Rhode Island ili New Hampshire? Da li neko ima iskustva, saznanja i mišljenja? @Dimitrije ?

Posted
On 16.7.2020. at 19:46, Indy said:

Driller, miner or shot firer

Pekar, lekar, apotekar

• +1 1
  • Haha 1
Posted
9 hours ago, papapavle said:

shot firer

Sa njima nema zajebancije, samo Yes, my shot firer!

Posted
On 21.7.2020. at 18:19, trustno1 said:

Da pitam ovde jer je prikladnije nego na Vaš odnos prema domovini mada smo tamo pričali:

Čula sam razne preporuke i mišljenja o gradovima širom Amerike, ali ima li nekoga da se razume u New York State? Šta je sa Long Island-om - i gde na LI? Šta je sa Ithacom ili možda Hyde Park? Westchester? Nikad nisam bila u Buffalu ali mi ne deluje baš privlačno. Šta je sa okolinom NY State-a, Connecticut, Massachustets, NJ, pa čak i Rhode Island ili New Hampshire? Da li neko ima iskustva, saznanja i mišljenja? @Dimitrije ?

Buffalo se dzentrifikovao i odlična je destinacija za živeti. Lepi restorani, kafici, priroda okolo, itd. Obožavam Long Island (što dalje, to bolje), ali tu je već papreno skupo. Rochester je lep, uz jezero i blizu Kanade, a uglavnom je tu pharma industrija i faks.

• -1 1
Posted
19 hours ago, dragance said:

Buffalo se dzentrifikovao i odlična je destinacija za živeti. Lepi restorani, kafici, priroda okolo, itd. Obožavam Long Island (što dalje, to bolje), ali tu je već papreno skupo. Rochester je lep, uz jezero i blizu Kanade, a uglavnom je tu pharma industrija i faks.

Ove dve stvari su u kontradikciji.

Posted
10 minutes ago, eumeswil said:

Ove dve stvari su u kontradikciji.

Zašto?

• -1 1
Posted

Pogospođavanje™... grubo rečeno, zamena radničke klase srednjom klasom. Dakle, da li je dobro ili loše, zavisi od toga u kojoj si klasi.

Posted
6 minutes ago, Indy said:

Pogospođavanje™... grubo rečeno, zamena radničke klase srednjom klasom. Dakle, da li je dobro ili loše, zavisi od toga u kojoj si klasi.

Pa to sam i razumeo, ali kao što si rekao - zavisi gde si na skali. Nestanak jeftinijih nekretnina. 

• -1 1