iDemo Posted July 11, 2020 Posted July 11, 2020 1 minute ago, jms_uk said: Neki porodicni Jasno. To je onda problem - i kako da dodje ovamo i kako posle da se vrati tamo...
jms_uk Posted July 11, 2020 Posted July 11, 2020 Nazad i nije toliko - moze da radi od kuce tokom dvonedeljnog karantina; ali tamo ne moze da zavrsava to za sta bi isla...
dragance Posted July 11, 2020 Posted July 11, 2020 A usput je i South African bankrotirao pa nema više ni konkurencije da se dodje do Pertha iz Londona. 1
peralozac Posted July 17, 2020 Posted July 17, 2020 Izvor? Zanimljivo kako prosečan anesteziolog dobro šije (wink) hirurga.
Indy Posted July 17, 2020 Posted July 17, 2020 Izvor @GrogsGamut U stvari, sirovi podaci su ovde: https://data.gov.au/data/dataset/taxation-statistics-2017-18
trustno1 Posted July 21, 2020 Posted July 21, 2020 Da pitam ovde jer je prikladnije nego na Vaš odnos prema domovini mada smo tamo pričali: Čula sam razne preporuke i mišljenja o gradovima širom Amerike, ali ima li nekoga da se razume u New York State? Šta je sa Long Island-om - i gde na LI? Šta je sa Ithacom ili možda Hyde Park? Westchester? Nikad nisam bila u Buffalu ali mi ne deluje baš privlačno. Šta je sa okolinom NY State-a, Connecticut, Massachustets, NJ, pa čak i Rhode Island ili New Hampshire? Da li neko ima iskustva, saznanja i mišljenja? @Dimitrije ?
papapavle Posted July 21, 2020 Posted July 21, 2020 On 16.7.2020. at 19:46, Indy said: Driller, miner or shot firer Pekar, lekar, apotekar 1 1
peralozac Posted July 22, 2020 Posted July 22, 2020 9 hours ago, papapavle said: shot firer Sa njima nema zajebancije, samo Yes, my shot firer!
dragance Posted July 24, 2020 Posted July 24, 2020 On 21.7.2020. at 18:19, trustno1 said: Da pitam ovde jer je prikladnije nego na Vaš odnos prema domovini mada smo tamo pričali: Čula sam razne preporuke i mišljenja o gradovima širom Amerike, ali ima li nekoga da se razume u New York State? Šta je sa Long Island-om - i gde na LI? Šta je sa Ithacom ili možda Hyde Park? Westchester? Nikad nisam bila u Buffalu ali mi ne deluje baš privlačno. Šta je sa okolinom NY State-a, Connecticut, Massachustets, NJ, pa čak i Rhode Island ili New Hampshire? Da li neko ima iskustva, saznanja i mišljenja? @Dimitrije ? Buffalo se dzentrifikovao i odlična je destinacija za živeti. Lepi restorani, kafici, priroda okolo, itd. Obožavam Long Island (što dalje, to bolje), ali tu je već papreno skupo. Rochester je lep, uz jezero i blizu Kanade, a uglavnom je tu pharma industrija i faks. 1
eumeswil Posted July 25, 2020 Posted July 25, 2020 19 hours ago, dragance said: Buffalo se dzentrifikovao i odlična je destinacija za živeti. Lepi restorani, kafici, priroda okolo, itd. Obožavam Long Island (što dalje, to bolje), ali tu je već papreno skupo. Rochester je lep, uz jezero i blizu Kanade, a uglavnom je tu pharma industrija i faks. Ove dve stvari su u kontradikciji.
dragance Posted July 25, 2020 Posted July 25, 2020 10 minutes ago, eumeswil said: Ove dve stvari su u kontradikciji. Zašto? 1
Indy Posted July 25, 2020 Posted July 25, 2020 Pogospođavanje™... grubo rečeno, zamena radničke klase srednjom klasom. Dakle, da li je dobro ili loše, zavisi od toga u kojoj si klasi.
dragance Posted July 25, 2020 Posted July 25, 2020 6 minutes ago, Indy said: Pogospođavanje™... grubo rečeno, zamena radničke klase srednjom klasom. Dakle, da li je dobro ili loše, zavisi od toga u kojoj si klasi. Pa to sam i razumeo, ali kao što si rekao - zavisi gde si na skali. Nestanak jeftinijih nekretnina. 1
Recommended Posts