renne Posted January 2, 2020 Posted January 2, 2020 Plutokrate, hoće li preživeti neka koala Ovi vidojei što iskaču su baš uznemiravajući
peralozac Posted January 2, 2020 Posted January 2, 2020 U delovima Viktorije je juče po prvi put proglašena propas' (state of disaster), posebna vrsta vanrednog stanja.
peralozac Posted January 3, 2020 Posted January 3, 2020 toliko ne valja?sent from bubamotoDobra plata, dobro mesto, jeftin real estate. Za vatru.
Indy Posted January 3, 2020 Posted January 3, 2020 11 hours ago, renne said: Plutokrate, hoće li preživeti neka koala Ovi vidojei što iskaču su baš uznemiravajući Prosto sam neutešan.
Indy Posted January 3, 2020 Posted January 3, 2020 Sedam ih je spasao, samo iz ove jedne šume. (Oziji, možete dati dobrovoljne priloge skloništu za divljač "Mallacoota Wildlife Shelter" - primili su 10 povređenih koala u poslednja 24h - na link ispod. https://www.oscarslaw.org/blog/bushfires-how-you-can-help-those-helping-animals)
Venom Posted January 3, 2020 Posted January 3, 2020 On 31.12.2019. at 4:25, Moracikus said: Meni je najaci dio kad savjetuje da nadjete skolu koja ima sporedan izlaz dje se fata magla kad dodje policija. Odmah sam zamislio naseg junaka u takvom aktu
Skyhighatrist Posted January 4, 2020 Posted January 4, 2020 čitam da može i da potraje, napravi pravi džumbus tu, a dim i vrelina napune i poremete jet streamove, koji ponesu čađ, pak se poseru po južnoj Južnoj ...
Indy Posted January 4, 2020 Posted January 4, 2020 Dim u vazduhu... Vidim neki nose maske (izgledaju mi beskorisne... to su maske za prašinu, ne dim.)
djili Posted January 4, 2020 Posted January 4, 2020 (edited) dim ima i particulate matter tj. super sitnu prasinu. za to moze malo da pomogne maska, probaj neku sa N95 oznakom. a kuci neki hepa filter. Edited January 4, 2020 by djili
Recommended Posts