noskich Posted February 5, 2013 Author Posted February 5, 2013 (edited) Pa okačio si ovde knjigu koja je Biblija holističke stomatologije, čiji su osnovni postulati da su amalgam i fluor zlo.Koju sam to knjigu okacio? Pogledaj malo bolje: http://gutenberg.net...00251h.html#ch1Nista od toga se ne pominje u knjizi.Na celoj temi govorim iskljucivo o ishrani, fluor i amalgam nisam jednom recju pomenuo dok me ti nisi imenovao protivnikom istih.I da su stetni kako ja to mogu da znam?A ishranu sam testirao na licnom primeru i zato o tome i pisem. Edited February 5, 2013 by noskich
noskich Posted February 5, 2013 Author Posted February 5, 2013 (edited) U duhu ove teme, nakon skretanja o zubima, danas je objavljen Economist-ov izvestaj o globalnim cenama troskova zivota:http://www.eiu.com/H...aignid=Wcol2013Na vrhu liste nista novo, Tokijo, Osaka i Sidnej vode. Edited February 5, 2013 by noskich
dig_chohano Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 Koju sam to knjigu okacio? Pogledaj malo bolje: http://gutenberg.net...00251h.html#ch1Nista od toga se ne pominje u knjizi.Na celoj temi govorim iskljucivo o ishrani, fluor i amalgam nisam jednom recju pomenuo dok me ti nisi imenovao protivnikom istih.I da su stetni kako ja to mogu da znam?Pa ono, Veston Prajs otac holisticke stomatologije, holistička stomatologija glavne stubove zla vidi i u fluoru i amalgamu, ti kačiš Prajsa = deliš njegovo mišljenje. Izvini ako me dedukcija zavela.
Töölönlahti Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 Ja sam, evo, probao tu logiku i iz ličnog iskustva mogu da kažem da se moje stanje uopšte nije popravilo.
noskich Posted February 5, 2013 Author Posted February 5, 2013 (edited) Pa ono, Veston Prajs otac holisticke stomatologije, holistička stomatologija glavne stubove zla vidi i u fluoru i amalgamu, ti kačiš Prajsa = deliš njegovo mišljenje. Izvini ako me dedukcija zavela.Delim misljenje jedino i iskljucivo po pitanju ishrane. Edited February 5, 2013 by noskich
dig_chohano Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 (edited) Pa ja sam mislio da to što piše da je Prajs autor ujedno znači i da je napisao knjigu, al to su te neke moje fix ideje.Jbg, editovao si Edited February 5, 2013 by dig_chohano
noskich Posted February 5, 2013 Author Posted February 5, 2013 Pa ja sam mislio da to što piše da je Prajs autor ujedno znači i da je napisao knjigu, al to su te neke moje fix ideje.Jbg, editovao siMozda ti uzivas da se prepucavas ovde, ja ne.Tako da sto sam imao da kazem o zubima rekao sam, ubuduce cu ignorisati tvoje postove.Ko god hoce neka proba search u browseru i vidi pominje li se u celoj knjizi fluor i amalgam i videce da se ne pominju niti jedan jedini put.
precog Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 nervira me na ovom forumu cinjenica da se stalno podrzava jednoumlje i kvazinaucni pristup. svi pokusaji izlaska iz okostalih teza "nauke" nailaze na neodobravanje, u najboljem slucaju, a uglavnom na cinizam iz najnizih pobuda. poznato je da je cinizam oruzje duhom osiromasenih ljudi. noskich je zeleo da podeli sa nama svoje iskustvo, nije omalovazavao tudje stavove. ove zaljubljenike u "nauku" pozivam da probaju da jedu samo nedelju dana proju, sir, hleb sa mascu, svez kupus, ren, cveklu, boraniju, djumbir i cimet i da vide efekat na svoje zdravlje. takodje, apelujem da probate, bar jedna prehladu, da prebolite bez farmaceutskih "lekova". homeopatija je prihvacena alternativa u britaniji, zasto ne bi bila i u srbiji.hvala.pozdrav i podrska noskichu.
Аврам Гојић Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 to je devet namirnica za sedam dana. koji odnos, koji raspored po danima? da li koristiti organsku ili neorgansku (mineralnu, metalnu...) hranu?
Dagmar Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 Mene je kupio sa "nauka" i farmaceutski "lekovi".
braca Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 nervira me na ovom forumu cinjenica da se stalno podrzava jednoumlje i kvazinaucni pristup. svi pokusaji izlaska iz okostalih teza "nauke" nailaze na neodobravanje, u najboljem slucaju, a uglavnom na cinizam iz najnizih pobuda. poznato je da je cinizam oruzje duhom osiromasenih ljudi. noskich je zeleo da podeli sa nama svoje iskustvo, nije omalovazavao tudje stavove. ove zaljubljenike u "nauku" pozivam da probaju da jedu samo nedelju dana proju, sir, hleb sa mascu, svez kupus, ren, cveklu, boraniju, djumbir i cimet i da vide efekat na svoje zdravlje. takodje, apelujem da probate, bar jedna prehladu, da prebolite bez farmaceutskih "lekova". homeopatija je prihvacena alternativa u britaniji, zasto ne bi bila i u srbiji.hvala.pozdrav i podrska noskichu.Hajde da probam da ti odgovorim i ozbiljno, mada nisam siguran da ćeš shvatiti...Neko ko danas, 2013. godine, sa svim dostupnim informacijama, koristeći upravo računar i Internet, sastavi par rečenica kao ove tvoje gore u kojima se pominje "nauka", "lekovi", homeopatija i slične konstrukcije, u mom mentalnom sklopu ne zaslužuje ništa drugo nego etiketu idiota i najobičnije podjebavanje. Nemaš ti alat za ozbiljan razgovor.Živ bio.
Recommended Posts