Lancia Posted February 2, 2013 Posted February 2, 2013 Svaka nova ideja je u pocetku nailazila na nerazumevanje i sprdnju.
noskich Posted February 2, 2013 Author Posted February 2, 2013 (edited) +1Čim osetim da mi neki zub malo sevne, trknem do sela, uzgojim par desetina grla, par hektara organskog povrća i 500-600 kila domaćeg mladog sira, i bol nestane za bukvalno dan-dva, kao da ga nije ni bilo. Onda mogu opušteno da se vratim gradskim obavezama.Vec sam postavljao ovde klipove kako ljudi uzgajaju zdravu hranu na Menhetnu i u Bruklinu.Sve to moze kada se hoce.Ko je dragovoljni ignorantni rob `trzisne` privrede i kome je konzumerizam isprao mozak njemu ne moze. Neka mu ne moze.Ima kome moze, zbog takvih kojima moze i kojima ce moci pisem. Za ostale me bas briga.http://www.youtube.com/watch?v=Ea5YLtP_6NY Edited February 2, 2013 by noskich
Muwan Posted February 2, 2013 Posted February 2, 2013 Čovek te je lepo pitao na prethodnoj strani, a ja bih da ponovim: Jel se ta uljana repica stavlja u pitu od heljde? Ili se od nje pravi mladi sir?Ne razumem.U prilog tezi o povratku organskoj hrani, povezivanju sa prirodom i okretanju leđa konzumerizmu, ti navodiš da si gajio uljanu repicu na 5-6 hektara. U tom smislu, mene takođe živo interesuje kako čovek može da se poveže sa prirodom pomoću 6 hektara uljane repice? Koju si hranu pravio od te uljane repice? Kako si obrađivao tih 6 hektara, ručno? I gde je tu koncept proizvodnje organske hrane za sopstvene potrebe? Napravio si računicu za 6 hektara industrijske kulture zbog koje se inače krče nepregledne teritorije pod šumom kako bi se iz nje izvukao energent koji je sastavni deo konzumerizma protiv kojeg vodiš krstaški rat.Mislim, savetuješ ljudima ovo i ono, sipaš im recepte od heljde i pričaš o organskoj hrani na Menhetnu, a kada te pitaju za sopstveno iskustvo navodiš uzgoj sirovine za biodizel na 6 hektara. Pa ko se ne naloži, ispran mu mozak. Naravno da se sve može kada se hoće, na primer može se konkretno odgovarati na pitanja, bez fraza o ispranom mozgu i malom broju odabranih koji će ipak razumeti mesiju koji se samo zbog njih obraća pučini. Dakle, možeš li i želiš li biti konkretan?
henrik larsson Posted February 2, 2013 Posted February 2, 2013 Mene zanima pošto je mladi sir kod noskicha.
noskich Posted February 2, 2013 Author Posted February 2, 2013 (edited) Čovek te je lepo pitao na prethodnoj strani, a ja bih da ponovim:U prilog tezi o povratku organskoj hrani, povezivanju sa prirodom i okretanju leđa konzumerizmu, ti navodiš da si gajio uljanu repicu na 5-6 hektara. U tom smislu, mene takođe živo interesuje kako čovek može da se poveže sa prirodom pomoću 6 hektara uljane repice? Koju si hranu pravio od te uljane repice? Kako si obrađivao tih 6 hektara, ručno? I gde je tu koncept proizvodnje organske hrane za sopstvene potrebe? Napravio si računicu za 6 hektara industrijske kulture zbog koje se inače krče nepregledne teritorije pod šumom kako bi se iz nje izvukao energent koji je sastavni deo konzumerizma protiv kojeg vodiš krstaški rat.Mislim, savetuješ ljudima ovo i ono, sipaš im recepte od heljde i pričaš o organskoj hrani na Menhetnu, a kada te pitaju za sopstveno iskustvo navodiš uzgoj sirovine za biodizel na 6 hektara. Pa ko se ne naloži, ispran mu mozak. Naravno da se sve može kada se hoće, na primer može se konkretno odgovarati na pitanja, bez fraza o ispranom mozgu i malom broju odabranih koji će ipak razumeti mesiju koji se samo zbog njih obraća pučini. Dakle, možeš li i želiš li biti konkretan?Nisam gajio ja, vec radio. Posao, ne biznis.Trbuhom za kruhom. Doslovce. Edited February 2, 2013 by noskich
noskich Posted February 2, 2013 Author Posted February 2, 2013 (edited) http://www.youtube.com/watch?v=MvgN5gCuLac Edited February 2, 2013 by noskich
dig_chohano Posted February 2, 2013 Posted February 2, 2013 Nadam se da kapiraš koliko bi Karlin uživao u čitanju tvojih postova.
prima Posted February 2, 2013 Posted February 2, 2013 ne brini, smanjili ih proizvođači umesto tebe.sa 100g na 90, 80 a negde i na 75g :(a ima jos uvek i od 200, nisu ukinuli... ali kombo sa crnim vinom anulira stetna dejstva... jel tako dige? :D
noskich Posted February 2, 2013 Author Posted February 2, 2013 (edited) Nadam se da kapiraš koliko bi Karlin uživao u čitanju tvojih postova.Ne kapiram ja nista, ti mi reci posto tacno znas sta bi pokojni Karlin mislio o mojim postovima.Ne mora ovde nista ni da se pise na forumu, posto ti unapred znas sta svako misli. Ne kontam zasto ovde uopste dolazis, kako ti nije dosadno? Edited February 2, 2013 by noskich
dig_chohano Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 Kako da mi bude dosadno uz sva tvoja otkrića.
noskich Posted February 3, 2013 Author Posted February 3, 2013 (edited) Kako da mi bude dosadno uz sva tvoja otkrića.Ne mogu biti otkrica kad ti sve vec znas sta ja mislim. Znas da mislim da je fluor otrov, znas da mislim da su plombe od amalgama otrov iako nista od toga nikada nisam pomenuo (a cisto onako da pomenem da to ni ne mislim btw)... Ja da sve znam o nekome meni bi on/a bio/la dosadan/na. Edited February 3, 2013 by noskich
Venom Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 Kad je vec tako, bilo bi lepo da dig kaze larsonu posto je sir kod noskicha.
dig_chohano Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 (edited) Ne mogu biti otkrica kad ti sve vec znas sta ja mislim. Znas da mislim da je fluor otrov, znas da mislim da su plombe od amalgama otrov iako nista od toga nikada nisam pomenuo (a cisto onako da pomenem da to ni ne mislim btw)... Ja da sve znam o nekome meni bi on/a bio/la dosadan/na.Pa okačio si ovde knjigu koja je Biblija holističke stomatologije, čiji su osnovni postulati da su amalgam i fluor zlo. Edited February 3, 2013 by dig_chohano
Leia Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 Dig samo ti edukuj okolo pa kad ostanes bez posla...
dig_chohano Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 Ne sekiraj se, proširio sam žestoko asortiman.
Recommended Posts