Jump to content
IGNORED

Dobra plata, dobro mesto, jeftin real estate

noskich

Recommended Posts

Posted

E a jeste primetili kako svaki put kad odete kod zubara oni na drugačiji način objasne kako se peru zubi i koja je najbolja četkica. Namerno neće da kažu koji je ispravan način samo da bi nam se zubi kvarili i da bismo mi onda morali da im dajemo pare.

Posted

moja se ne bavi time, al kao uvek ima nesto da popravi.

Posted (edited)

zapravo ne, cesto mi uradi za dz. jel treba da se zabrinem?

Edited by cmrlj
Posted
jel tacno da kad se pred spavanje utrlja evrokrem u desni karijes ode ko rukom odnesen?
Samo ako je bukalni. Kod distalnog ne radi.
Posted

ovaj biser me je podsetio na Yoyogija. pa gde je on da nam ispriča na koji način japanci besprekorno čuvaju svoje zubiće?

Posted

Japanci nemaju zube nego savršene replike, još od malih nogu. I to funkcioniše besprekorno.

Posted

Upravo sam oprao zube pomocu musli snacka (bez dodatnog secera) i hitam na pocinak. Laku noc, glupi komformisti.

Posted (edited)
ovaj biser me je podsetio na Yoyogija. pa gde je on da nam ispriča na koji način japanci besprekorno čuvaju svoje zubiće?
Ja ga davno nazvao Yoyogi Jr. To je taj stil.Naace™ su mi oni topici na kojima se njih dvojica svadjaju :Hail: Edited by Feindouno
Posted (edited)
Imao sam dubok karijes na jednom zubu koji je ociscen i ubacen je filling (pulp cap).
Nista, ti nastavi da ides kod zubara da ti busi zube i ubacuje vestacke materijale i da to debelo placas. Samo napred.
Ovo mu dođe kao kad neko ozdravi od teške boleštine, pa se zahvaljuju :- Bog je veliki i milosrdan, izlečio mi je rak !!- Zar nisi išao u bolnicu na lečenje, hemioterapije itd?- Pa da, i to, ali Bog... Edited by braca
Posted (edited)
Japanci su poznati po ne baš sjajnim zubima, nisu neki primer, sad kad me čuje... :P
Nista, ti nastavi da ides kod zubara da ti busi zube i ubacuje vestacke materijale i da to debelo placas. Samo napred.
godzilla-facepalm.png Edited by Time Crisis
Posted (edited)
Ovo mu dođe kao kad neko ozdravi od teške boleštine, pa se zahvaljuju :- Bog je veliki i milosrdan, izlečio mi je rak !!- Zar nisi išao u bolnicu na lečenje, hemioterapije itd?- Pa da, i to, ali Bog...
Lepo si citirao samo ono sto ti odgovara, a `zaboravio` da ukljucis cinjenicu da sam nakon 2-3 meseca posle uradjenog pulp-cap-a poceo da osecam bol u zubu koji je nestao za dva dana nakon sto sam promenio nacin ishrane. Od tada nikakav bol nisam osetio.Ne treba slusati ni ovog ni onog vec videti putem licnog iskustva sta donosi dobre plodove, a sta lose. Na primeru licnog iskustva ubedjen sam da bilo ko ko prihvati ovakav rezim ishrane nece imati problema sa zubima, a da ne pominjemo ostale dobrobiti po zdravlje.Ko hoce da proba nek proba pa vidi. Ko nece neka nastavi po starom. Nema tu sta da se doda. Edited by noskich