pt 2.0 Posted December 8, 2017 Posted December 8, 2017 57 minutes ago, Yoyogi said: Japanske žene te "radnice iz agencije" ne smatraju kao opasnost. Kakav je privatni (bračni?) život tih "radnica iz agencije"? Mislim, da li se i one udaju, ili do kraja života žive po nekim drugim pravilima?
Yoyogi Posted December 8, 2017 Posted December 8, 2017 4 minutes ago, Time Crisis said: Njima je ok, ali na njih nisam ni mislio. Jadan je taj brak u kojem muž plaća softcore prostituktu da bi se ispričao kako je na poslu jer ženu zabole, a i ne vide se. Pa to je kao izlaz na splav, da čuje Acu Lukasa. Koja bi srpska žena iskopala mužu oči za to?
kurjak92 Posted December 8, 2017 Posted December 8, 2017 1 minute ago, Yoyogi said: Zabole me racika za tvoje googlovanje. Zapravo izbegavao sam da guglam vec sam okacio vecinom akademske radove. I sada se stvarno po ovome moze dovesti upitanje i sve drugo sto pises. U smislu da je obojeno perspektivom tvog polozaja u japanu i tvojim kompleksima. Otud i ovo velicanje i idealizovanje japanskog patrijahata
teacher Posted December 8, 2017 Posted December 8, 2017 Just now, Yoyogi said: Pa to je kao izlaz na splav, da čuje Acu Lukasa. Koja bi srpska žena iskopala mužu oči za to? moja :(
Yoyogi Posted December 8, 2017 Posted December 8, 2017 Just now, kurjak92 said: Zapravo izbegavao sam da guglam vec sam okacio vecinom akademske radove. I sada se stvarno po ovome moze dovesti upitanje i sve drugo sto pises. U smislu da je obojeno perspektivom tvog polozaja u japanu i tvojim kompleksima. Otud i ovo velicanje i idealizovanje japanskog patrijahata To je kako se ovde živi. Ništa ti o tome pojma nemaš, dosadno ti pa si se uključio.
kurjak92 Posted December 8, 2017 Posted December 8, 2017 Just now, Yoyogi said: To je kako se ovde živi. Ništa ti o tome pojma nemaš, dosadno ti pa si se uključio. Anegdotalna iskustva i licni primeri nemaju nikakve veze sa celokupnom slikom jednog drustva, posebno ako su tako subjektivni kao tvoji jbg
kurjak92 Posted December 8, 2017 Posted December 8, 2017 Da se upotpunim, kada pricas o licnim stvarima , to i moze da prodje nekako kada se uzme sira slika u obzir. Cim krenes da objasnjavas sire fenomene i da ucitavas svoja objsnjenja, omasis ceo fudbal
teacher Posted December 8, 2017 Posted December 8, 2017 pa mi nismo uspeli da saznamo koliko je jedan tatami, a sad treba da saznamo koliko procenata adolescenata vari u školskom, bezbedno udaljeni od brige svojih roditelja...
Yoyogi Posted December 8, 2017 Posted December 8, 2017 3 minutes ago, pt 2.0 said: Kakav je privatni (bračni?) život tih "radnica iz agencije"? Mislim, da li se i one udaju, ili do kraja života žive po nekim drugim pravilima? E, za to bih trebao da budem mnogo bliskiji sa njima. Nijednu od njih ne bih izbacio iz kreveta. Koliko god da su lepe i dopadljive, ne znam ko bi se ženio sa njima. Znaju one to.
radisa Posted December 8, 2017 Posted December 8, 2017 Just now, teacher said: pa mi nismo uspeli da saznamo koliko je jedan tatami, a sad treba da saznamo koliko procenata adolescenata vari u školskom, bezbedno udaljeni od brige svojih roditelja... Ali smo naučili da nema bržih diskova od japanskih, da za GPS treba internet i da je kanalizacija nastala u 19. veku... Malo li je?
kurjak92 Posted December 8, 2017 Posted December 8, 2017 Ili da pojednostavim, kada majstor mile krene da prica kako jebe kurve u stutgartu za pedeset evra, to je legitimno licno iskustvo. Cim krene da palamudi kako se kod svabe zna red a zasto je ovde tako kako je, to je promasena prica. Isto i kod tebe
Yoyogi Posted December 8, 2017 Posted December 8, 2017 Just now, teacher said: pa mi nismo uspeli da saznamo koliko je jedan tatami, a sad treba da saznamo koliko procenata adolescenata vari u školskom, bezbedno udaljeni od brige svojih roditelja... Ti , izgleda, nikada ništa nećeš saznati. Sedi si di si ni za tu nisi.
Filozof manijak Posted December 8, 2017 Posted December 8, 2017 35 minutes ago, Yoyogi said: Suprotno, ne-uparene, ne-udate, nisi dobro pročitao. Pročitao sam i razumeo sasvim dobro šta si napisao, ali me zanima kako udate/uparene žene zadovoljavaju svoje potrebe ako su im muževi odsutni po 20h dnevno. Tražim tržišnu nišu za svoj biznis
kurjak92 Posted December 8, 2017 Posted December 8, 2017 3 minutes ago, Filozof manijak said: Pročitao sam i razumeo sasvim dobro šta si napisao, ali me zanima kako udate/uparene žene zadovoljavaju svoje potrebe ako su im muževi odsutni po 20h dnevno. Tražim tržišnu nišu za svoj biznis nisi pratio na casu, mladi se ne drogiraju,stari ne piju, zene ne varaju. Mi kao primitivni siromasni divljaci to ne mozemo da ukapiramo, al zato smo tu gde smo
Yoyogi Posted December 8, 2017 Posted December 8, 2017 3 minutes ago, Filozof manijak said: Pročitao sam i razumeo sasvim dobro šta si napisao, ali me zanima kako udate/uparene žene zadovoljavaju svoje potrebe ako su im muževi odsutni po 20h dnevno. Tražim tržišnu nišu za svoj biznis Ništa, trpe. To je uglavnom njihova volja. Da budu majke, žene, sa sigurnim prihodima (od muža koji ih ne ostavlja).
Recommended Posts