Jump to content
IGNORED

Dobra plata, dobro mesto, jeftin real estate

noskich

Recommended Posts

Posted

Fora je što je dosta žena odgojeno u takvom duhu i jednostavno ne očekuju ništa drugo. Usađeno od malih nogu. Po skromnom uzorku više Korejaca/Korejanaca il' kako se već kaže, a manje Japanaca svodi mi se na priču Srba i Hrvata. Ovi prvi su emotivci i tu se svode sve razlike. Sjedim opušteno s drugarima iz J. Koreje spreman sve s mikrofonom u ruci dok vrtim po muzičkom katalogu u nadi da nešto prepoznam.. a oni gledaju kad će ta plaćena hostesa baš njima da naspe piće. Svi oženjeni, vjereni, prstenje šljašti. Valjda je to sličan statusni simbol kao kad gastarbajter parkira mečku ispred diska, folkoteke štatijaznam...

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Posted
1 hour ago, Time Crisis said:

Stvarno jadno to deluje, što reče neko s prethodne strane, sa ženom niti priča niti se vidi, a žena mu daje džeparac da ga radnica iz agencije propita malo kako mu je na poslu. :)

Japanske žene te "radnice iz agencije" ne smatraju kao opasnost.  Kako god da su lepe, za njih su one kao kasirke u supermarketima.

Koja žena može da napadne muža što je video kasirku tog dana?

Među japanskim ženama postoji milenijumsko pravilo: nikad ne pokušavaj da se udvaraš čoveku koji ima ženu. Tako domaćice i smatraju muževe povremene kontakte sa tim ženama, kao sa beslovesnim bićima, kao na primer,  sa žabama, to ne ugrožava porodično trajanje.

Posted

'nači ništa švaleracija kod Japanaca? 

Ni kod japanki?

Posted
3 minutes ago, iDemo said:

'nači ništa švaleracija kod Japanaca? 

Ni kod japanki?

ne, samo plaćaju za pričanje sa kurvama. japanke nemaju kad, dok spreme, brinu o deci, šta će

Posted
2 minutes ago, teacher said:

ne, samo plaćaju za pričanje sa kurvama. japanke nemaju kad, dok spreme, brinu o deci, šta će

O deci brine škola, generacijama. Zato nema, kao što kod tebe ima, droge, alkohol, tučnjave. Nezavršavanje srednje škole je na nivou statističke greške.

Deca, da li im je otac astronaut ili vozač kamiona, sva prođu isto, ista škola i isto su dobra.

Ovo bi trebalo da te pogodi u živac.

Posted

Odo' ja za Nipon, ima da otvorim Žigolo agenciju za japanske domaćice, i bob da me vidi :thumbup:

Posted
6 minutes ago, Yoyogi said:

O deci brine škola, generacijama. Zato nema, kao što kod tebe ima, droge, alkohol, tučnjave. Nezavršavanje srednje škole je na nivou statističke greške.

Deca, da li im je otac astronaut ili vozač kamiona, sva prođu isto, ista škola i isto su dobra.

Конкретно о дјеци се брине школа се мени ни мало не допада. И ово друштво иде у том правцу, а то води институцијализацији којом уствари држава одгаја дјецу а не родитељи. 

Posted

Dobro bre ljudi, raspravljate se sa covekom koji usled sopstvenih kompleksa  i predubedjenja pokusava da vam servira pricu o raju na zemlji i nekom idealnom drustvo. I ocigledno da nema sanse da mu ukazete i na najmanje nelogicnosti jer je tu idealnu sliku na neki nacin vezao za sebe(svoje uspehe,samopercepciju, komplekse,strahove) da ce da je brani po cenu zivota bukvalno. Procitate blog,pogledate  slike i sajt, analizirate to u kontektstu njegovog zanimanja i klasnog polozaja i dobijete sliku o jednom delicu japana. Koga bas interesuje sira slika, krene dalje

Posted
3 minutes ago, Filozof manijak said:

Odo' ja za Nipon, ima da otvorim Žigolo agenciju za japanske domaćice, i bob da me vidi :thumbup:

Nije ti to biznis. Ako hoćeš da karaš, za sat vremena imaš neudatu (ili na neki način neuparenu ali nikako domaćicu) žensku u svom stanu. Preko neta. Tada postaješ nešto više od plastičnog vibratora.
Da ti ga podignem? OK, sada ga nabij.

Nema razmene telefona, nema slikanja, nema čaki ni realnih imena.

Posted
1 minute ago, kurjak92 said:

Dobro bre ljudi, raspravljate se sa covekom koji usled sopstvenih kompleksa  i predubedjenja pokusava da vam servira pricu o raju na zemlji i nekom idealnom drustvo. I ocigledno da nema sanse da mu ukazete i na najmanje nelogicnosti jer je tu idealnu sliku na neki nacin vezao za sebe(svoje uspehe,samopercepciju, komplekse,strahove) da ce da je brani po cenu zivota bukvalno. Procitate blog,pogledate  slike i sajt, analizirate to u kontektstu njegovog zanimanja i klasnog polozaja i dobijete sliku o jednom delicu japana. Koga bas interesuje sira slika, krene dalje

Какво је ово обраћање ? 

Posted
1 minute ago, Simon said:

Какво је ово обраћање ? 

neuvijeno

Posted
2 minutes ago, Yoyogi said:

Nije ti to biznis. Ako hoćeš da karaš, za sat vremena imaš neudatu (ili na neki način neuparenu ali nikako domaćicu) žensku u svom stanu. Preko neta. Tada postaješ nešto više od plastičnog vibratora.
Da ti ga podignem? OK, sada ga nabij.

Nema razmene telefona, nema slikanja, nema čaki ni realnih imena.

Čekaj, a kako onda (udate/uparene) japanske domaćice zadovoljavaju svoje potrebe kad muževa nema kući, ili pričaju sa animir damama?
Samo mi nemoj reći da njih "to" ne interesuje.

Posted

Zato mu je japan legao tako dobro, pogledaj post gde je morao da istakne detalj gde sede vozaci firme i kako su nebitni. Kompleksas klasican kome ni sve pocasti u japanu vezane za njegov neosporan uspeh i polozaj nisu dovoljne, nego ih prezentuje i zavicaju na ovaj nacin

Posted
3 minutes ago, Filozof manijak said:

Čekaj, a kako onda (udate/uparene) japanske domaćice zadovoljavaju svoje potrebe kad muževa nema kući, ili pričaju sa animir damama?
Samo mi nemoj reći da njih "to" ne interesuje.

Suprotno, ne-uparene, ne-udate, nisi dobro pročitao.

Posted
18 minutes ago, Yoyogi said:

ne bih da googlam, ali evo na prvu loptu mi se čini da nema šanse da se deca ne drogiraju ili piju alkohol. za tučnjavu mi je jasno, jer sa karate skills, sigurno bi bilo puno mrtvih. plus je garant velika frustracija dece (bez)životnim prostorom i roditeljima kojih nema. tada je verovatno i agresija jača, te bi neko mogao da nastrada.