Jump to content
IGNORED

Dobra plata, dobro mesto, jeftin real estate

noskich

Recommended Posts

Posted
1 hour ago, teacher said:

kako zavrću kad i ne vide muža, kome je milije da priča sa kurveštijama za 100 eura, nego da pomogne oko deteta i da porazgovara sa ženom.

Ček da prvo sredim Tičera sa "kurveštijama".

Tim (moj) na "studijskom" putovanju u onsenski (hot springs) gradić Kusatsu. Na kraju večere (pazi odeću muškaraca, kao što je James UK poslao sliku juče na isti ovaj topik), yukate. Klečanje nije ponižavajuće, tako Japanke sede i kod kuće.

2017hostess01.jpg

Dolaze upakovane kao office girls. Zasenio sam lica kolega a devojaka nisam, njihove slike su još bolje i veće na sajtu te agencije

2017hostess02.jpg

Sve imaju Rolex satove, kao znak da im posao dobro ide. Čak i mislim da ih zadužuju pa vrate na kraju smene.

2017hostess03.jpg

Primetimo samo dva muškarca sa druge strane stolova. To su vozači našeg autobusa, oni se smatraju servisnim osobljem i ne sede sa strane gde su naručioci ovog hepeninga.

Svako od nas je platio 100 EUR da one dođu. Agencija koja je organizovala putovanje je to sredila. Ko god je bio oženjen, žena mu je znala za ovo. I moja, gleda ove slike na ekranu i zna šta je bilo (da nije bilo seksa) i baš je briga.

One imaju skript koji izgovaraju kao izazivanje razgovora, kao "šta ti je najteže na poslu" i tako to.  Dosipaju piće. Posle sat vremena se poklone i odu, svaka sa 100EUR (šefica, ova što stoji, primi tu kovertu sa novcem pa ona posle zna šta sa time). Ne dobiju one sve to, možda 20EUR svaka za taj sat.

Primetimo jednu sa crnim čarapama, samo jednu. Ne znam zašto, možda je ona za one sa "specijalne interese" kao onaj naš vatač iz vozova.

Tičeru, nemoj ovo da stavljaš na desanku. Ako hoćeš da odštampaš srednju sliku i zakačiš na ogledalo da gledaš dok se briješ, to je OK. Nemoj se posečeš.

Posted

Stvarno jadno to deluje, što reče neko s prethodne strane, sa ženom niti priča niti se vidi, a žena mu daje džeparac da ga radnica iz agencije propita malo kako mu je na poslu. :)

Posted

Japanska poslovna pratnja košto 100€ i ne dobiješ ništa osim skript priče... :(

Meni je to baš tuižno...

Posted
46 minutes ago, teacher said:

sudeći kako muljaju sa nekretninama, operu, opeglaju i prodaju kao nove...

Nemoj da si dete, kakvo muljanje.

Posted

Deset vas a ja jedan. Polako bre, pravim odgovor Pontijaku.

Posted
2 minutes ago, radisa said:

Meni je to baš tuižno...

To je Tičer nazvao "kurveštije". 

Posted
18 minutes ago, Yoyogi said:

Primetimo jednu sa crnim čarapama, samo jednu. Ne znam zašto, možda je ona za one sa "specijalne interese" kao onaj naš vatač iz vozova.

Nisi primetio da je punija od ostalih? Crne čarape čine noge vitkijim.

Posted
59 minutes ago, Pontijak said:

mene interesuje sta se radi sa tom odbacenom odecom kao i sa odbacenim gotovo novim tehnickim predmetima, biciklima, mopedima itd. da li se reciklira ili postoji neki sistem crvenog krsta da se to salje kao donacija u siromasne zemlje azije?

Za svu sekundarnu robu, ima nekoliko lejera.

Neželjeni pokloni, u originalnoj ambalaži, neotpakovani, kao Burberry odeća, to otkupljuju specijalizovane radnje i prodaju za trećinu cene. Nema foliranja.

Odeća, ako je dobra, domaćice lično odnesu u 2nd hand radnje i za to dobiju nešto. 

Nepotreban nameštaj, tehnika, mogu da se daju recycle stations, moraš da platiš da odnesu i da tačno kažeš šta je i gde će i kada biti (kupuju se taksa stikeri u 7-11) idu u centre gde se izlože na prodaju, za 10-15% cene.

Sve što nije od interesa kupcima, ti centri stave na gomilu jednom u 6 meseci i prodaju na tonu.

Evo jedna radnja u Thai koja je to kupila budzašto.

2017secondary01.jpg

2017secondary08.jpg

2017secondary02.jpg

2017secondary03.jpg

2017secondary04.jpg

Pazi ovo, surf daske, skije, pa to nema veze sa Thai

2017secondary05.jpg

Nameštaj, kao nekada iz "Narodne radinosti" kod Filološkog fakulteta

2017secondary06.jpg

Bubnjevi i drugi muzički instrumenti

2017secondary07.jpg

Ova dečja kolica koštaju 1,000 EUR nova, niko ne bi primio na poklon. Kada familija završi sa pravljenjem dece, ona idu.

2017secondary09.jpg

Mi smo imali ovakva, Aprica,  (Thai familija je bila srećna da ih uzme)

2017secondary10.jpg

Ogroman hangar 

2017secondary11.jpg

Posted
23 minutes ago, radisa said:

Meni je to baš tuižno...

Nije ni čudo što neki od njih često na kraju završe na podu

Spoiler

2559948883_43d5223dfc_b.jpg

Posted

Braćo moja dobra, kad vidim kako je po nekim zemljama, shvatim da ona naša Srbija uopšte nije tako loša...

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Posted

Ne kapiram kakve sve ovo veze ima sa temom topika. 

Posted
2 minutes ago, Majo said:

Ne kapiram kakve sve ovo veze ima sa temom topika. 

Pa neko je pitao, ja odgovorio, šta da radim. Topik je ono gde ga diskusija odnese.

Posted
30 minutes ago, radisa said:

Meni je to baš tuižno...

Nije to poslovna pratnja, to je više kao predstava sa lepim devojkama. Niko ih nije ni pipnuo niti je više očekivao (a mnogi bi želeli "da je bilo nešto"). A nije i nije ni zamišljeno da bude.

Posted

Dobro, plati ti firma 100€ da pričaš sa lepom ženom? Tebi to nije tužno?

Ja sa lepim ženama pričam džabe, u sopstevnoj organizaciji, nekako se tako osećam značajno bolje... Ne treba niko da mi organizuje priču, umem to i sam...

I značjno je bolje kad nije skriptovano i izveštačeno...

Posted
4 minutes ago, Yoyogi said:

Pa neko je pitao, ja odgovorio, šta da radim. Topik je ono gde ga diskusija odnese.

hvala na odgovoru :) slutim da bih se ja u toj thai radnji redovno snabdevao predmetima koji su mi potrebni, eto bas mi fali par fotelja od bambusa :8_laughing: steta sto zbog daljine japana i troskova transporta itd nikome nije palo na pamet da na tonu kupuje te predmete i prodaje ih u srbiji po razumnoj ceni prilagodjenoj bedi vecine stanovnistva