ToniAdams Posted December 8, 2017 Posted December 8, 2017 Al onda ne bi mogao na letovanje na onaj bazen sa zidovima koji se pomeraju
Yoyogi Posted December 8, 2017 Posted December 8, 2017 Ovo je počelo kao zapostavljenost i potčinjenost žena a u stvari, one su te koje zavrću yaya.
Filozof manijak Posted December 8, 2017 Posted December 8, 2017 I posle me pitaju što se ne ženim? Pa kad su mi draga sopstvena jaja
Yoyogi Posted December 8, 2017 Posted December 8, 2017 9 minutes ago, MilenaS said: dakle opisuješ visoku klasu i sam sebi uskačeš u usta. Pa baš ona što je PI u japanu nije otišla da se uda i nije joj to prioritet, toliko japanki preko Couchsurfinga je dolazilo kod mene da je stvarno smešno ovo tvoje viđenje njih kao isključivo materijal za udaju i da im je to cilj. Ovde na Tajlandu imaju svoje hipi selo tj komunu, prepuno ih je, i uopšte ne deluju kao karijeristi, oba pola. To je vaša korporacijska firma, a to ako daš otkaz na jednom poslu, normalno je da onda ideš sa gore pozicije, nije kao kod nas sa iste na istu. Nije ti to nikakva viša klasa, to su žene od ljudi kao moji inženjeri. Ta ženska nije dala otkaz, to je masovna pojava među mladim ženama da rade kao "temp" i menjaju firme na 6 meseci bez davanja otkaza, njihova agencija ih tako rotira. To je više kao pristojan način da se prođe okolo da se traži muž nego što je posao. To su one koje nisu bile neki đaci, nisu mogle da se upišu na fakultet a za privatni roditelji videli da nema tu vajde da plaćaju. Nego, mila ćerko, Kanada, Australija, Novi Zeland, godinu dana da naučiš engleski i MS Office, to ti je. Pa onda gledaj da se udaš, ne treba ni da joj kažu.
teacher Posted December 8, 2017 Posted December 8, 2017 10 minutes ago, Yoyogi said: Ovo je počelo kao zapostavljenost i potčinjenost žena a u stvari, one su te koje zavrću yaya. kako zavrću kad i ne vide muža, kome je milije da priča sa kurveštijama za 100 eura, nego da pomogne oko deteta i da porazgovara sa ženom.
Yoyogi Posted December 8, 2017 Posted December 8, 2017 21 minutes ago, MilenaS said: ...da je stvarno smešno ovo tvoje viđenje njih kao isključivo materijal za udaju i da im je to cilj. Ni je to moje viđenje njih, to je njihovo viđenje muškaraca.
pt 2.0 Posted December 8, 2017 Posted December 8, 2017 (edited) Jojogi me ignoriše*. Daj nek ga neko drugi pita za ljubav u brakovima. *Možda misli da za komunikaciju sa mnom mora da plati 100 dolara u PPP piggy bank... Edited December 8, 2017 by pt 2.0
MilenaS Posted December 8, 2017 Posted December 8, 2017 5 minutes ago, Yoyogi said: Nije ti to nikakva viša klasa, to su žene od ljudi kao moji inženjeri. Ta ženska nije dala otkaz, to je masovna pojava među mladim ženama da rade kao "temp" i menjaju firme na 6 meseci bez davanja otkaza, njihova agencija ih tako rotira. To je više kao pristojan način da se prođe okolo da se traži muž nego što je posao. To su one koje nisu bile neki đaci, nisu mogle da se upišu na fakultet a za privatni roditelji videli da nema tu vajde da plaćaju. Nego, mila ćerko, Kanada, Australija, Novi Zeland, godinu dana da naučiš engleski i MS Office, to ti je. Pa onda gledaj da se udaš, ne treba ni da joj kažu. o bogami prosečna plata je 330 000 yena, tu gde vi radite ste vala baš baš viša klasa. a još nose i prada tašne, normalna japanska žena nema vremena za sve to što ti raspredaš-
Yoyogi Posted December 8, 2017 Posted December 8, 2017 9 minutes ago, pt 2.0 said: Jojogi me ignoriše*. Daj nek ga neko drugi pita za ljubav u brakovima. *Možda misli da za komunikaciju sa mnom mora da plati 100 dolara u PPP piggy bank... Ko bre ignoriše? Daj pet komada vamo! Napisao sam ceo ekran ranije danas, nađi to. A nekoliko stranasa slikama, sa mog sajta baš pod tim istim naslovom: Japan: Ljubav i brak
Yoyogi Posted December 8, 2017 Posted December 8, 2017 13 minutes ago, MilenaS said: o bogami prosečna plata je 330 000 yena, tu gde vi radite ste vala baš baš viša klasa. a još nose i prada tašne, normalna japanska žena nema vremena za sve to što ti raspredaš- Ne, ne, sve one to imaju, nema veze plata. Ako je neudata, za to i radi, da se oblači. Gledam ih po ofisu, temp, na manje od 300,000Y a ne pojavi se u istoj odeći 2 nedelje. Nije Chanel ali je moderno. Odeća nenošena godinu dana se baca 5. februara svake godine.
pt 2.0 Posted December 8, 2017 Posted December 8, 2017 36 minutes ago, Yoyogi said: sa mog sajta baš pod tim istim naslovom: Japan: Ljubav i brak e, hvala za link. pročitaću ovo.
Pontijak Posted December 8, 2017 Posted December 8, 2017 (edited) 39 minutes ago, Yoyogi said: Odeća nenošena godinu dana se baca 5. februara svake godine. mene interesuje sta se radi sa tom odbacenom odecom kao i sa odbacenim gotovo novim tehnickim predmetima, biciklima, mopedima itd. da li se reciklira ili postoji neki sistem crvenog krsta da se to salje kao donacija u siromasne zemlje azije? Edited December 8, 2017 by Pontijak
teacher Posted December 8, 2017 Posted December 8, 2017 10 minutes ago, Pontijak said: mene interesuje sta se radi sa tom odbacenom odecom kao i sa odbacenim gotovo novim tehnickim predmetima, biciklima, mopedima itd. da li se reciklira ili postoji neki sistem crvenog krsta da se to salje kao donacija u siromasne zemlje azije? sudeći kako muljaju sa nekretninama, operu, opeglaju i prodaju kao nove...
Pontijak Posted December 8, 2017 Posted December 8, 2017 ne zameri ali malo preterujes sa tim srednjoskolskim podjebavanjem jojogija hajde juce ste ga uhvatili u masinu i to nisam cuo/doziveo od skolski dana i cudom sam se cudio kako odmah nije odustao i izasao i centrifuge u koju ste ga stavili ali da vratimo temu u neke informativnije tokove, proteklih nekoliko dana se nekoliko ljudi ukljucilo na ovoj temi i pisali se bas interesantni postovi
zema Posted December 8, 2017 Posted December 8, 2017 kud ces bolje info od ove da u japanu devojke pinguju firme dok se bracno ne konektuju
Recommended Posts