Jump to content
IGNORED

Dobra plata, dobro mesto, jeftin real estate

noskich

Recommended Posts

Posted

@pt 2.0 mislim da je ovo o čemu on priča, samo za jedan deo društva, tog bogatog, sada sam videla da radi za IBM i da mu dete ide u internacinalnu školu. te odnose koje on opisuju su arhaični. nove generacije nisu takve

Posted
48 minutes ago, teacher said:

do jaja je ženama. podseća me na srbijanska sela, ko se ne uda, shame on her. a ove udate same sa dečurlijom, dok se muževi kurvaju, ali zato imaju večeru četvrkom. 

Čoveče iz srbijanskog sela, hostess bar nije seks, to je "animir bar" za 100 EUR na sat da se priča sa atraktivnom ženskom, ona ti sipa piće. 

Kurvanje bi mogao da probaš od svoje plate 400 EUR (koliko god da mu je plata, toliko je i Japancu sledovanje) a cena je 300 EUR. Zato mu žena i daje 400 EUR da gladuje ako hoće da šara. Te hostess barove ako neki od njih ima kanal da uzme račun kao za večeru (nema tako skupe večere koju bi firma priznala, max 60EUR)  ili neki crni fond, to im se desi jednom u nekoliko godina. Još morraju da doplate.

Posted
5 minutes ago, MilenaS said:

@pt 2.0 mislim da je ovo o čemu on priča, samo za jedan deo društva, tog bogatog, sada sam videla da radi za IBM i da mu dete ide u internacinalnu školu. te odnose koje on opisuju su arhaični. nove generacije nisu takve

Otkud ti znaš o ikakvim generacijama u Japanu?

Te nove generacije su moji zaposleni. Od njih sam to i čuo, sve su 25-35 godina. Kroz moj tim (12-15 ljudi) je prošlo 48 inženjera, od njih je 12 bilo uhvaćeno od strane devojaka na spratu koje su se udale i zauvek nestale.

Jedna sa kojom sam bio blizak, napuštala je firmu i išla u neki mlin za stari papir. Iz svetske tehnološke firme u idustriju iz doba Karla Marksa? " No marriage material here, if I don't marry within 2 years I am finished".

Posted
8 minutes ago, Yoyogi said:

Čoveče iz srbijanskog sela, hostess bar nije seks, to je "animir bar" za 100 EUR na sat da se priča sa atraktivnom ženskom, ona ti sipa piće. 

Kurvanje bi mogao da probaš od svoje plate 400 EUR (koliko god da mu je plata, toliko je i Japancu sledovanje) a cena je 300 EUR. Zato mu žena i daje 400 EUR da gladuje ako hoće da šara. Te hostess barove ako neki od njih ima kanal da uzme račun kao za večeru (nema tako skupe večere koju bi firma priznala, max 60EUR)  ili neki crni fond, to im se desi jednom u nekoliko godina. Još morraju da doplate.

prevaranti na sve strane, za 100 eura da pričaš sa ženom, pa jbt, a ovamo ti žena sedi sama kući sa decom i ne zna šta će od muke (osim četvrtkom, kad joj je dozvoljeno da jede). 

Posted
3 minutes ago, Yoyogi said:

Jedna sa kojom sam bio blizak, napuštala je firmu i išla u neki mlin za stari papir. Iz svetske tehnološke firme u idustriju iz doba Karla Marksa? " No marriage material here, if I don't marry within 2 years I am finished".

to je to, srbijanska selendra. samo fali staramajka kući da joj kenja kako treba da se uda. a onda kad se uda, nađe nekog kretena koji će radije da daje 100 eura da priča sa kurvom, nego sa njom.

Posted
1 minute ago, teacher said:

to je to, srbijanska selendra. samo fali staramajka kući da joj kenja kako treba da se uda. a onda kad se uda, nađe nekog kretena koji će radije da daje 100 eura da priča sa kurvom, nego sa njom.

Neće ona da priča sa njim, ona ima glavnu reč.  Neke uhvate stranca, čim zatrudne izbace ga napolje.

Posted
1 minute ago, Yoyogi said:

Neće ona da priča sa njim, ona ima glavnu reč.  Neke uhvate stranca, čim zatrudne izbace ga napolje.

pa to, samo da se udaju. biološki sat otkucava, a i zna se šta je ženino: kujna i deca. plus večera četvrkom. 

Posted
3 minutes ago, teacher said:

pa to, samo da se udaju. biološki sat otkucava, a i zna se šta je ženino: kujna i deca. plus večera četvrkom. 

Gde si našao tu večeru četvrkom?

Posted
2 hours ago, Yoyogi said:

U tim restoranima gde se one srecu (cetvrtak im je omiljeni dan, tada ne rade gym i kursevi ikebane ili bilo cega) muzevi od svojih 400$ mesecnog dzeparca ne mogu da si priuste. Jednom sam izbrojao: kolega i ja u talijanskom restoranu a oko nas 29 zena.

Posted
Just now, teacher said:

To je ručak. One dolaze u Chanel kostimima.

Posted
Just now, Yoyogi said:

e pa ako dolaze u chanel kostimima onda je ok. 

Posted

Znaci jedino neki privatni biznis da se otvori tamo i onda preko racunovodje napravi tax haven sistem za momacku potrosnju.

400 baka mjesecno bas malo da se ljudski jede i jebe.

Posted
Just now, Moracikus said:

Znaci jedino neki privatni biznis da se otvori tamo i onda preko racunovodje napravi tax haven sistem za momacku potrosnju.

400 baka mjesecno bas malo da se ljudski jede i jebe.

pa ne jebu, već pričaju. pošto ne pričaju sa ženom.

Posted
Just now, Yoyogi said:

dakle opisuješ visoku klasu i sam sebi uskačeš u usta.

Pa baš ona što je PI u japanu nije otišla da se uda i nije joj to prioritet, toliko japanki preko Couchsurfinga je dolazilo kod mene da je stvarno smešno ovo tvoje viđenje njih kao isključivo materijal za udaju i da im je to cilj. Ovde na Tajlandu imaju svoje hipi selo tj komunu, prepuno ih je, i uopšte ne deluju kao karijeristi, oba pola. To je vaša korporacijska firma, a to ako daš otkaz na jednom poslu, normalno je da onda ideš sa gore pozicije, nije kao kod nas sa iste na istu.

Posted

Ček bre od $400, treba i da vodi ženu na klopu i da plati da priča sa nekom tamo kao lepoticom...

Jadničak, pa ništa mu ne ostene, sve mu otmu žene, a radi ceo mesec...

Biolje da živi u srbiji, radio bi vremenski isto ili manje, zaradio bi više, ženi nebi moao da da ništa, razgovor ne košta ništa, a za $100 može da dobije mnogo više od razgovora...