Jump to content

Dobra plata, dobro mesto, jeftin real estate

Featured Replies

• Author
na srpskom selu meso je, izuzev nekoliko puta godisnje, bilo misaona imenica. osim tokom svinjokolja, kada se davilo u holesterolu, jelo se iskljucivo meso zestoko tretirano kancerogenim dimom. alkohol se pio, kao i u ostatku hriscanskog sveta, gotovo svakodnevno pod uslovom da ga ima i nije postojao koncept trezvenjastva, ni medicinskog ni moralnog: u fruakogorskim manastirima jedna od najtezih kazni bila je "nedelju dana bez vina".razlog za dugovecnost old skul seljaka lezao je u tome sto su prezivljavala iskljucivo deca sa ogromnom staminom i veoma snaznim imunim siatemom. tipa, svako cetvrto, ako i toliko.
Zaista nisam strucnjak za istoriju ishrane. Znam samo da neka tipicna tradicionalna hrana kao sto su pita od heljde, proja, mlad sir je veoma zdrava.
  • Replies 15.3k
  • Views 959.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Naravno, plutokratija je jedna zaista ozbiljna tema od koje si ti svojim (višegodišnjim) klovnovskim tretmanom ovde napravio veliku forumsku sprdnju. Ne d'o bog da se ti zainteresuješ za neku ispravnu

• da mi je neko rekao da cu se vratiti na forum da branim yoyoa ne da mu ne bih verovao nego.... ali eto, svaki izgovor radi. bar se nadam.   yoyo je 'malo' odlepio u svojoj ljubavi prema zem

• Čekamo ispred pozorištanca da počne predstava, gledamo jedno veliko (zaista veliko) drvo i divimo se kako je ogromantno. Kad ono, svemoćno "dum!" nešto zvekne jedno 6-7 m od nas. Mislio sam da je to n

Posted Images

Jeste, druže, zdravo je, al zdravo i lekovito nisu sinonimi.

i ona ne samo da preventivno deluje protiv karijesa, nego uklanja i vec postojeci kvar?

odustajem, previse je lako :D

i ona ne samo da preventivno deluje protiv karijesa, nego uklanja i vec postojeci kvar?

Ne zezaj, ti si beše neki biolog, ostani ovde, koristiće ti da čuješ ono što je konzervativna nauka godinama od tebe krila.
  • Author
Znaš kako, to što je izbacivanje šećera eliminisalo simptom nikako ne znači da je i uzrok tj oboljenje nestalo. Ono, ja bih otišao kod zubara.
Nista, ti nastavi da ides kod zubara da ti busi zube i ubacuje vestacke materijale i da to debelo placas. Samo napred.
  • Author

To cemo da vidimo, treba dovoljno vremena da prodje pa cu ti javiti za par godina.http://www.youtube.com/watch?v=LmxvWwYHma0

Edited by noskich

Nista, ti nastavi da ides kod zubara da ti busi zube i ubacuje vestacke materijale i da to debelo placas. Samo napred.
e sad, mogu i prirodni materijali... drvo, šljunak, slonova kost je najbolja ali se teško nalazi

Edited by Kelt

Živaks. Samo bih hteo da ostavim link za drugare koji nisu još progledali i krenuli stopama Prajsovih učenja:http://www.quackwatch.org/01QuackeryRelatedTopics/holisticdent.htmlBtw, hvala ti, ovo mi je jedna od dražih tema za raspravu.

Diže, jel da mu kažemo sada, ili da ćutimo zauvek? :)Послато са GT-N7100 користећи Тапаток 2

Ne zezaj, ti si beše neki biolog, ostani ovde, koristiće ti da čuješ ono što je konzervativna nauka godinama od tebe krila.
:cry: cekam i strepim. jos samo par godina i saznacu.dajte, dobri ljudi splitujte ovo na neki topic o zubima i dentalnoj higijeniili makar o zdravoj ishrani :lol:on topic- brdo ljudi koje znam se sprema da ode ili je nedavno otislo u australiju. Dobre plate, dobar kvalitet zivota, fina klima i svima se svidZa (samo prenosim, nisam jos krocila tamo)

^A što ti braniš zubarski lobi?

Ovom prilikom branim zdrav razum. A zubari su šljam.

ako ta dijeta eliminise potrebu za pranjem zubala, ajm in :fantom:

ne samo da su sljam, nego su i deraci. a jel se mrsavi od te dijete?

Edited by cmrlj