darling Posted December 7, 2017 Posted December 7, 2017 (edited) ko kaci slike svoje maloletne dece i izlaze zivot dece javnosti, zasluzuje apsolutno sve sto procita u komentarima. idem sad da guglam malo. Edited December 7, 2017 by darling
palikaris Posted December 7, 2017 Posted December 7, 2017 ko kaci slike svoje maloletne dece i izlaze zivot dece javnosti, zasluzuje apsolutno sve sto procita u komentarima. idem sad da guglam malo. Daj jbt, to je vec too much
pbg12345 Posted December 7, 2017 Posted December 7, 2017 25 minutes ago, darling said: ko kaci slike svoje maloletne dece i izlaze zivot dece javnosti, zasluzuje apsolutno sve sto procita u komentarima. idem sad da guglam malo. +kolko oces jbt, koji je to nivo nepostovanja sopstvene porodice kad kacis njihove fotografije sa odmora da bi nekim nepoznatim likovima na forumu pokazao kako si uspeo u zivotu i konkretno moj komentar se nikako nije odnosio na cerku direktno, nego zajebavam mamlaza posto je uspeo tri puta u jednom postu pomenuti kako bas njegova cerka svira klavir
nera Posted December 7, 2017 Posted December 7, 2017 20 minutes ago, palikaris said: 26 minutes ago, darling said: Daj jbt, to je vec too much Meni je ovde jedino too much sto covek kaci slike svog deteta ne bi li ‘pobedio’ u internet raspravi i dokazao kako je uspeo u zivotu, zavide mu svi.
bradilko Posted December 7, 2017 Posted December 7, 2017 ajde jebote više.. tuce vas se nakačilo na jojogija malo i vi oladite ima ignor opcija
palikaris Posted December 7, 2017 Posted December 7, 2017 Meni je ovde jedino too much sto covek kaci slike svog deteta ne bi li ‘pobedio’ u internet raspravi i dokazao kako je uspeo u zivotu, zavide mu svi. Cini mi se da ti u svemu sto bilo ko napise vidis "dokazuke se zavide mu svi"
nera Posted December 7, 2017 Posted December 7, 2017 10 minutes ago, palikaris said: 23 minutes ago, nera said: Meni je ovde jedino too much sto covek kaci slike svog deteta ne bi li ‘pobedio’ u internet raspravi i dokazao kako je uspeo u zivotu, zavide mu svi. Cini mi se da ti u svemu sto bilo ko napise vidis "dokazuke se zavide mu svi" Ne znam kako drugacije definisati ovo kacenje porodicnih slika i detaljisanje gde se letuje i koliko se trosi na sta, koliko stanova, kuca i ostalih stvari se kupilo. Plus, yoyogi i noskich su samo dva nika ovde, nisam primetilaa da iko drugi pise slicno.
pt 2.0 Posted December 7, 2017 Posted December 7, 2017 (edited) 36 minutes ago, pbg12345 said: +kolko oces jbt, koji je to nivo nepostovanja sopstvene porodice kad kacis njihove fotografije sa odmora da bi nekim nepoznatim likovima na forumu pokazao kako si uspeo u zivotu i konkretno moj komentar se nikako nije odnosio na cerku direktno, nego zajebavam mamlaza posto je uspeo tri puta u jednom postu pomenuti kako bas njegova cerka svira klavir tvoj komentar je jebeno ogavan i neopisivo jadan. mislim na baš onaj prvi o tome ko je za klavirom. sram te bilo! kud otvorih ovu temu da iščitam, život mi se zgadio. edit. zapravo me zanimao deo o japanu. imam poslovnu partnerku japanku, kad mi je bila gošća u beogradu pitala sam je da li planira da se vrati da živi tamo (radila je kojekude po svetu za UN organizacije). kaže: - ni slučajno. ne dopada joj se odnos prema ženama, kao ni to što se užasno mnogo radi... Edited December 7, 2017 by pt 2.0
eumeswil Posted December 7, 2017 Posted December 7, 2017 5 hours ago, pbg12345 said: nego sad se nesto mislim, da oni sa tim 88 brojem osim sto su ga izvacarili nisu hteli jos nekakvu poruku da posalju? Poručuju mu da su članovi The Crazy 88 i da se ne zajebava sa njima oko kvadrature uvaljenog stana?
Tihajeza Posted December 7, 2017 Posted December 7, 2017 Meni nije jasno šta će dečija školska priredba na temi u kojoj se raspravlja o dobrom (a jeftinom) mestu za život. Svuda deca sviraju, pevaju, igraju folklor ili balet i prave predstave za roditelje.
bigvlada Posted December 7, 2017 Posted December 7, 2017 5 hours ago, radisa said: Rim nije baš mogao 600 bc, ali Atina bi mogla, no nisam bio siguran, a ne bi da googlam... Redmi Pro using Tapatalk Koliko se sećam, našli su delove vodovoda i kanalizacije u palati u Knososu.
radisa Posted December 7, 2017 Posted December 7, 2017 34 minutes ago, Tihajeza said: Meni nije jasno šta će dečija školska priredba na temi u kojoj se raspravlja o dobrom (a jeftinom) mestu za život. Svuda deca sviraju, pevaju, igraju folklor ili balet i prave predstave za roditelje. +1 kao što mi ije jasno zašto neko kači na temi o mestu za život slike iz niekog hotela na Tajlandu...
teacher Posted December 7, 2017 Posted December 7, 2017 11 minutes ago, radisa said: +1 kao što mi ije jasno zašto neko kači na temi o mestu za život slike iz niekog hotela na Tajlandu... apostrofira da mu je loše u malom, depresivnom, skučenom stanu bez nameštaja i da bi voleo da se preseli u hotel u kome je jedna od obaveza da se pluta po vodenim površinama.
teacher Posted December 7, 2017 Posted December 7, 2017 49 minutes ago, Tihajeza said: Meni nije jasno šta će dečija školska priredba na temi u kojoj se raspravlja o dobrom (a jeftinom) mestu za život. Svuda deca sviraju, pevaju, igraju folklor ili balet i prave predstave za roditelje. da, ali nigde nije ovako vesela i živopisna atmosfera, kao što je prikazano na slikama...
Recommended Posts