teacher Posted December 7, 2017 Posted December 7, 2017 neka si mi i rekao, kad sam budala koja želi da pomogne svojim sunarodnicima u tuđini
Yoyogi Posted December 7, 2017 Posted December 7, 2017 2 minutes ago, teacher said: neka si mi i rekao, kad sam budala koja želi da pomogne svojim sunarodnicima u tuđini Kome ti pomažeš, pa ti ti neguješ , čak i predvodiš budalaštine, sram te bilo. Znaš kako, nekada , 19. vek, kada su se gradovi stvarali, nije bilo države da napravi vodu, kanalizaciju, rasvetu. Pa je država došla i sve to napravila. Tako će doći i na Internet. Možda ćeš i okončati svoj život pod istim Gospodarom, tvoji pacijenti treba da se potrude da nadžive ovo što ti hostuješ. Ima da te se sećaju? To vaš Gospodar zna, da sa vama ima posla. Zato vas i yebe u mozak.
radisa Posted December 7, 2017 Posted December 7, 2017 Znači, stvarali se gradovi u 19. veku...Sunce ti, osim što ne znaš ništa o savremenim tehnologijama, ni istorija ti nije baš jača strana...Ali, nemoj da te to sprečava da lupaš gluposti i dalje...Hint: Rin je imao kanalizaciju i vodovod tamo negde kad je još Cezar vojevao sa Galima...Redmi Pro using Tapatalk
beta Posted December 7, 2017 Posted December 7, 2017 2 minutes ago, radisa said: Znači, stvarali se gradovi u 19. veku... Sunce ti, osim što ne znaš ništa o savremenim tehnologijama, ni istorija ti nije baš jača strana... Ali, nemoj da te to sprečava da lupaš gluposti i dalje... Hint: Rin je imao kanalizaciju i vodovod tamo negde kad je još Cezar vojevao sa Galima... Redmi Pro using Tapatalk i ranije (600 bc)
radisa Posted December 7, 2017 Posted December 7, 2017 Rim nije baš mogao 600 bc, ali Atina bi mogla, no nisam bio siguran, a ne bi da googlam...Redmi Pro using Tapatalk
radisa Posted December 7, 2017 Posted December 7, 2017 Ma da, u pravu si... Moja greška... Eto, kad se ne googla, šta se desi... :(Redmi Pro using Tapatalk
braca Posted December 7, 2017 Posted December 7, 2017 A pošto nisu našli žice u tim Rimovima i Atinama, znači da su još onda imali WiFi
Pontijak Posted December 7, 2017 Posted December 7, 2017 a mozda je covek mislio na srbiju u 19 veku u kojoj ni delovi glavnog grada nemaju kanalizaciju u 21 veku? mnogo ste opaki, uhvatili coveka u masinu pa ne pustate
mlatko Posted December 7, 2017 Posted December 7, 2017 Sam sebe uvatio i glibi u kloaci svoje podsvesti.
ultra plasticni Posted December 7, 2017 Posted December 7, 2017 Mene za sada bolje radi Jogi nego Nole
renne Posted December 7, 2017 Posted December 7, 2017 38 minutes ago, mlatko said: Sam sebe uvatio i glibi u kloaci svoje podsvesti. A i viš da kaže da će Merkelovica večno vladati
Djuro Posted December 7, 2017 Posted December 7, 2017 3 hours ago, Yoyogi said: Ko yebe glodare. Večeras, zimski koncert u ćerkinoj školi. Ona je gore, za klavirom. Razredi 7,8,9 su imali po dve postave (po 18 učenika urazredu), 6 pesama sveukupno. Baš je ona, za klavirom, dala uvodne taktove pesme "While My Guitar Gently Wheeps", The Beatles, to na koncertima svira Paul McCartney. Whoooo i aplauz posle prvih nekoliko taktova sa klavira, svi su prepoznali pesmu. Oprema je profesionalna, škola je ima. Sve je kao ono što profesionalni rock muzičari imaju. Izvedoše deca pesmu, čak i neka mala inkozistencija se oprašta kada vidiš decu kako pesmu izvode kao orkestar. Milina gledati i slušati ih. jao, sto uzivaju malci!!! ah, sta ti je muzika...
Bujodrag Posted December 7, 2017 Posted December 7, 2017 Nemojte se sprdati na račun klinaca koji sviraju, sem ako ne mislite da je bolje da, umesto instrumenata, nabave puške.
Recommended Posts