Jump to content
IGNORED

Dobra plata, dobro mesto, jeftin real estate

noskich

Recommended Posts

Posted

neka si mi i rekao, kad sam budala koja želi da pomogne svojim sunarodnicima u tuđini

Posted
2 minutes ago, teacher said:

neka si mi i rekao, kad sam budala koja želi da pomogne svojim sunarodnicima u tuđini

Kome ti pomažeš, pa ti ti neguješ , čak i predvodiš budalaštine, sram te bilo.

Znaš kako, nekada , 19. vek, kada su se gradovi stvarali, nije bilo države da napravi vodu, kanalizaciju, rasvetu. 

Pa je država došla i sve to napravila.

Tako će doći i na Internet.

Možda ćeš i okončati svoj život pod istim Gospodarom, tvoji pacijenti treba da se potrude da nadžive ovo što ti hostuješ. Ima da te se sećaju?

To vaš Gospodar zna, da sa vama ima posla. Zato vas i yebe u mozak.

Posted

Znači, stvarali se gradovi u 19. veku...

Sunce ti, osim što ne znaš ništa o savremenim tehnologijama, ni istorija ti nije baš jača strana...

Ali, nemoj da te to sprečava da lupaš gluposti i dalje...

Hint: Rin je imao kanalizaciju i vodovod tamo negde kad je još Cezar vojevao sa Galima...

Redmi Pro using Tapatalk

Posted
2 minutes ago, radisa said:

Znači, stvarali se gradovi u 19. veku...

Sunce ti, osim što ne znaš ništa o savremenim tehnologijama, ni istorija ti nije baš jača strana...

Ali, nemoj da te to sprečava da lupaš gluposti i dalje...

Hint: Rin je imao kanalizaciju i vodovod tamo negde kad je još Cezar vojevao sa Galima...

Redmi Pro using Tapatalk

i ranije (600 bc) 

Posted

Rim nije baš mogao 600 bc, ali Atina bi mogla, no nisam bio siguran, a ne bi da googlam...

Redmi Pro using Tapatalk

Posted

Ma da, u pravu si... Moja greška... Eto, kad se ne googla, šta se desi... :(

Redmi Pro using Tapatalk

Posted

A pošto nisu našli žice u tim Rimovima i Atinama, znači da su još onda imali WiFi 

Posted

a mozda je covek mislio na srbiju u 19 veku u kojoj ni delovi glavnog grada nemaju kanalizaciju u 21 veku?

mnogo ste opaki, uhvatili coveka u masinu pa ne pustate :)

Posted

Sam sebe uvatio i glibi u kloaci svoje podsvesti.

Posted

Mene za sada bolje radi Jogi nego Nole

Posted
38 minutes ago, mlatko said:

Sam sebe uvatio i glibi u kloaci svoje podsvesti.

A i viš da kaže da će Merkelovica večno vladati

Posted
3 hours ago, Yoyogi said:

Ko yebe glodare.

Večeras, zimski koncert u ćerkinoj školi. Ona je gore, za klavirom. Razredi 7,8,9 su imali po dve postave (po 18 učenika urazredu), 6 pesama sveukupno.

2017rwinterconcert00.jpg

Baš je ona, za klavirom, dala uvodne taktove pesme "While My Guitar Gently Wheeps", The Beatles, to na koncertima svira Paul McCartney. Whoooo i aplauz posle prvih nekoliko taktova sa klavira, svi su prepoznali pesmu.

2017rwinterconcert01.jpg

Oprema je profesionalna, škola je ima. Sve je kao ono što profesionalni rock muzičari imaju.

2017rwinterconcert02.jpg

Izvedoše deca pesmu, čak i neka mala inkozistencija se oprašta kada vidiš decu kako pesmu izvode kao orkestar.

2017rwinterconcert03.jpg

Milina gledati i slušati ih.

jao, sto uzivaju malci!!! 

ah, sta ti je muzika...

Posted

Nemojte se sprdati na račun klinaca koji sviraju, sem ako ne mislite da je bolje da, umesto instrumenata, nabave puške.