December 6, 20177 yr 8 minutes ago, borris_ said: mozete se sprdati ali meni je ovo super. Da, bilo je sprdnje, ali to je to.
December 6, 20177 yr 19 minutes ago, borris_ said: mozete se sprdati ali meni je ovo super. meni bzvz. ko moze da spava bez uzglavlja, moram o nesto da oslonim jastuk. gde su lampe za citanje u krevetu, gde je nocno svetlo, nije valjda da moras da ustanes da bi ugasio plafonjeru?
December 6, 20177 yr 24 minutes ago, banecare1 said: stan od 100 kvadrata u kini je iste velicine kao stan od cca 80 kvadrata u srbiji. svi kvadrati su po metrickom sistemu banecare1, dobra plata, dobro mesto, jeftin real estate?
December 6, 20177 yr 9 minutes ago, darling said: meni bzvz. ko moze da spava bez uzglavlja, moram o nesto da oslonim jastuk. gde su lampe za citanje u krevetu, gde je nocno svetlo, nije valjda da moras da ustanes da bi ugasio plafonjeru? Kaži Tičeru, sponzoru svih googlatora, tu ima vrpca sa plafona kojom se gasi, zatamnjuje ili pali svetlo, sa nivoa spavanja.
December 6, 20177 yr 4 minutes ago, Yoyogi said: Kaži Tičeru, sponzoru svih googlatora, tu ima vrpca sa plafona kojom se gasi, zatamnjuje ili pali svetlo, sa nivoa spavanja. Whhhaaaaaat ??? U jednom Japanu vrpca za struju ??? Nista klap klap, nista "Siri smanji/ugasi svetlo".... E bas sam se razocarao u Japan
December 6, 20177 yr 20 minutes ago, jms_uk said: Samo da vas pozdravim sve Sent from my iTelephone using Tapatalk Lažnjak slika. Iza se vidi neki nameštaj, daklem nisi u Japanu.
December 6, 20177 yr 31 minutes ago, jms_uk said: Samo da vas pozdravim sve Sent from my iTelephone using Tapatalk ko je to?
December 6, 20177 yr 1 hour ago, jms_uk said: Samo da vas pozdravim sve Sent from my iTelephone using Tapatalk Đe ti katana?
December 6, 20177 yr 1 hour ago, jms_uk said: Ja (ne-Japanac) u Japanu. Sent from my iTelephone using Tapatalk Lep si.