Yoyogi Posted December 6, 2017 Posted December 6, 2017 8 minutes ago, borris_ said: mozete se sprdati ali meni je ovo super. Da, bilo je sprdnje, ali to je to.
darling Posted December 6, 2017 Posted December 6, 2017 19 minutes ago, borris_ said: mozete se sprdati ali meni je ovo super. meni bzvz. ko moze da spava bez uzglavlja, moram o nesto da oslonim jastuk. gde su lampe za citanje u krevetu, gde je nocno svetlo, nije valjda da moras da ustanes da bi ugasio plafonjeru?
Yoyogi Posted December 6, 2017 Posted December 6, 2017 24 minutes ago, banecare1 said: stan od 100 kvadrata u kini je iste velicine kao stan od cca 80 kvadrata u srbiji. svi kvadrati su po metrickom sistemu banecare1, dobra plata, dobro mesto, jeftin real estate?
Yoyogi Posted December 6, 2017 Posted December 6, 2017 9 minutes ago, darling said: meni bzvz. ko moze da spava bez uzglavlja, moram o nesto da oslonim jastuk. gde su lampe za citanje u krevetu, gde je nocno svetlo, nije valjda da moras da ustanes da bi ugasio plafonjeru? Kaži Tičeru, sponzoru svih googlatora, tu ima vrpca sa plafona kojom se gasi, zatamnjuje ili pali svetlo, sa nivoa spavanja.
braca Posted December 6, 2017 Posted December 6, 2017 4 minutes ago, Yoyogi said: Kaži Tičeru, sponzoru svih googlatora, tu ima vrpca sa plafona kojom se gasi, zatamnjuje ili pali svetlo, sa nivoa spavanja. Whhhaaaaaat ??? U jednom Japanu vrpca za struju ??? Nista klap klap, nista "Siri smanji/ugasi svetlo".... E bas sam se razocarao u Japan
jms_uk Posted December 6, 2017 Posted December 6, 2017 Samo da vas pozdravim sve Sent from my iTelephone using Tapatalk
Tihajeza Posted December 6, 2017 Posted December 6, 2017 20 minutes ago, jms_uk said: Samo da vas pozdravim sve Sent from my iTelephone using Tapatalk Lažnjak slika. Iza se vidi neki nameštaj, daklem nisi u Japanu.
MilenaS Posted December 6, 2017 Posted December 6, 2017 31 minutes ago, jms_uk said: Samo da vas pozdravim sve Sent from my iTelephone using Tapatalk ko je to?
Marvin (Paranoid Android) Posted December 6, 2017 Posted December 6, 2017 1 hour ago, jms_uk said: Samo da vas pozdravim sve Sent from my iTelephone using Tapatalk Đe ti katana?
jms_uk Posted December 6, 2017 Posted December 6, 2017 ko je to?Ja (ne-Japanac) u Japanu. Sent from my iTelephone using Tapatalk
MilenaS Posted December 6, 2017 Posted December 6, 2017 2 hours ago, renne said: pa jms, kako ko ko je to?
MilenaS Posted December 6, 2017 Posted December 6, 2017 1 hour ago, jms_uk said: Ja (ne-Japanac) u Japanu. Sent from my iTelephone using Tapatalk Lep si.
Recommended Posts