Jump to content
IGNORED

Dobra plata, dobro mesto, jeftin real estate

noskich

Recommended Posts

Posted

mene ovo podseca na izbeglicko spavanje po strunjacama

jbt da je naleteo neki japanac posle oluje u srbiju i virnuo u neku od hala garant bi mislio da je u hotelu sa 5 zvezdica

Posted
1 minute ago, Tpojka said:

The size of tatami differs between different regions in Japan. :isuse:

kakvi prevaranti sunce ti jebem

Posted
1 minute ago, teacher said:

kakvi prevaranti sunce ti jebem

Pa sigurno, slušaj tvoje pacijente.

Posted
4 minutes ago, Tpojka said:

The size of tatami differs between different regions in Japan. :isuse:

Moraću da stavim u sumnju tatamije koje imam u kući, na osnovu googlatorskog nalaza.

Posted

Sumnju u šta: da se u Tokiju ne koristi tokijski™ (Edoma/Kantōma) tatami? Šta nas sad Wiki slaga?

Možda je i do mog 4 godine starog kompa čiji disk operiše brzinom od tek 6Gb/s. :Jova:

Posted
16 minutes ago, pbg12345 said:

mene ovo podseca na izbeglicko spavanje po strunjacama

jbt da je naleteo neki japanac posle oluje u srbiju i virnuo u neku od hala garant bi mislio da je u hotelu sa 5 zvezdica

Majko mila

Posted

Ovaj topic šije onaj flat-eartherski puta tri...

Posted

3 minutes ago, Yoyogi said:

Majko mila

pa dobro, moraš priznati da estetika prikazanog prostora nije baš na visokom nivou

Posted
3 minutes ago, teacher said:

pa dobro, moraš priznati da estetika prikazanog prostora nije baš na visokom nivou

A kod tebe to prikazuju bolje? To su leaflets koje ubacuju u sandučiće za poštu. Junk mail.

Koga zanima, može da ode na sajt te real estate agency i da vidi mnogo više slika.

Posted

Sta se desava sa tim spavanjem i sjedenjem na podu kad je neko star, pokocen, godinama nepokretan, slomi nogu? Djeca do dve godine isto spavaju na podu ili imaju krevetice?

Posted
Just now, Paul Gompitz said:

Sta se desava sa tim spavanjem i sjedenjem na podu kad je neko star, pokocen, godinama nepokretan, slomi nogu? Djeca do dve godine isto spavaju na podu ili imaju krevetice?

Oni to znaju, vekovima. Ne samo deca, svi spavaju na futonu. Za Japance, kreveti su nepotrebna Zapadna izmišljotina.

Posted
1 hour ago, Yoyogi said:

Jesi jasna ali iskreno, ne znam. Verovatno je da je uračunato u kvadraturu. Nije ni bitno, ti built-ins te oslobađaju imanja kreveta.

2017tatamiormar01.jpg

Iz tih built-ins se izvade futoni i posteljina

2017tatamiormar02.jpg

Slike su iz hotela ali je isto po kućama, kod mene je isto tako, to je sve tipizirano. Niko se ne iznenadi kako je neka soba postavljena, sve isto, nation-wide.

mozete se sprdati ali meni je ovo super.

Posted

Tičeru, pazi ovo. Svaki dan učim ćerku matematiku. Ovo je bila geometrija. Pola sata, ne duže, nikada ne preterujem. Postupak, pa ako i u računu pogreši, nastavnik bi video da je znala šta radi.

2017maths01.jpg

Ona stvarno zna ono šta može na prste da naračuna, bez ikakve tehnike. Tako i treba.

Malo mi je neprijatno da vidim da joj je rukopis degenerisan, to su kompjuteri uradili.

Posted

stan od 100 kvadrata u kini je iste velicine kao stan od cca 80 kvadrata u srbiji. svi kvadrati su po metrickom sistemu :6_smile: