pbg12345 Posted December 6, 2017 Posted December 6, 2017 mene ovo podseca na izbeglicko spavanje po strunjacama jbt da je naleteo neki japanac posle oluje u srbiju i virnuo u neku od hala garant bi mislio da je u hotelu sa 5 zvezdica
Tpojka Posted December 6, 2017 Posted December 6, 2017 (edited) 1 hour ago, teacher said: 176 x 88 = 1,5488m2 ≠ 2m2 The size of tatami differs between different regions in Japan. Edited December 6, 2017 by Tpojka
teacher Posted December 6, 2017 Posted December 6, 2017 1 minute ago, Tpojka said: The size of tatami differs between different regions in Japan. kakvi prevaranti sunce ti jebem
Yoyogi Posted December 6, 2017 Posted December 6, 2017 1 minute ago, teacher said: kakvi prevaranti sunce ti jebem Pa sigurno, slušaj tvoje pacijente.
Yoyogi Posted December 6, 2017 Posted December 6, 2017 4 minutes ago, Tpojka said: The size of tatami differs between different regions in Japan. Moraću da stavim u sumnju tatamije koje imam u kući, na osnovu googlatorskog nalaza.
Tpojka Posted December 6, 2017 Posted December 6, 2017 Sumnju u šta: da se u Tokiju ne koristi tokijski™ (Edoma/Kantōma) tatami? Šta nas sad Wiki slaga? Možda je i do mog 4 godine starog kompa čiji disk operiše brzinom od tek 6Gb/s.
Yoyogi Posted December 6, 2017 Posted December 6, 2017 16 minutes ago, pbg12345 said: mene ovo podseca na izbeglicko spavanje po strunjacama jbt da je naleteo neki japanac posle oluje u srbiju i virnuo u neku od hala garant bi mislio da je u hotelu sa 5 zvezdica Majko mila
Skyhighatrist Posted December 6, 2017 Posted December 6, 2017 Ovaj topic šije onaj flat-eartherski puta tri...
teacher Posted December 6, 2017 Posted December 6, 2017 3 minutes ago, Yoyogi said: Majko mila pa dobro, moraš priznati da estetika prikazanog prostora nije baš na visokom nivou
Yoyogi Posted December 6, 2017 Posted December 6, 2017 3 minutes ago, teacher said: pa dobro, moraš priznati da estetika prikazanog prostora nije baš na visokom nivou A kod tebe to prikazuju bolje? To su leaflets koje ubacuju u sandučiće za poštu. Junk mail. Koga zanima, može da ode na sajt te real estate agency i da vidi mnogo više slika.
Paul Gompitz Posted December 6, 2017 Posted December 6, 2017 Sta se desava sa tim spavanjem i sjedenjem na podu kad je neko star, pokocen, godinama nepokretan, slomi nogu? Djeca do dve godine isto spavaju na podu ili imaju krevetice?
Yoyogi Posted December 6, 2017 Posted December 6, 2017 Just now, Paul Gompitz said: Sta se desava sa tim spavanjem i sjedenjem na podu kad je neko star, pokocen, godinama nepokretan, slomi nogu? Djeca do dve godine isto spavaju na podu ili imaju krevetice? Oni to znaju, vekovima. Ne samo deca, svi spavaju na futonu. Za Japance, kreveti su nepotrebna Zapadna izmišljotina.
borris_ Posted December 6, 2017 Posted December 6, 2017 1 hour ago, Yoyogi said: Jesi jasna ali iskreno, ne znam. Verovatno je da je uračunato u kvadraturu. Nije ni bitno, ti built-ins te oslobađaju imanja kreveta. Iz tih built-ins se izvade futoni i posteljina Slike su iz hotela ali je isto po kućama, kod mene je isto tako, to je sve tipizirano. Niko se ne iznenadi kako je neka soba postavljena, sve isto, nation-wide. mozete se sprdati ali meni je ovo super.
Yoyogi Posted December 6, 2017 Posted December 6, 2017 Tičeru, pazi ovo. Svaki dan učim ćerku matematiku. Ovo je bila geometrija. Pola sata, ne duže, nikada ne preterujem. Postupak, pa ako i u računu pogreši, nastavnik bi video da je znala šta radi. Ona stvarno zna ono šta može na prste da naračuna, bez ikakve tehnike. Tako i treba. Malo mi je neprijatno da vidim da joj je rukopis degenerisan, to su kompjuteri uradili.
banecare1 Posted December 6, 2017 Posted December 6, 2017 stan od 100 kvadrata u kini je iste velicine kao stan od cca 80 kvadrata u srbiji. svi kvadrati su po metrickom sistemu
Recommended Posts