November 7, 20177 yr Author Skup podrske DPRK u Auburnu veceras ispred vozne stanice. Nije slucajno sto je bas Auburn, rec je o najsiromasnijem predgradju u Sidneju u kojem su zbog toga veoma prisutne levicarske akcije:
November 7, 20177 yr Author Evo ovo za Yoyogija i mene. Ko ima azijsku decu njemu ne treba penzija: http://www.abc.net.au/news/2017-11-04/pocket-money-for-parents/9011770?sf141530772=1 It might seem odd to some of her Australian friends, but 28-year-old Nicole Xie doesn't think twice about splitting her pay cheque with her parents. In a ritual that plays out in many families of Chinese background, Ms Xie regularly passes on hundreds of dollars when she receives her wages. The Melbourne credit officer transfers $600 a fortnight for her parents' utility bills, council rates and living expenses, even after moving out of the Point Cook family home last October. Ms Xie plans to help her parents financially for as long as possible, to reciprocate the support she received while growing up.
November 7, 20177 yr Jel ste bili svi u Če Gevara majicama ili je bilo hladno? :) Evo ovo za Yoyogija i mene. Ko ima azijsku decu njemu ne treba penzija: http://www.abc.net.au/news/2017-11-04/pocket-money-for-parents/9011770?sf141530772=1 It might seem odd to some of her Australian friends, but 28-year-old Nicole Xie doesn't think twice about splitting her pay cheque with her parents. In a ritual that plays out in many families of Chinese background, Ms Xie regularly passes on hundreds of dollars when she receives her wages. The Melbourne credit officer transfers $600 a fortnight for her parents' utility bills, council rates and living expenses, even after moving out of the Point Cook family home last October. Ms Xie plans to help her parents financially for as long as possible, to reciprocate the support she received while growing up. Zar ne bi oni njoj trebalo da šalju pare? Mislim, ipak se vi u Australiji patite daleko više nego u nezapadnim azijskim rajevima? :) Edited November 7, 20177 yr by Time Crisis
November 7, 20177 yr Author Hladno u pm. 15-ak stepeni, ali duva do kostiju. Bio samo u prolazu vracajuci se kuci. Zena kaze daj da pozurimo kuci, uslikao i nazad. To je ta moja sirotinja u Auburnu. Nisu svi podlegli plutokratskoj propagandi. Imaju ljudi oci pa da vide svet oko sebe, kako se sirotinja muchi u Auburnu. Bez sanse za krov nad glavom ceo zivot, novca da plati vrtic za dete, i pristupa dobrim skolama. Edited November 7, 20177 yr by noskich
November 7, 20177 yr Skup podrske DPRK u Auburnu veceras ispred vozne stanice. Nije slucajno sto je bas Auburn, rec je o najsiromasnijem predgradju u Sidneju u kojem su zbog toga veoma prisutne levicarske akcije: Pa nije valjda bash najsiromasnije? Ima neka statistika??
November 7, 20177 yr Author Jel ste bili svi u Če Gevara majicama ili je bilo hladno? :) Zar ne bi oni njoj trebalo da šalju pare? Mislim, ipak se vi u Australiji patite daleko više nego u nezapadnim azijskim rajevima? :) Ma to se starci muche jer zive u Australiji. Pise lepo da se devojka iselila iz roditeljskog doma:"The Melbourne credit officer transfers $600 a fortnight for her parents' utility bills, council rates and living expenses, even after moving out of the Point Cook family home last October." Zna devojka da su starci na prosjackom stapu, sa tom penzijicom sto primaju sta treba da skapaju... Edited November 7, 20177 yr by noskich
November 7, 20177 yr Author Pa nije valjda bash najsiromasnije? Ima neka statistika?? http://www.smh.com.au/nsw/sydneys-rich-and-poor-the-rising-crisis-in-our-suburbs-20150507-ggwvh1.html Of the 229 Sydney postcodes analysed, Auburn emerges as the postcode that's home to lowest average individual taxable income.
November 7, 20177 yr Hladno u pm. 15-ak stepeni, ali duva do kostiju. Bio samo u prolazu vracajuci se kuci. Zena kaze daj da pozurimo kuci, uslikao i nazad. To je ta moja sirotinja u Auburnu. Nisu svi podlegli plutokratskoj propagandi. Imaju ljudi oci pa da vide svet oko sebe, kako se sirotinja muchi u Auburnu. Bez sanse za krov nad glavom ceo zivot, novca da plati vrtic za dete, i pristupa dobrim skolama. Кад си већ био тамо, осим што си сликао, да ли си тим људима помогао на било који начин? Edited November 7, 20177 yr by Simon
November 7, 20177 yr Author Кад си већ био тамо, осим што си сликао, да ли си тим људима помогао на било који начин? Nisam ja naivan batice da ista priznam na javnom forumu pa da me plutokratija deportuje. Plutokrate sada mogu da deportuju i drzavljane pod izgovorom da ovi podrzavaju "teroristicke organizacije". A ko odlucuje o tome ko je terorista, pa plutokrate naravno. Cak i donacija nekome ko se njima ne dopada moze biti iskoriscena za deportaciju. Demokracija je to moj jarane. Edited November 7, 20177 yr by noskich
November 7, 20177 yr Author Jel ste bili svi u Če Gevara majicama ili je bilo hladno? :) A evo ti o Ce Gevara majicama, kako plutokratija vrsi aproprijaciju svega, i subverzivno pretvara u konzumeristicko bez problema: Evo ga prava stvar:
November 7, 20177 yr Nisam ja naivan batice da ista priznam na javnom forumu pa da me plutokratija deportuje. Plutokrate sada mogu da deportuju i drzavljane pod izgovorom da ovi podrzavaju "teroristicke organizacije". A ko odlucuje o tome ko je terorista, pa plutokrate naravno. Cak i donacija nekome ko se njima ne dopada moze biti iskoriscena za deportaciju. Demokracija je to moj jarane. По тој твојој логици и да је то тако могу и да те избаце и на основу овога што пишеш. Волонтерски рад није нигдје забрањен у демократији.
November 7, 20177 yr Hladno u pm. 15-ak stepeni, ali duva do kostiju. Bio samo u prolazu vracajuci se kuci. Zena kaze daj da pozurimo kuci, uslikao i nazad. To je ta moja sirotinja u Auburnu. Nisu svi podlegli plutokratskoj propagandi. Imaju ljudi oci pa da vide svet oko sebe, kako se sirotinja muchi u Auburnu. Bez sanse za krov nad glavom ceo zivot, novca da plati vrtic za dete, i pristupa dobrim skolama. Hladno u pm, a bar dvojica na toj slici su u majicama kratkih rukava.
November 7, 20177 yr http://www.smh.com.au/nsw/sydneys-rich-and-poor-the-rising-crisis-in-our-suburbs-20150507-ggwvh1.html Of the 229 Sydney postcodes analysed, Auburn emerges as the postcode that's home to lowest average individual taxable income. Sad samo jos treba da ukrstish te podatke sa podacima "u kojim opstina ima najvise primalaca socijalne pomoci" pa ce ti sve biti (skoro) jasno.
November 7, 20177 yr Hladno u pm, a bar dvojica na toj slici su u majicama kratkih rukava. Nemoj, brate, da se pecash - ovo je na drugoj strani - znaci novembar (11ti meseci) pa minus 6 (naci 5ti meseci) - znaci - temperatura kao u Libanu - Grckoj na Kipru negde u maju mesecu...
November 7, 20177 yr Nemoj, brate, da se pecash - ovo je na drugoj strani - znaci novembar (11ti meseci) pa minus 6 (naci 5ti meseci) - znaci - temperatura kao u Libanu - Grckoj na Kipru negde u maju mesecu... U, idealno. :)