duda Posted December 8, 2016 Posted December 8, 2016 Jedini put kad mi je trebala hitna pomoć (kolege su odmah nazvali) to je bilo u samom centru grada BGa. Trebalo im je svega četrdesetak minuta. jedini put kad je meni trebala hitna, došli su za 10 min kada se pokojna majka lomila, a to bilo 2x, isto su bili dosta brzi e sad ne znam odakle su dolazili, blizu mene je gradska bolnica, možda je zbog toga, šta znam ili sam prosto imala sreće da nije neka gužva
roksi Posted December 8, 2016 Posted December 8, 2016 Znaš valja, ne? Sent from my GT-I9305 using Trapatalk. yep:)
Indy Posted December 9, 2016 Posted December 9, 2016 Realno - iznenadjenje je kad u Sidneju ne dodje za 10-20 minuta. Kad zakasne kapitalno onda ih razvlače po novinama i televizji... U Beogradu je dobro da imaju benzin/dizel da sipaju u "hitna kola". Ono - gledajući ko i kako "upravlja". Ovde dođe pet minuta pre nego što ti se desi, i posle ti stigne račun na 1200 dolara. (Ako nisi drug član, tj. ne plaćaš ambulantnu članarinu.) Istina, kad ti spasu život, 1200 dolara je nebitno. U vezi hitne pomoći u BG, meni je najfascinantnije bilo ne toliko kasno stizanje, koliko neopremljenost (uključujući tu i stvari koje često i privatna lica tj pacijenti sami imaju, kao što je npr kiseonik.) Doduše, to je bilo pre 2-3 godine, možda je sad bolje, hvala Vučiću, kako se već ono kaže.
iDemo Posted December 9, 2016 Posted December 9, 2016 'bobu hvala', ne? ...možda je sad bolje, hvala Vučiću, kako se već ono kaže.
hazard Posted December 9, 2016 Posted December 9, 2016 U vezi hitne pomoći u BG, meni je najfascinantnije bilo ne toliko kasno stizanje, koliko neopremljenost (uključujući tu i stvari koje često i privatna lica tj pacijenti sami imaju, kao što je npr kiseonik.) Doduše, to je bilo pre 2-3 godine, možda je sad bolje, hvala Vučiću, kako se već ono kaže. Svaka cast Vucicu Ma de bolje, ne moz biti
iDemo Posted December 9, 2016 Posted December 9, 2016 Svaka cast Vucicu Ma de bolje, ne moz biti Moze, kako ne moze - po ciglu da si vezu umesto kravate on i ministri i svi da skoce u Dunav - pa da vidis kako (ne) moze.
iDemo Posted December 9, 2016 Posted December 9, 2016 Na jedno minut dva (vozom) - od one stanice - pored pruge na livadi pasu ovce... Ne jedna, ne dve nego omanje stado... Srećom bar su stanovi jeftiniji... Sent from my GT-I9305 using Trapatalk.
noskich Posted December 9, 2016 Author Posted December 9, 2016 (edited) a kako je to divan svet dole, bilo da su uzbeci, tatari, jermeni, rusi i kakav kvalitet života, tamo gde se to najmanje očekuje ali da bi to čovek sve shvatio i doživeo, mora malo da zaboravi na jebene zapadnjaćke standarde i premise E ovo me interesuje. Molim za vise o tome. Edited December 9, 2016 by noskich
Indy Posted December 9, 2016 Posted December 9, 2016 Hej Oziji, taman u vreme za letnje praznike, ako imate para (kao noskič) - evo ga najkul proizvod, ikad!
roksi Posted December 9, 2016 Posted December 9, 2016 jes, al to zavrsi ovako http://youtu.be/dcQ6mck889E only in austraya;)
roksi Posted December 9, 2016 Posted December 9, 2016 melbourne man caught drink driving motorised esky
iDemo Posted December 10, 2016 Posted December 10, 2016 only in austraya;) Meni to ponekad zvuči i kao auštraya...
Indy Posted December 10, 2016 Posted December 10, 2016 Ali ono crnogorsko polu-š (ś). Definitivno ga čujem u nejtiv spikrza.
noskich Posted December 10, 2016 Author Posted December 10, 2016 Nista lepse nego gomila naroljanih bogana galamdzija i mirisi spaljenih delova zivotinjskih lesheva. Festive period.
Recommended Posts