Jump to content
IGNORED

Dobra plata, dobro mesto, jeftin real estate

noskich

Recommended Posts

Posted

Ili ako hoces luskuz za male pare :)

13435505_1773196049594246_57787759675945

Posted

Verovatno da moze, ovo neki lokalci prave. Ovakav jedan kosta oko 4,5 eur:

13445280_1773196256260892_90831645053630

a moze i za startup :)

13450217_1773196552927529_88914286966931

Posted

u tim kontejnerima je jako prijatno kad upece zvezda u avgustu. a i zimi na minusu. taj lim je grozan materijal.

Posted

nije ni izolacija svemoguca. kada se lim zagreje na suncu ne moze izolacija da bas potpuno spreci toplotu, unutra bude pakao u svakom slucaju.

Posted

Niko ti ne brani da oblozis kontejner drugim materijalom, recimo drvetom, posadis puzavicu ili cak postavis na vrhu zemlju i imas zivi zeleni krov. Druga stvar je ventilacija, prozori, otvori, balkoni oko kontejnera... mali milion resenja.

Posted

Meni noskich original Boškić kad objašnjava neštp Čvarkovu i Torbici...

Posted

Meni noskich original Boškić kad objašnjava neštp Čvarkovu i Torbici...

Jbg, onda smo mi svi Čvarkovi i Torbice...

Što, u stvari, i nije predaleko od istine... :(

Posted

ono dvoje što žive u kontejnerima od pre par strana generišu dovoljno struje preko solarnih panela da im radi klima bez problema kad je tako toplo

Posted

ono dvoje što žive u kontejnerima od pre par strana generišu dovoljno struje preko solarnih panela da im radi klima bez problema kad je tako toplo

aha :D

to ako imaju klimu za kucu za barbike :)

Posted

Kaže "aircon is only used  occasionally, we do use fans on the warm days though".

Ima 3kw panela, tera fridž i zamrzivač sve vreme, plus ostatak tehnike samo danju kad cepa sunce (što je u Aus verovatno češće i više nego negde drugde).

Posted

ali imaju i nadstrešnicu iznad krova, za skupljanje kišnice i zaštitu od vreline