Jump to content

Dobra plata, dobro mesto, jeftin real estate

Featured Replies

Mislim da ste vas dvojica u srodstvu po zatucanosti.

• Replies 15.3k
  • Views 959.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Naravno, plutokratija je jedna zaista ozbiljna tema od koje si ti svojim (višegodišnjim) klovnovskim tretmanom ovde napravio veliku forumsku sprdnju. Ne d'o bog da se ti zainteresuješ za neku ispravnu

• da mi je neko rekao da cu se vratiti na forum da branim yoyoa ne da mu ne bih verovao nego.... ali eto, svaki izgovor radi. bar se nadam.   yoyo je 'malo' odlepio u svojoj ljubavi prema zem

• Čekamo ispred pozorištanca da počne predstava, gledamo jedno veliko (zaista veliko) drvo i divimo se kako je ogromantno. Kad ono, svemoćno "dum!" nešto zvekne jedno 6-7 m od nas. Mislio sam da je to n

Posted Images

20 hours ago, dragance said:

Mislim da ste vas dvojica u srodstvu po zatucanosti.

Googlatori, dovlakaci linkova sa neta, cut-paste?

Bukvalno sam tebe citirao 😂

3 minutes ago, dragance said:

Bukvalno sam tebe citirao 😂

Nikada ne dovlacim smece sa neta niti linkove. To si nesto fulao. Ti tvoj ortak, noskich, radite to 24x7.
Znas, tesko je imati da nesto licno kazes. Kada nemas sta da kazes, onda ti i noskich pravac na smece sa neta.

On 30. 4. 2025. at 20:17, dragance said:

Nemoj da se blamiraš kao onomad za 747 da lete samo kargo, i pored slika LH letelice.

To je bio poslednji let americke komercijalne putnicke avijacije, Delta, za Seoul, South Korea. Bila je godina 2018. januar. Bilo na vestima.

Ovo je za @noskich koji je pokrenuo ovaj topik pre 14 godina.
Tice se i ostalih u Australiji, Kanadi, UK.

Plata mi je bila dobra, kao za hirurga koji radi operacije na otvorenom srcu. Jeste da sam bio Senior Manager u IT.
Mesto je dobro, Nagoya, Japan.
Real estate? Moze da se nadje, uvek ima, za 70 hiljada AUS dolara, ima i parking.
Odmah uz Higashiyama Botanical Garden & Zoo, povrsina kao krug "Dvojke" u Beogradu.
Neka mi @noskich kaze sta za te pare moze da se kupi u Sydney.
2025condoagency01.jpg

2025condoagency02.jpg

2025condoagency03.jpg

2025condoagency04.jpg

2025condoagency05.jpg

2025condoagency06.jpg

Edited by Yoyogi

• Author
11 minutes ago, Yoyogi said:

Ovo je za @noskich koji je pokrenuo ovaj topik pre 14 godina.
Tice se i ostalih u Australiji, Kanadi, UK.

Plata mi je bila dobra, kao za hirurga koji radi operacije na otvorenom srcu. Jeste da sam bio Senior Manager u IT.
Mesto je dobro, Nagoya, Japan.
Real estate? Moze da se nadje, uvek ima, za 70 hiljada AUS dolara, ima i parking.
Odmah uz Higashiyama Botanical Garden & Zoo, povrsina kao krug "Dvojke" u Beogradu.
Neka mi @noskich kaze sta za te pare moze da se kupi u Sydney.
2025condoagency01.jpg

2025condoagency02.jpg

2025condoagency03.jpg

2025condoagency04.jpg

2025condoagency05.jpg

2025condoagency06.jpg

Ajd ovako da se gaji vinograd, to bih radije:

https://www.facebook.com/story.php?story_fbid=982054100764175&id=100068787822212&rdid=VdoxQKGEqH3ELhE1#

This traditional Japanese house is listed at 1,380,000 yen (approximately 9,517 USD) and is located in Nanbu, Yamanashi Prefecture.

- Price: 1,380,000 yen (approximately 9,517 USD)

Distance from Major Cities:

- About 2 hours drive from Tokyo

Renovations: No repairs needed; move-in ready

Interior and Land Size:

- Interior: 191 square meters (2,056 sqft)

- Land: 3,981 square meters (42,850 sqft)

Transportation Convenience:

- 12 minutes drive to JR Minobu Line Utsubuna Station

Notable Attractions Nearby:

- Japanese garden with a pond

- Adjacent fields and farmland

Iconic Nearby Destinations:

- Mount Fuji: Approximately 50 km, 1 hour drive

- Fuji-Q Highland: Approximately 60 km, 1.5 hours drive

Facts about Nanbu:

1. Known for its beautiful natural landscapes and traditional Japanese countryside.

2. Offers a peaceful living environment with a strong sense of community.

3. Part of the Minobu pilgrimage route, attracting visitors interested in spiritual journeys.

Facts about Yamanashi Prefecture:

1. Home to Japan's iconic Mount Fuji, a UNESCO World Heritage Site.

2. Famous for wine production, particularly Koshu wine.

3. Renowned for its hot springs, offering numerous onsen resorts for relaxation.

To find this listing, Google: "NEW! 中古売戸建住宅 JR身延線 内船駅/車12分"

noskich samo pljune i zalepi, a nikad ne čita to što lepi… a samo malo ispod stoji :

image.png

Znači kuća nije odavno na prodaju, a i kad je bila koštala je 10 puta skuplje, a sad je neki prevarant koristi kao mamac…

Nećemo više imati takve splačine na ovoj temi.

11 hours ago, braca said:

noskich samo pljune i zalepi, a nikad ne čita to što lepi… a samo malo ispod stoji :

image.png

Znači kuća nije odavno na prodaju, a i kad je bila koštala je 10 puta skuplje, a sad je neki prevarant koristi kao mamac…

Laze neverovatno. Najbolja drugarica mi se udala u Japanu. Kaže te kuće koji vidite su zapravo samo zemljište a sada kuća ne vredi ništa može da se srusi. Termiti je uzeli

24 minutes ago, Rowanoke said:

Laze neverovatno. Najbolja drugarica mi se udala u Japanu. Kaže te kuće koji vidite su zapravo samo zemljište a sada kuća ne vredi ništa može da se srusi. Termiti je uzeli

Sta znaci da realstate value in Japan is not the same as in the rest of the world?

1 hour ago, Mel said:

Sta znaci da realstate value in Japan is not the same as in the rest of the world?

Laže. Real estate u dobrim delovima Japana je papreno skup. Imaš pizdince gde niko ne živi koji su povoljni. A šta ćeš kad ne možeš da legalizujes i dobiješ papire boravisne. JP ne dozvoljava Retirement vizu kao Tajland i Kina

1 minute ago, Rowanoke said:

Laže. Real estate u dobrim delovima Japana je papreno skup. Imaš pizdince gde niko ne živi koji su povoljni. A šta ćeš kad ne možeš da legalizujes i dobiješ papire boravisne. JP ne dozvoljava Retirement vizu kao Tajland i Kina

To je citat ovog sto kaze da je njegova kuca i da se dobro raspita ko hoce nekretninu u Japanu.

Ukapirala sam u medjuvremenu da je druga prica za imanja sa kucama u ruralnijim delovima koji se prazne dok mladji gravitiraju ka vecim centrima...

Pa tako je svuda u svetu. I u USA u vukojebini možeš kupiti kuću za manje od 100 000$ koja bi ista takva koštala par miliona na Beverly Hills-u. I u Australiji, eto pokojni noskich kuka što nema jednu takvu u sred Sidneja sa pogledom na Operu, a ima za male pare ali daleko...

I u Srbiji, bar 10-20% kuća zvrji prazno po selima i mogu se kupiti za male pare, ne moraš zapucati u Japan...

08320c6720a718c5a1c3b1401c7287f8

1*JofwCC4yUj26Mar8E6XOJw.png

1889691d0d9342ea36e81b2af8ea32d1?impolic

1*ayADz7Cll0qMaN0OBn0UGg.png

a7df34015915b947ae1afb9ccec6d700

Share & Enjoy