April 28Apr 28 3 minutes ago, ubibobi said:Ali kako ti ne dosadi da po hiljaditi put postuješ jedne te iste fotke Ništa nije gore za arogantnog egomanijaka nego da vodi tako isprazan život jbgTi to mene pratis?Iz Srbije? Bas ti to treba?
April 28Apr 28 3 minutes ago, ubibobi said:Ali kako ti ne dosadi da po hiljaditi put postuješ jedne te iste fotke Ništa nije gore za arogantnog egomanijaka nego da vodi tako isprazan život jbgTi to mene pratis?Iz Srbije? Bas ti to treba?
April 28Apr 28 A zasto?Neko kao ja, koji stavlja licna iskustva, bez govana sa neta i linkova, to vas mozda nervira?
April 28Apr 28 Bas danas, dobio sam kljuceve od stana koji sam kupio, u Japanu.Nagoya, nije mrsavo mesto, samo Toyota pravi vise para nego cela drzava Singapur.Nagoya, centar nauke i robotike, airspace rockets, masinsko i electro inzenjerstvo, nema nikakvih prirodnih resursa osim ljudskog mozga a opet pravi vise para nego cela Australia ili Kanada ili Rusija sa njihovim rudama naftama i gasovima.Od 20 japanskih Nobelovaca, 12 ih je iz Nagoje. Medicina i elektrotehnika.
April 28Apr 28 4 minutes ago, Yoyogi said:Bas danas, dobio sam kljuceve od stana koji sam kupio, u Japanu.Nagoya, nije mrsavo mesto, samo Toyota pravi vise para nego cela drzava Singapur.Nagoya, centar nauke i robotike, airspace rockets, masinsko i electro inzenjerstvo, nema nikakvih prirodnih resursa osim ljudskog mozga a opet pravi vise para nego cela Australia ili Kanada ili Rusija sa njihovim rudama naftama i gasovima.Od 20 japanskih Nobelovaca, 12 ih je iz Nagoje. Medicina i elektrotehnika.Uz kljuceve daju i prijavu za Nobela?Ili se za to ipak mora rucno, na salter?
April 28Apr 28 14 minutes ago, Yoyogi said:Nagoya, nije mrsavo mesto, samo Toyota pravi vise para nego cela drzava Singapur. Da li ćeš ikada išta tačno napisati?Toyota = cc 290mlrd (edit: cc 298mlrd)Singapur = cc 500mlrd Edited April 28Apr 28 by dragance
April 28Apr 28 10 minutes ago, namenski said:Uz kljuceve daju i prijavu za Nobela?Ili se za to ipak mora rucno, na salter?Zbog takvih kao ti nije mi zao sto sam napustio Srbiju.
April 28Apr 28 3 minutes ago, dragance said: Da li ćeš ikada išta tačno napisati?Toyota = cc 290mlrd (edit: cc 298mlrd)Singapur = cc 500mlrd3 minutes ago, dragance said: Da li ćeš ikada išta tačno napisati?Toyota = cc 290mlrd (edit: cc 298mlrd)Singapur = cc 500mlrdMa to je bilo citanje pre nekoliko godina i tadasnji kurs valuta a opet je vazno.Google bi ti rekao da je Nacionalni dohodak Srbije petina toga sto samo Toyota pravi.I, Dragance, kako je zivot na poslednjoj autobuskoj stanici na planeti?
April 28Apr 28 3 minutes ago, Yoyogi said:Ma to je bilo citanje pre nekoliko godina i tadasnji kurs valuta a opet je vazno.Google bi ti rekao da je Nacionalni dohodak Srbije petina toga sto samo Toyota pravi.I, Dragance, kako je zivot na poslednjoj autobuskoj stanici na planeti?Mogao si da napravis poentu i bez besmislenog preterivanja. Sta je to "poslednja stanica", Novi Zeland? lolNZ je raj na zemlji ukoliko imas dobra primanja i uzivas u prirodi. Usput, ja sam odavno u UK - i dalje sa korenima na NZ.
April 28Apr 28 14 minutes ago, Yoyogi said:Zbog takvih kao ti nije mi zao sto sam napustio Srbiju.Ni meni sto su je takvi napustili...