April 28Apr 28 12 minutes ago, ubibobi said:Meni deluje da ti do odlaska u thai nisi izbijao iz picinog parka Imas li ti uopste pasos? Znas li sta je avion? Edited April 28Apr 28 by Yoyogi
April 28Apr 28 @Yoyogi A kakve to sad ima veze sa mojom konstatacijom, u čemu je poenta tvog pitanja?Sem ako ne tvrdiš da si u momentu kada te obuzmu nagoni mogao avionom da otputuješ do bilo kog picinog parka na svetu da umiriš majmuna Edited April 28Apr 28 by ubibobi
April 28Apr 28 A evo i dokaza, grunfara izvalio, ovako su nazvali picin park u kraju gde jojogi obitava
April 28Apr 28 2 hours ago, Rowanoke said:@YoyogiTu bele lopate ("white trash") dodju da im ga neki tuk-tuk driver uturi.
April 28Apr 28 3 hours ago, ubibobi said:@Yoyogi A kakve to sad ima veze sa mojom konstatacijom, u čemu je poenta tvog pitanja?Sem ako ne tvrdiš da si u momentu kada te obuzmu nagoni mogao avionom da otputuješ do bilo kog picinog parka na svetu da umiriš majmuna Odlican post. Tu pomislim da sam ostao u Srbiji i da sa ovakvima delim vazduh pod istim suncem, propao mi zivot.Pozdrav iz Bangkoka, "picinog parka".Presvuces se u kupaci u svojoj sobi.Pozoves lift.Dole si na bazenu zgrade.Gde da uskocis?Profitiras. A cena? Kada je stan tvoj, 1 dolar dnevno. 1 buck. One fuckin buck!Stan je kostao tada 70,000 AU$. Nije mu cena porasla nego se kurs promenio, sada bi bilo 150,000 AU$. Opet nista, clanovi Foruma iz Australije ili Kanade bi se smejali kako je jeftino. Edited April 28Apr 28 by Yoyogi
April 28Apr 28 21 hours ago, Yoyogi said:Jeste, tako je. Za 2 bedroom, to je nedeljno, ne mesecno.U Australiji. 660 AU$ on the Uni Campus is what my daugther is paying (I am paying that).Nisi mi baš jasan. 330AU$ nedeljno je garsonjera, a 660 nedeljno je 2 bedroom ili nešto drugo? Edited April 28Apr 28 by eumeswil
April 28Apr 28 5 minutes ago, eumeswil said:Nisi mi baš jasan. 330AU$ nedeljno je garsonjera, a 660 nedeljno je 2 bedroom ili nešto drugo?1,320 AU$ mesecno za tu garsonjeru. Nije to studentski dom kao "Studenjak" ili "Karaburma", bilo je i tamo , to su zvali "samice" ali su tamo, kako se secam, WC i kupatilo bili na spratu, ne u sobi. Ovo je fully fledged, svoj stan. Skupo je, da to isto ima u Japanu bilo bi 20% te cene, za studente.Niko ne sme da tu udje, da ja, kao otac ili majka dodju, mogu da prespavaju (sa najavom i odobrenjem) max 2 noci mesecno. Nema ilegalaca ili da dovede momka da tu sa njom stanuje.Ceo kampus je 80 hektara botanicka basta, sa desetinama restorana i barova, bez saobracaja, sve peske, od sobe do amfiteatra na faksu.Milina, kada sam bio da je smestim, svi koje sam video su bili mladji od 23 godine, nema staraca, nema majki sa kolicima i bebama. Mladalacka energija kampusa kao da izbija odasvud. Harvard bi im pozavideo. Edited April 28Apr 28 by Yoyogi
April 28Apr 28 9 minutes ago, Yoyogi said:1,320 AU$ mesecno za tu garsonjeru. Ovo je fully fledged, svoj stan.Shvatam. A šta je 660 dolara na kampusu što si napisao? Ili je to ovih 330 za dve nedelje? Edited April 28Apr 28 by eumeswil
April 28Apr 28 Just now, eumeswil said:Shvatam. A šta je 660 dolara na kampusu što si napisao? Ili je to ovih 330 za dve nedelje?To je 330 AU$ nedeljno. U Australiji se placa dvonedeljno. Tako, 660 AU$ je dvonedeljno, 1,320 AU$ mesecno. Opet, takav stan, tog kvaliteta bez placanja struje (ima i aircon) , vode, komunalija jos i besplatan WiFi.U gradu bi bio 500 AU$ nedeljno plus komunalije, struja, voda i Internet.Cerki sam obecao da ce ziveti sama u svom stanu kada ode na studije. Ziveti sam u svom stanu je velika privilegija.Eto joj. Edited April 28Apr 28 by Yoyogi
April 28Apr 28 Ali kako ti ne dosadi da po hiljaditi put postuješ jedne te iste fotke Ništa nije gore za arogantnog egomanijaka nego da vodi tako isprazan život jbg