Jump to content

Dobra plata, dobro mesto, jeftin real estate

Featured Replies

On 22. 4. 2025. at 23:11, Rowanoke said:

Nije potrebno za žene!

Pa dobro, cela civilizacija se milenijumima svodi ina 3.14-cku.

4 minutes ago, Rowanoke said:

Ti si jako pametan.

Bele zene su u Thai sexualno pozeljne kao ulicne bandere.

• Replies 15.3k
  • Views 959.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Naravno, plutokratija je jedna zaista ozbiljna tema od koje si ti svojim (višegodišnjim) klovnovskim tretmanom ovde napravio veliku forumsku sprdnju. Ne d'o bog da se ti zainteresuješ za neku ispravnu

• da mi je neko rekao da cu se vratiti na forum da branim yoyoa ne da mu ne bih verovao nego.... ali eto, svaki izgovor radi. bar se nadam.   yoyo je 'malo' odlepio u svojoj ljubavi prema zem

• Čekamo ispred pozorištanca da počne predstava, gledamo jedno veliko (zaista veliko) drvo i divimo se kako je ogromantno. Kad ono, svemoćno "dum!" nešto zvekne jedno 6-7 m od nas. Mislio sam da je to n

Posted Images

Just now, Yoyogi said:

Pa dobro, cela civilizacija se milenijumima svodi ina 3.14-cku.

Bele zene su u Thai sexualno pozeljne kao ulicne bandere.

To je tvoje rasističko i seksisticko mišljenje. Nije utemeljeno u statistici i dokazima.

Just now, Rowanoke said:

To je tvoje rasističko i seksisticko mišljenje. Nije utemeljeno u statistici i dokazima.

A jeste u svakodnevnici.
Da Thai ima belu zenu, teska tapija, nije bio dobar za Thai zenu.
Moze to kao John Lennon i Yoko Ono, elita ili neki naucnici.
No Thai man would ever ever look at a white woman, gradjevinci, masinci, doktori.

Edited by Yoyogi

6 minutes ago, Rowanoke said:

Ma nemoj? Ja sam zvanicno ozenjen sa Tajkom 22 godine, cerka (22) nasa student u Australiji .
Rasistricko misljenje nije moje nego tajsko. Kako oni mrze strance. A tek bele zene, ne mogu da ih gledaju ocima.

4 minutes ago, Yoyogi said:

Ma nemoj? Ja sam zvanicno ozenjen sa Tajkom 22 godine, cerka (22) nasa student u Australiji .
Rasistricko misljenje nije moje nego tajsko. Kako oni mrze strance. A tek bele zene, ne mogu da ih gledaju ocima.

Najveći rasisti su sa Tajkama i Filipinkami

Just now, Rowanoke said:

Najveći rasisti su sa Tajkama i Filipinkami

Evo odakle rasizam dolazi, od tebe, na ovom Forumu.
Porodican covek, kao ja, zivi u Aziju 25 godina, sve mi je tu.
Da su bele zene seksualno nepozeljne u Aziji je kao konstanta.

4 minutes ago, Yoyogi said:

Evo odakle rasizam dolazi, od tebe, na ovom Forumu.
Porodican covek, kao ja, zivi u Aziju 25 godina, sve mi je tu.
Da su bele zene seksualno nepozeljne u Aziji je kao konstanta.

Sindrom belog ćelavog čoveka, opisali su ih lepo u Belom Lotusu.

To je takva vrsta belaca koji ide za Tajland i Filipine. Jadni bedni pogledi na svet. Velika većina right wing I nepristojna I uskoumna za svet. Dolaze jer su žene pokorne i mirne. Spremaju im i dvore im. Da si našao belu ženu koja će ti čuti i trpi uzeo bi je. Ali takvih u Australiji nema.

1 minute ago, Rowanoke said:

Sindrom belog ćelavog čoveka, opisali su ih lepo u Belom Lotusu.

To je takva vrsta belaca koji ide za Tajland i Filipine. Jadni bedni pogledi na svet. Velika većina right wing I nepristojna I uskoumna za svet. Dolaze jer su žene pokorne i mirne. Spremaju im i dvore im. Da si našao belu ženu koja će ti čuti i trpi uzeo bi je. Ali takvih u Australiji nema.

To moje je bilo pre 25 godina, kada sam bio surfer u Australiji.
Nemoj da se se zayebes na Thai zensku pokornost. Thai zene su najopasniji vid zenskosti na planeti.
Ono sto su nekada nasi narodnjaci pevali "Sini munjo, udri grome, osvetli mu puta, da jadan pijan negde ne zaluta".
Tajka bi takvu protuvu izvbacila iz kuce, na ulicu.

24 minutes ago, Yoyogi said:

To moje je bilo pre 25 godina, kada sam bio surfer u Australiji.
Nemoj da se se zayebes na Thai zensku pokornost. Thai zene su najopasniji vid zenskosti na planeti.
Ono sto su nekada nasi narodnjaci pevali "Sini munjo, udri grome, osvetli mu puta, da jadan pijan negde ne zaluta".
Tajka bi takvu protuvu izvbacila iz kuce, na ulicu.

Pa pre 25 godine Tajland bio sirotinja. Ženske videle stranca kao izlaz iz beznađa. Sada je slika daleko drugojacija jer je ekonomija jaka. Ali takve kao ti koji ne znaju reč lokalnog jezika da beknu je mali milion. Ponovo je prestonica Azijske prostitucije i sin city.

29 minutes ago, Rowanoke said:

Pa pre 25 godine Tajland bio sirotinja. Ženske videle stranca kao izlaz iz beznađa. Sada je slika daleko drugojacija jer je ekonomija jaka. Ali takve kao ti koji ne znaju reč lokalnog jezika da beknu je mali milion. Ponovo je prestonica Azijske prostitucije i sin city.

I Thai i Japanci su mi rekli - ako ne znas jezik dobro, ne pravi doope od sebe. Sto znam, za svaki dan, nije dovoljo za posao. Kao da Makedonac drzi predavanja u Srbiji.
Drzi se engleskog.
U Japanu sam uvek imao prevodioce (lepe zenske). Bilo je vazno sta znam a ne kako pricam. Rocket Science.

12 minutes ago, Yoyogi said:

I Thai i Japanci su mi rekli - ako ne znas jezik dobro, ne pravi doope od sebe. Sto znam, za svaki dan, nije dovoljo za posao. Kao da Makedonac drzi predavanja u Srbiji.
Drzi se engleskog.
U Japanu sam uvek imao prevodioce (lepe zenske). Bilo je vazno sta znam a ne kako pricam. Rocket Science.

To znači da te boli uvo za kulturu i zemlju gde si došao. Da si zbog jeftine klope i easy pičke došao da zasnuje porodicu. Briga te nije gde je Tajland i šta se u njemu dešava.

Just now, Rowanoke said:

To znači da te boli uvo za kulturu i zemlju gde si došao. Da si zbog jeftine klope i easy pičke došao da zasnuje porodicu. Briga te nije gde je Tajland i šta se u njemu dešava.

Ne , ti ides na svoju 3.14-cku za udaju u Thai.
U Thai imam stan, zena mi je zavrsila Ekonomski faks, bio u Thai tacno 100 puta. Zena je u Japanu uz mene vec 18 godina.

Thais, kada pricamo o zemlji, istoriji, zapanjuju se odakle ja to znam, bolje od njih, kraljeve, ratove iz srednjeg veka, cak i godine i datume.

8 hours ago, Yoyogi said:

Ne , ti ides na svoju 3.14-cku za udaju u Thai.
U Thai imam stan, zena mi je zavrsila Ekonomski faks, bio u Thai tacno 100 puta. Zena je u Japanu uz mene vec 18 godina.

Thais, kada pricamo o zemlji, istoriji, zapanjuju se odakle ja to znam, bolje od njih, kraljeve, ratove iz srednjeg veka, cak i godine i datume.

Nikad nisi živeo i radio. Bio sa ljudima delio hleb. Kupio stan kao većina expata koja ne zna šta će sa parama pa ulaze u nekretnine. Ne znajući da je to najgora investicija u Tajlandu. Boli uvo Tajce za istoriju oni ni budizam ne znaju šta je.

4 hours ago, Rowanoke said:

Nikad nisi živeo i radio. Bio sa ljudima delio hleb. Kupio stan kao većina expata koja ne zna šta će sa parama pa ulaze u nekretnine. Ne znajući da je to najgora investicija u Tajlandu. Boli uvo Tajce za istoriju oni ni budizam ne znaju šta je.

Kazes "Da si zbog jeftine klope i easy pičke došao da zasnuje porodicu. Briga te nije gde je Tajland i šta se u njemu dešava.".

Kakva jeftina klopa, ja sam jeo u dorucak i veceru u svom hotelu, "Sheraton" a rucak u kafeteriji banke, sa buducom zenom.
A to tvoje sto imas medju nogama je mozda jeftino, drzi se toga, kada si mogla da postavis onakav shoder izgleda da drugih sposobnosti i nemas.
Zenska u klipu mi je bila simpaticna dok joj nisam primetio tetovaze po prstima. Tog trena se pretvorila u ciglu. Ko zna kakav je krsh taj tip sa kim je.

Radio, ne radio.
Thai Airways, 3 meseca, Bangkok, njihov ERC. Onda ERC Kashikorn Bank, Bangkok, 3 meseca. Spalir masina, sve velicine industrijskih frizidera. Tu mi je zena radila.
Ta "jeftina picka" je tada bila na 2,000 US$ mesecne plate (godina 2001), zivela sama u stanu novogradnji.

Za nekretnine, stan u Bangkoku je meni za uzivanje, nikada izdavan, nema namere da se tretira kao investicija, stoji bez ikoga da u njemu zivi 10 meseci godisnje.
Mesto na koje imam "yellow book", tu idem kada idem u Thai. Bio je 70,000 AU$ 2008, 66kvm, dva kupatila, dva balkona, glanc nov. Za 5 mesecnih plata, cash.

Stan u Japanu, 50,000 EUR, trosoban, 70kvm, cash.

Nikada ni dinara bankama za kamate. Kakva investicija, to su meni mesta za zivot i stanovanje.

2025kashikornbank01.jpg

14 hours ago, Rowanoke said:

Ceska i Madjarska su prestonice prostitucije.
U Pataji, decembar 2018. sam video ovu zensku, Cehinja, Drahomira Junuzova, stage name "Lady Dee". Koga zanima, moze da izgogla.
Kada u Thai nema dovoljno prostitutki, red je da im salju ispomoc od tamo gde ih ima i visak. Moja slika.
Tada jos nije bila tetovirana, da sam bio sam, prisao bih joj i zamolio za autogram.

2018kojeovo02.jpg

Edited by Yoyogi