Elmer Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 (edited) Out of body. Will be back in 15 minutes!Da vidimoo: Za ili protiv, iskustva, mišljenja...a posebno iskustva Edited March 24, 2011 by Elmer
rajka Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 Out of body. We'll be back in 15 minutes!Da vidimoo: Za ili protiv, iskustva, mišljenja...a posebno iskustvaja sam je radila redovno jedno vreme (dok se nisam preselila), i mnogo sam uzivala i primetno ojacala :)
Alphons Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 vaistinu vrh.Ja sam jogu počeo da radim pre nekoliko godina, prvenstveno neki kratki, 15ominutni program da malo sredim leđa. Prijalo.Pre jedno godinu dana sam sa neta skinuo "Yoga for athletes" (ne smejte se ), što je kombinacija joge i vežbi snage. Neviđeno dobra stvar. Poboljšao sam držanje, fleksibilnost, malo smršao, malo ojačao, ma sve. Onda sam prestao to radim jer mi je uletela neka šljaka i sada nikako da se nakanim opet da krenem :(
ToniAdams Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 nemoj samo da se prebildujes od toga, ne vole cure bildere.
Milogled Bluff Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 (edited) Bilderi su gej. Weightlifteri i powerlifteri su zakon Edited March 24, 2011 by Milogled Bluff
Milogled Bluff Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 (edited) Pivo je zakon.edit: useravanje topika nije zakon. Treba nas sve banovati, pocev od Tonija pa nadalje Edited March 24, 2011 by Milogled Bluff
garcia Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 čekaj samo da se Uča vrne iz škole.ontopic:nemam prostora u stanu za sve te asane.je l' dovoljno što za računarom sedim u lotos-položaju?žena me zbog toga čudno gleda ali meni prija, noge su mi pokretne i mišićave za razliku od "pivskog".
ToniAdams Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 pivski stomaci su zakon.to, pogotovo na zenama!
Alphons Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 najbrže istrolovan topic ikada. nemam prostora u stanu za sve te asane.je l' dovoljno što za računarom sedim u lotos-položaju?žena me zbog toga čudno gleda ali meni prija, noge su mi pokretne i mišićave za razliku od "pivskog".hm, treba ti jako malo prostora - komad koji je metar i po širok i dugačak koliko si ti visok, otpilike.Ja pomeram nameštaj kad radim :) Ono što je meni super u vezi joge što skoro da ne postoji minimum koji treba da se uradi da bih se instant osećao bolje - ako imam vremena i raspoložen sam odradim jednu ozbiljnu jogu od pola sata, 40 minuta. Ako me mrzi ili nemam vremena, samo se malo istegnem, 10-15 minuta max i odmah mi bolje.
Recommended Posts