renne Posted March 15, 2011 Share Posted March 15, 2011 Jel' može neko da Yoyogija ukloni privremeno, da i ostali nešto napišu? Link to comment
Roger Sanchez Posted March 15, 2011 Share Posted March 15, 2011 i šira tektonska nemirnost Tokyo was shaken by a late-night quake of 6.2 magnitude, but the Japanese meteorological agency said it was not an aftershock. It was centred in Shizuoka prefecture, hundreds of miles south-west and inland. Link to comment
dekss Posted March 15, 2011 Share Posted March 15, 2011 Jel' može neko da Yoyogija ukloni privremeno, da i ostali nešto napišu?A ko ili šta tebe sprečava da napišeš nešto pametno? Link to comment
Аврам Гојић Posted March 15, 2011 Share Posted March 15, 2011 (edited) ... Edited March 15, 2011 by Marko M. Dabovic Link to comment
hattori Posted March 15, 2011 Share Posted March 15, 2011 Jel' može neko da Yoyogija ukloni privremeno, da i ostali nešto napišu?pa jeste, umesto da citamo utiske sa lica mesta, ostajemo uskraceni za uzbudljive analize agencijskih vesti... Link to comment
hoffnung Posted March 15, 2011 Share Posted March 15, 2011 ako sam pravilno razumeo, ne treba nista?nekad je dovoljno samo da pitas nekoga "kako si?" tako da.. ako imas nekog prijatelja iz japana ili kontakt na svim ovim socijalnim mrezama, mozes da pitas jednostavno: how are you? Link to comment
Hella Posted March 15, 2011 Share Posted March 15, 2011 (edited) Jel' može neko da Yoyogija ukloni privremeno, da i ostali nešto napišu? +1zaista nije u redu da vas ovako šikanira.Yoyogi------------------53Marko M. Dabovic-------42renne-------------------33 Edited March 15, 2011 by Hella Link to comment
renne Posted March 15, 2011 Share Posted March 15, 2011 A ko ili šta tebe sprečava da napišeš nešto pametno?Dal' je pamento ili ne, nije moje da sudim, ali pročitaj moje poruke prvog dana nesreće, dok se dotičninije uključio.btw, imam dve jako bliske osobe na licu mesta, jedna je sasvim slučajno moja sestra, ali nema veze, slušajte yoyoa i litajte agencijske vesti, idem ja da pišem na tenisu... Link to comment
renne Posted March 15, 2011 Share Posted March 15, 2011 Žive, ali da su OK, baš i nisu. evakuisane. Link to comment
hattori Posted March 15, 2011 Share Posted March 15, 2011 Dal' je pamento ili ne, nije moje da sudim, ali pročitaj moje poruke prvog dana nesreće, dok se dotičninije uključio.btw, imam dve jako bliske osobe na licu mesta, jedna je sasvim slučajno moja sestra, ali nema veze, slušajte yoyoa i litajte agencijske vesti, idem ja da pišem na tenisu...sad imamo i japanometriju...:isuse:pisi covece, videces da ovaj forum engine moze da handluje i vise od 2 postera o istoj temi.nadam se da ce biti sve ok s tvojom sestrom. Link to comment
Shan Jan Posted March 15, 2011 Share Posted March 15, 2011 Žive, ali da su OK, baš i nisu. evakuisane.Nisu povredjene? Dobro su zbrinute? Pisi. Link to comment
cmrlj Posted March 15, 2011 Share Posted March 15, 2011 imam i ja druga, nije bas prvo koleno, ali moglo bi da se racuna. tvrdi da je ziv. pitala sam da l da saljem cebe, on reko da bi bolje bilo kesh. al je yoyogi rekao da ne treba nista, pa nisam nasela. eventualno da smotamo iljadu zdralova, red je Link to comment
Muwan Posted March 15, 2011 Share Posted March 15, 2011 Jel' može neko da Yoyogija ukloni privremeno, da i ostali nešto napišu?Uz svo poštovanje, ne može. Smorio si više sa tim određivanjem ko sme a ko ne sme da se pojavljuje na forumu. Otkupi ga od nadležnih pa onda rasteruj sve koji ti nisu po volji. Link to comment
Recommended Posts