Jump to content

8. mart soundtrack

Featured Replies

a kad guglu pocinje danas?
Tjah, ako mogu da snime najveće svetske metropole, mogu valjda da srede i regionalne vremenske zone?

svim damama srecan praznik i od mene.

Ovo mi izaslo danas na Fejsu, citat Duska Radovica: Žene ništa nisu postigle. Nekada su bile neravnopravne sa pravim muškarcima, a sad su ravnopravne sa nikakvim. :D

Ovo mi izaslo danas na Fejsu, citat Duska Radovica: Žene ništa nisu postigle. Nekada su bile neravnopravne sa pravim muškarcima, a sad su ravnopravne sa nikakvim. :D
lepo, al nejasno ko sve treba da se uvredi ^_^

pa nikakvi muskarci, surovo je ocigledno :D

pa nikakvi muskarci, surovo je ocigledno :D
ju! pravda za nikakve mushkarce. i oni su ljudi, kakvi takvi ^_^
ju! pravda za nikakve mushkarce. i oni su ljudi, kakvi takvi ^_^
Ipak je danas Dan žena (tj Žena), dajte da ne pričamo o nikakvim muškarcima...Ajmo pričati o nikakvim ženama...
Ipak je danas Dan žena (tj Žena), dajte da ne pričamo o nikakvim muškarcima...Ajmo pričati o nikakvim ženama...
na crveno slovo <_<sramota ^_^
Ajmo pričati o nikakvim ženama...
Mozete poceti! :P

Bolju polovinu upravo pustili sa posla zbog 8. marta...Dakle, žene su se konačno izborile za nerad...

• Author

perfidni su, ne nasedaj! i mene su pustili, javljam se sa radnog mesta (na kojem cu biti do veceras).

perfidni su, ne nasedaj! i mene su pustili, javljam se sa radnog mesta (na kojem cu biti do veceras).
eh. dok su davali neke pare i pushtali, ja ostajala da radim.pare troshila, razume se.sad samo pushtaju. i glupi su.(pametna sam. radim kod kuce ^_^)

Edited by thermal bug

opasan je to praznik. ja sam prvu zenu upoznao 8 marta pre 8 godina. djavo i dosada me naterase krenuti sa komsijom (koji je samo svratio na pice) u sitne sate da cestitamo zenama diljem nasih sitnosatnicarskih kota. za 8 godina nista se nije promenilo2195.jpg

Edited by banecare1

Drage dame, iako nam niste čestitale 22. decembar, od srca vam želim srećan praznik. U to ime, popićemo po jednu čašicu za Klaru, Rozu, Kleopatru, Majku Terezu i sve istaknute žene kojih se uspemo setiti.

zeno, htela si covek bitievo ti ga sad na