Marvin (Paranoid Android) Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 a kad guglu pocinje danas?Tjah, ako mogu da snime najveće svetske metropole, mogu valjda da srede i regionalne vremenske zone?
Kampokei Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Ovo mi izaslo danas na Fejsu, citat Duska Radovica: Žene ništa nisu postigle. Nekada su bile neravnopravne sa pravim muškarcima, a sad su ravnopravne sa nikakvim. :D
gospa buba Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Ovo mi izaslo danas na Fejsu, citat Duska Radovica: Žene ništa nisu postigle. Nekada su bile neravnopravne sa pravim muškarcima, a sad su ravnopravne sa nikakvim. :Dlepo, al nejasno ko sve treba da se uvredi ^_^
gospa buba Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 pa nikakvi muskarci, surovo je ocigledno :Dju! pravda za nikakve mushkarce. i oni su ljudi, kakvi takvi ^_^
teacher Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 ju! pravda za nikakve mushkarce. i oni su ljudi, kakvi takvi ^_^Ipak je danas Dan žena (tj Žena), dajte da ne pričamo o nikakvim muškarcima...Ajmo pričati o nikakvim ženama...
gospa buba Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Ipak je danas Dan žena (tj Žena), dajte da ne pričamo o nikakvim muškarcima...Ajmo pričati o nikakvim ženama...na crveno slovo <_<sramota ^_^
teacher Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Bolju polovinu upravo pustili sa posla zbog 8. marta...Dakle, žene su se konačno izborile za nerad...
kgmr Posted March 8, 2010 Author Posted March 8, 2010 perfidni su, ne nasedaj! i mene su pustili, javljam se sa radnog mesta (na kojem cu biti do veceras).
gospa buba Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 (edited) perfidni su, ne nasedaj! i mene su pustili, javljam se sa radnog mesta (na kojem cu biti do veceras).eh. dok su davali neke pare i pushtali, ja ostajala da radim.pare troshila, razume se.sad samo pushtaju. i glupi su.(pametna sam. radim kod kuce ^_^) Edited March 8, 2010 by thermal bug
banecare1 Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 (edited) opasan je to praznik. ja sam prvu zenu upoznao 8 marta pre 8 godina. djavo i dosada me naterase krenuti sa komsijom (koji je samo svratio na pice) u sitne sate da cestitamo zenama diljem nasih sitnosatnicarskih kota. za 8 godina nista se nije promenilo Edited March 8, 2010 by banecare1
Reaktor Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Drage dame, iako nam niste čestitale 22. decembar, od srca vam želim srećan praznik. U to ime, popićemo po jednu čašicu za Klaru, Rozu, Kleopatru, Majku Terezu i sve istaknute žene kojih se uspemo setiti.
Recommended Posts