Jump to content

Šta slušate od ploča?

Featured Replies

20250401-144335.jpg

Šta bi? Niko sa foruma nije bio na Zu?

• Replies 3.3k
  • Views 216.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• 40 godina od subterranean jungle, na letnjoj rasprodaji i još prelelepan ljubičasti vinil i eto izgovora da gi dodam kolekciji... inače kad god naručujem od mascom šupaka koristim se šupačkom met

• vladavsnarod
    vladavsnarod

Ja sam napravio ciniju od ploce Olivera Mandica.   

• wayfaring stranger
    wayfaring stranger

Odslusao prvu stranu Messera. Ne ide. Cele nedelje po glavi svira Disciplina. Idemo redom, pa dokle se stigne.

Posted Images

4 hours ago, wayfaring stranger said:

Šta bi? Niko sa foruma nije bio na Zu?

Hvala ti na najavi, ne bih ni znao da dolaze, ali u nedelju jedva da sam i pomislio na koncert. Previše se toga dešava, neispavanost, umor, hladni ambijent bivše klanice D

Isto.

Posao, radni vikend.

• 2 weeks later...

20250415-152318.jpg

Marin Škrgatić pravo iznenađenje. Odličan album.

divni newtown neurotics. zauvek mi prvi na underrated listi bendova...

IMG_20250421_122914.jpg

Kada je potreban reset, najbolje je posegnuti za klasicima: Love- Forever Changes i Big Star - Radio City. Ako se peglanje oduži, biće i prvi Big Star.

U narednim nastavcima (danima), javlja mi se - Velveti.

Edited by Ras

sinoć bio na još jednoj fantastičnoj Idem svirci, ovoga puta kao ful bend. štoseonokaže trenutno najveći ex-yu breakthrough act. doneli i malo prelepog vinila pa morao kupiti...

IMG_20250426_092741.jpg

11 hours ago, scab said:

sinoć bio na još jednoj fantastičnoj Idem svirci, ovoga puta kao ful bend. štoseonokaže trenutno najveći ex-yu breakthrough act. doneli i malo prelepog vinila pa morao kupiti...

IMG_20250426_092741.jpg

Da li je nabavljivo u Bgu? Preslušao na YT, nelose.

Ne mogu da nadjem puno info na netu o vinilu?

On 24. 4. 2025. at 20:06, Ras said:

Kada je potreban reset, najbolje je posegnuti za klasicima: Love- Forever Changes i Big Star - Radio City. Ako se peglanje oduži, biće i prvi Big Star.

U narednim nastavcima (danima), javlja mi se - Velveti.

Mislim da sam juče bar 14 puta odslušao drugu, onu melanholičnu stranu prvog albuma Big Star.

Najviše zbog Try Again

14 hours ago, wayfaring stranger said:

Da li je nabavljivo u Bgu? Preslušao na YT, nelose.

Ne mogu da nadjem puno info na netu o vinilu?

e tek bi trebala da bude premijera vinila, ovo je poneo samo malu količinu na BG, NS, osijek svirke. ako budeš u prilici da gledaš live, ne propusti jer je toliko zabavno. odeš kući s osmehom. ranije je uglavnom bilo solo gitara i matrica al sad ima i full bend.

On 2. 12. 2024. at 22:43, Nevernik said:

Neću više da kupujem ploče. Skupa rabota. Ovo čisto da upotpunim Spacemen 3 - Spiritualized - Sonic Boom kolekciju. 

132411-sonic-boom-spectrum.jpg

Pet meseci sam izdržao bez kupovine. Nije loše, nastavićucool

Danas se preslušava Cocteau Twins, trenutno Treasure. Pozajmio od drugara debelu knjigu Facing The Other Way - Story Of 4AD, tako da kao pripreme za čitanje, 4AD nedelja u mom malom svetu.

R-11703605-1521036221-3733_1745491559_c_

Edited by Nevernik

MTctMzU3Ny5qcGVn.jpeg

5 hours ago, klimt said:

Hajde kad stigneš, ako može, napiši malo više o box-setu.

Obećavam, samo da prođe ovaj praznik. Nikako ni ja da mu se posvetim dovoljno.

Prvi utisak je svakako da mi omoti pojedinačnih ploča više odaju utisak maaalko boljih innera, nego pravih omota :(

Sa druge strane, ovo ručno numerisanje kompleta mi je jako lep detalj:

PXL_20250501_050004364_copy_1010x724.jpg