April 1Apr 1 4 hours ago, wayfaring stranger said:Šta bi? Niko sa foruma nije bio na Zu?Hvala ti na najavi, ne bih ni znao da dolaze, ali u nedelju jedva da sam i pomislio na koncert. Previše se toga dešava, neispavanost, umor, hladni ambijent bivše klanice
April 24Apr 24 Kada je potreban reset, najbolje je posegnuti za klasicima: Love- Forever Changes i Big Star - Radio City. Ako se peglanje oduži, biće i prvi Big Star.U narednim nastavcima (danima), javlja mi se - Velveti. Edited April 24Apr 24 by Ras
April 26Apr 26 sinoć bio na još jednoj fantastičnoj Idem svirci, ovoga puta kao ful bend. štoseonokaže trenutno najveći ex-yu breakthrough act. doneli i malo prelepog vinila pa morao kupiti...
April 26Apr 26 11 hours ago, scab said:sinoć bio na još jednoj fantastičnoj Idem svirci, ovoga puta kao ful bend. štoseonokaže trenutno najveći ex-yu breakthrough act. doneli i malo prelepog vinila pa morao kupiti...Da li je nabavljivo u Bgu? Preslušao na YT, nelose. Ne mogu da nadjem puno info na netu o vinilu?
April 27Apr 27 On 24. 4. 2025. at 20:06, Ras said:Kada je potreban reset, najbolje je posegnuti za klasicima: Love- Forever Changes i Big Star - Radio City. Ako se peglanje oduži, biće i prvi Big Star.U narednim nastavcima (danima), javlja mi se - Velveti.Mislim da sam juče bar 14 puta odslušao drugu, onu melanholičnu stranu prvog albuma Big Star.Najviše zbog Try Again
April 27Apr 27 14 hours ago, wayfaring stranger said:Da li je nabavljivo u Bgu? Preslušao na YT, nelose.Ne mogu da nadjem puno info na netu o vinilu?e tek bi trebala da bude premijera vinila, ovo je poneo samo malu količinu na BG, NS, osijek svirke. ako budeš u prilici da gledaš live, ne propusti jer je toliko zabavno. odeš kući s osmehom. ranije je uglavnom bilo solo gitara i matrica al sad ima i full bend.
April 28Apr 28 On 2. 12. 2024. at 22:43, Nevernik said:Neću više da kupujem ploče. Skupa rabota. Ovo čisto da upotpunim Spacemen 3 - Spiritualized - Sonic Boom kolekciju. Pet meseci sam izdržao bez kupovine. Nije loše, nastavićuDanas se preslušava Cocteau Twins, trenutno Treasure. Pozajmio od drugara debelu knjigu Facing The Other Way - Story Of 4AD, tako da kao pripreme za čitanje, 4AD nedelja u mom malom svetu. Edited April 28Apr 28 by Nevernik
April 29Apr 29 https://www.discogs.com/release/28151089-Various-The-Italo-Disco-CollectionNeverovatno zabavno :)Stigao i EKV lp box, za te pare - očekivao više.
Wednesday at 23:035 days On 29. 4. 2025. at 5:51, giuseppe said:https://www.discogs.com/release/28151089-Various-The-Italo-Disco-CollectionNeverovatno zabavno :)Stigao i EKV lp box, za te pare - očekivao više.Hajde kad stigneš, ako može, napiši malo više o box-setu.
Thursday at 05:025 days 5 hours ago, klimt said:Hajde kad stigneš, ako može, napiši malo više o box-setu.Obećavam, samo da prođe ovaj praznik. Nikako ni ja da mu se posvetim dovoljno.Prvi utisak je svakako da mi omoti pojedinačnih ploča više odaju utisak maaalko boljih innera, nego pravih omota :(Sa druge strane, ovo ručno numerisanje kompleta mi je jako lep detalj: