Mil@n Posted May 25, 2012 Posted May 25, 2012 Ozbiljno, dosadna su sociva cak i kad menjas samo ujutru i uvece. Ja hoću da ODLEPIM! Koliko puta provedem dan bez njih, koliko što me mrzi da ih stavljam i skidam, toliko i što mi ne prijaju jer su polutvrda. Doduše, ja nemam klasičan problem sa vidom, već kerakotonus što je posebna jebada.
morgana Posted June 15, 2012 Posted June 15, 2012 sociva su car :Hail:navikla sam se na njih za tacno 27 sekundi
morgana Posted June 16, 2012 Posted June 16, 2012 jel obavezno koriscenje onih nekih tableta protiv proteinskih naslaga? ja sam dobila samo tecnost za odrzavanje sociva a nisam se sjetila da na licu mjesta pitam i za ovo.
kud u maglu Simoviću Posted June 16, 2012 Posted June 16, 2012 jel obavezno koriscenje onih nekih tableta protiv proteinskih naslaga? ja sam dobila samo tecnost za odrzavanje sociva a nisam se sjetila da na licu mjesta pitam i za ovo.ako su u pitanju meka, tromesečna sočiva, te tablete nisu potrebne
kud u maglu Simoviću Posted June 16, 2012 Posted June 16, 2012 tek za njih nisu potrebne, promenićeš ih a da se ni molekul proteina neće zadržati na njima
Tolaa Posted June 16, 2012 Posted June 16, 2012 jel obavezno koriscenje onih nekih tableta protiv proteinskih naslaga? ja sam dobila samo tecnost za odrzavanje sociva a nisam se sjetila da na licu mjesta pitam i za ovo. meka, ali mjesecna :)Ne, samo tecnost za odrzavanje.
morgana Posted June 16, 2012 Posted June 16, 2012 opet moram da vas gnjavimkoliko najduze sociva smiju da stoje u rastvoru u kutijici? znam da je 4 h minimum, makar po utupstvu na pakovanju, ali ne znam moram li da prospem tecnost poslije nekog vremena i drzim sociva u praznoj kutijici ako ih, primjerice, ne stavljam odmah ujutru.nista mi onaj mali nije objasnio, on je kriv, ne ja <_<
ToniAdams Posted June 16, 2012 Author Posted June 16, 2012 jok, mogu da ostanu par dana bez problema.
ToniAdams Posted June 16, 2012 Author Posted June 16, 2012 moguce da sam pogresno protumacio, ali svakako ne smes da ih drzis u praznoj kutijici bez rastvora. osusice se i pocepati.
morgana Posted June 16, 2012 Posted June 16, 2012 tako sam te i shvatila, tj da treba da stoje u kutijici sa tecnoscu :)dilema mi je bila da li ce se dezintegrisati ako dugo stoje u tecnosti za ciscenje.
ToniAdams Posted June 16, 2012 Author Posted June 16, 2012 a, ma jok. dok sam ih nosio, umeo sam i po nedelju dana da ih drzim u kutiji, jer mi bio smor da ih ujutru guram u oci.
Recommended Posts