May 25, 201212 yr Ozbiljno, dosadna su sociva cak i kad menjas samo ujutru i uvece. Ja hoću da ODLEPIM! Koliko puta provedem dan bez njih, koliko što me mrzi da ih stavljam i skidam, toliko i što mi ne prijaju jer su polutvrda. Doduše, ja nemam klasičan problem sa vidom, već kerakotonus što je posebna jebada.
June 16, 201212 yr jel obavezno koriscenje onih nekih tableta protiv proteinskih naslaga? ja sam dobila samo tecnost za odrzavanje sociva a nisam se sjetila da na licu mjesta pitam i za ovo.
June 16, 201212 yr jel obavezno koriscenje onih nekih tableta protiv proteinskih naslaga? ja sam dobila samo tecnost za odrzavanje sociva a nisam se sjetila da na licu mjesta pitam i za ovo.ako su u pitanju meka, tromesečna sočiva, te tablete nisu potrebne
June 16, 201212 yr tek za njih nisu potrebne, promenićeš ih a da se ni molekul proteina neće zadržati na njima
June 16, 201212 yr jel obavezno koriscenje onih nekih tableta protiv proteinskih naslaga? ja sam dobila samo tecnost za odrzavanje sociva a nisam se sjetila da na licu mjesta pitam i za ovo. meka, ali mjesecna :)Ne, samo tecnost za odrzavanje.
June 16, 201212 yr opet moram da vas gnjavimkoliko najduze sociva smiju da stoje u rastvoru u kutijici? znam da je 4 h minimum, makar po utupstvu na pakovanju, ali ne znam moram li da prospem tecnost poslije nekog vremena i drzim sociva u praznoj kutijici ako ih, primjerice, ne stavljam odmah ujutru.nista mi onaj mali nije objasnio, on je kriv, ne ja <_<
June 16, 201212 yr Author moguce da sam pogresno protumacio, ali svakako ne smes da ih drzis u praznoj kutijici bez rastvora. osusice se i pocepati.
June 16, 201212 yr tako sam te i shvatila, tj da treba da stoje u kutijici sa tecnoscu :)dilema mi je bila da li ce se dezintegrisati ako dugo stoje u tecnosti za ciscenje.
June 16, 201212 yr Author a, ma jok. dok sam ih nosio, umeo sam i po nedelju dana da ih drzim u kutiji, jer mi bio smor da ih ujutru guram u oci.