Jump to content
IGNORED

SOČIVA

ToniAdams

Recommended Posts

Posted
Ozbiljno, dosadna su sociva cak i kad menjas samo ujutru i uvece.
Ja hoću da ODLEPIM! Koliko puta provedem dan bez njih, koliko što me mrzi da ih stavljam i skidam, toliko i što mi ne prijaju jer su polutvrda. Doduše, ja nemam klasičan problem sa vidom, već kerakotonus što je posebna jebada.
  • 3 weeks later...
Posted

sociva su car :Hail:navikla sam se na njih za tacno 27 sekundi

Posted

Meni je trebalo mnogo duze, svaka cast Hail.gif

Posted

jel obavezno koriscenje onih nekih tableta protiv proteinskih naslaga? ja sam dobila samo tecnost za odrzavanje sociva a nisam se sjetila da na licu mjesta pitam i za ovo.

Posted
jel obavezno koriscenje onih nekih tableta protiv proteinskih naslaga? ja sam dobila samo tecnost za odrzavanje sociva a nisam se sjetila da na licu mjesta pitam i za ovo.
ako su u pitanju meka, tromesečna sočiva, te tablete nisu potrebne
Posted

tek za njih nisu potrebne, promenićeš ih a da se ni molekul proteina neće zadržati na njima

Posted
meka, ali mjesecna :)
Ne, samo tecnost za odrzavanje.
Posted

opet moram da vas gnjavimkoliko najduze sociva smiju da stoje u rastvoru u kutijici? znam da je 4 h minimum, makar po utupstvu na pakovanju, ali ne znam moram li da prospem tecnost poslije nekog vremena i drzim sociva u praznoj kutijici ako ih, primjerice, ne stavljam odmah ujutru.nista mi onaj mali nije objasnio, on je kriv, ne ja <_<

Posted

jok, mogu da ostanu par dana bez problema.

Posted

moguce da sam pogresno protumacio, ali svakako ne smes da ih drzis u praznoj kutijici bez rastvora. osusice se i pocepati.

Posted

tako sam te i shvatila, tj da treba da stoje u kutijici sa tecnoscu :)dilema mi je bila da li ce se dezintegrisati ako dugo stoje u tecnosti za ciscenje.

Posted

a, ma jok. dok sam ih nosio, umeo sam i po nedelju dana da ih drzim u kutiji, jer mi bio smor da ih ujutru guram u oci.