kgmr Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 braćo, pomozite, uboga sam - želim da prebacim fotke sa htc onea na pc, ne umem. ne umem. uspela sam pre par dana sa htc cha chaa na pc, ali se ne secam kako. htc sync manager mi ne pomaze. kad ga steknem kao usb, dospevam samo do nekih fotki. da, znam je pitanje za pačiće, ali ja sam patka za mobilne.
eye of the beholder Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 Patko nijedna, dovoljno je da povežeš mobilac sa računarom i da izabereš opciju koja u sebi ima "disk" a ne "charge". I naravno slike tražiš pod direktorijumom "DCIM".Sent from my HTC Sensation XE with Beats Audio using Tapatalk 2
kgmr Posted November 8, 2012 Posted November 8, 2012 hvala - jesam, ali to mi i jeste problem - tu je 5% fotki koje su na telefonu, nista mi nije jasno
renne Posted November 8, 2012 Posted November 8, 2012 verovatno imaš dve kartice, internu externu, pa probaj na toj drugoj
eye of the beholder Posted November 8, 2012 Posted November 8, 2012 Moguće je da neka aplikacija kojom "fotkaš" stavlja slike u neki "treći" folder.Sent from my HTC Sensation XE with Beats Audio using Tapatalk 2
Renegade Posted November 8, 2012 Posted November 8, 2012 Koji se najverovatnije zove camera, photos ili nešto slično.
Zverilla Posted November 8, 2012 Posted November 8, 2012 ah, retardirani samsung.ov android, opet u akciji.kada zoves nekoga i javi da je zauzeto, automatski zakljuca telefon.(sgs2 sa 2.3.4 androidom)
wayfaring stranger Posted November 8, 2012 Posted November 8, 2012 ah, retardirani samsung.ov android, opet u akciji.kada zoves nekoga i javi da je zauzeto, automatski zakljuca telefon.(sgs2 sa 2.3.4 androidom)??? podesi se da zove ponovo i vrti u krug. nisam imao taj problem, prosecno telefoniram i desava se da je broj zauzet.s3 4.1.1
renne Posted November 8, 2012 Posted November 8, 2012 Nikada nisam imao takav problemПослато са GT-I9100 користећи Тапаток 2
eye of the beholder Posted November 8, 2012 Posted November 8, 2012 Ni ja.Da nema veze sa gašenjem ekrana?
wayfaring stranger Posted November 8, 2012 Posted November 8, 2012 Nego, juce je stigao neki update od 230 i koji MB i sada radi skroz o.k. iako guta RAM. Bilo sta da otvorim dobaci do 70 i koji % RAM-a. Ima li neka provereno dobra aplikacija koja prikazuje sta sve guta RAM?
Zverilla Posted November 8, 2012 Posted November 8, 2012 ??? podesi se da zove ponovo i vrti u krug. nisam imao taj problem, prosecno telefoniram i desava se da je broj zauzet.s3 4.1.1ovo je galaxy2, ne 3, zarobljen u 2.3.4 verziji (jer je 4.0.3 tesko sranje)i ne vidim sto bih podesavao da vrti u krug, pa ako je zauzet, onda je zauzet, zar ne? :)Ni ja.Da nema veze sa gašenjem ekrana?ne razumem sta pitas :(
Mil@n Posted November 8, 2012 Posted November 8, 2012 I meni je stigao Jelly Bean tj Android 4.1.1. Šatro bi trebalo sve brže tečnije da radi, ali pošto od skora imam SGS3 koji svakako leti kao besan, nije da primećujem ne znam kakva poboljšanja.
Filipenko Posted November 8, 2012 Posted November 8, 2012 Danas sam malo čačkao one Prestigio Android dual SIM telefone, skroz su OK za te novce (~20k dinara). Javljam kada bude bio full test (koji neću pisati ja, odmah se ograđujem).
eye of the beholder Posted November 8, 2012 Posted November 8, 2012 ne razumem sta pitas :(Tako mi i treba kada sam rečit, htedoh da pitam, možda ima veze to što dok zoveš i kad dobiješ zauzeće možda ti se ekran sam ugasi i automatski i zaključa.Sent from my HTC Sensation XE with Beats Audio using Tapatalk 2
Recommended Posts