spina Posted August 19, 2012 Posted August 19, 2012 Ne vidim forum u tapatalku? Da li neko ima slican problem?
wayfaring stranger Posted August 21, 2012 Posted August 21, 2012 kako da nabudžim latinična slova sa kukicama?Instalirao prvu i radi odlicnohttps://play.google....e=search_resulthttps://play.google....e=search_resultZna li neko neku navigaciju (za Srbiju) a da radi na Samsung Galaxy S III?iGo može da se instalira ali nemože da se pokrene zbog rezolucije (800x480)Cekam mail i upustva od lika kome je uspelo da preuredi Portugalsku verziju, instalira mape ovih krajeva.... Ako posalje link i upustva javljam.
Mil@n Posted August 22, 2012 Posted August 22, 2012 Ako budem menjao mobitel, a izgleda da hoću, kako najlakše da bekapujem potrebštine? Kontam da je najbitniji adress book tj contact lista, ne pada mi ništa na pamet što bi trebao da sačuvam?...
renne Posted August 22, 2012 Posted August 22, 2012 pa sve snimi na google i posle vrati nazad, nema jednostavnijeg načina
Mil@n Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 Koj telefon imas sada?HTC Desire S, gledam da ga džoram za Galaxy S2.pa sve snimi na google i posle vrati nazad, nema jednostavnijeg načinaŠta konkretno podrazumevaš pod "snimi na google"?
Renegade Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 Sinhronizuješ sa google nalogom i to je to. Ima contacts ima sve.
wayfaring stranger Posted August 25, 2012 Posted August 25, 2012 Sinhronizuješ sa google nalogom i to je to. Ima contacts ima sve.Koliko je to sigurno? Skorije mi je hakovan jedan od Google naloga i svi iz address booka su dobili reklame. Bolje je backup uraditi programom firme ciji tel imas pa kopija ostane i u kompu za ne trebalo.Samsungov Kies ima opciju da se unesu kontakti sa tel. drugih proizvodjaca i to odlicno radi. Nokijin Pc suite je takodje odlican.
Mil@n Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 Dao sam sebi oduška i utopio Desire S za stvarno super kintu, te pazario Galaxy S2 brand new i jako sam happy. Elem, pitanje je sledeće, sve mi se čini super, ali izgleda da ne mogu kao na HTC-u da povežem nečiji nalog u imeniku sa facebook profilom, pa tamo da pokupi sliku i sl? Jel to do htc-ovog sensa ili šta?...
Pokojni Ruxin Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 Radi to meni na Samsungu...mora da moze, sta znam proguglaj malo.Cestitam btw, nek te sluzi sto godina, ili dok se ne prevacis na S3 :)Sent from my GT-S5830 using Tapatalk
Mil@n Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 Radi to meni na Samsungu...mora da moze, sta znam proguglaj malo.Cestitam btw, nek te sluzi sto godina, ili dok se ne prevacis na S3 :)Sent from my GT-S5830 using TapatalkHm, čeprkao sam malo, ali moraću dalje, dublje, podrobnije. :)Tnx ;)
Moća Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 Mozes da ih povezes ali da bi ti prevukao sliku moras da odes na svoj nalog preko FB aplikacije i da udjes u svoje prijatelje pa tamo da listas polako da ti ucita sve slike.
Mil@n Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 Mozes da ih povezes ali da bi ti prevukao sliku moras da odes na svoj nalog preko FB aplikacije i da udjes u svoje prijatelje pa tamo da listas polako da ti ucita sve slike.Poenta je samo da se odabere pri instalaciji fb aplikacije "sync only with existing contacts" i povukao je slike.. E sad, na desire-u sam imao opciju da ručno izaberem kontakt i da ga spojim sa određenim fb contactom, a to msm da s2 nije u stanju.
Tale Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 Xperia mini, koja navigacija koja ne mora da koristi net?
Recommended Posts