Jump to content
IGNORED

Android

Grunf

Recommended Posts

Posted
:lol:Lako se podešavaju kanali, jel'?
Da znas :P za tv nisam nasao resenje pa morao burazer rucno da se smara.Sent from my cigla using Tapatalk
Posted
Razlike u odnosu na 2.3.5?
Glase ne znam razliku ja sam presao sa Froyo-a na ovaj. Fino mi sljaka za sada.Sent from my cigla using Tapatalk
Posted
Evo ja sam. Pratio sam ovo uputstvo iz spojlera i sve je proteklo glatko. Inače je sa benchmark foruma, ne bi bilo fer da ga maznem a da ne pomenem. :)
Samo da pomenem, ovo uopšte ne radi. Razlozi su sledeći - pola ovih linkova više ne radi (megaupload je davno zatvoren). Većinu potrebnih fajlova sam poskidao sa drugih mesta, ali sam ovaj program za rutovanje (SuperOneClick), odakle god da sam pokušao da ga skinem (od sajta "proizvođača" do raznih rapidšerova i ostalih file hostinga), antivirus mi je zabranjivao jer je nalazio virus.Ugasio sam antivirus, pokrenuo ga, on je prijavio da je odradio posao (odnosno nije ništa prijavio, ali je kao odradio), telefon nije rutovan, a ja ću naredne dane provesti u borbi protiv virusa na kompu kojih je za sada, na 80% NOD-ovog skeniranja, 14 komada. Super.
Posted

Uf, izvini ako sam te zeznuo. Ja uopšte nisam imao problema. Mogu negde da aploudujem superoneclick koji sam ja koristio ako nisi odustao od rutovanja.

Posted

Ajd okači negde, da rutujem sestrin fon

Posted
Evo ovde v1.9.5 a može i ovo da pomogne.
E, to mi radi. Prob je bio što nisam mogao nigde da nadjem tu verziju SuperOneClick-a, a ove novije nešto ne rade.OK, sad sam root, kako da deinstaliram Operu Mini? I dalje mi ne dozvoljava. Kako da movnem NDrive na karticu? App2SD kaže da ne može.
Posted (edited)

I meni se NOD bunio, morao sam da ga isključim. Kaže neki Linux.Lotoor. Jebi ga, malo sam čeprkao, kažu i da možda nije, nego ima malicioznog koda jer razbija zaštitu.Skinuo sam Titanium Backup (je l' ima negde narodna verzija). Sada mi je jasno ono što sam pitao gore. :D

Edited by gotivac
Posted (edited)

Svima se buni, ti programi su kao krekovi. Disejbluj antivirus privremeno, slobodno. gotivac, jesi proverio root chek-om da je zaista rutovan?preporučujem link2sd za brisanje i prebacivanje programa na karticu, a za narodne verzije samo guglaj ime programa apk. Ima raznih sajtova/blogova sa takvim sadržajem o kome nećemo ovde da pričamo. :D

Edited by Renegade
Posted
Svima se buni, ti programi su kao krekovi. Disejbluj antivirus privremeno, slobodno. gotivac, jesi proverio root chek-om da je zaista rutovan?
Jesam, jesam, sve je OK. Idemo dalje, koji ROM valja? :lol:
Posted

E time se već nisam zamlaćivao. :D Radi mi fino ovako kako je. Imam oko 60 MB free, sve instaliram na karticu, baterija je ok tako da nisam imao potrebu da menjam ROM.

Posted
htedoh reci da ostaje isti UI kao iz 2.3, ne vidis razliku da si presao na 4.0 (a kazu da je bas lep taj default android UI)
Aha.Inače, nakon godinu dana korišćenja i nešto više povremenog prčkanja, ne mogu se oteti utisku da su ovi high end androidi užasno precenjeni. Ili opet, naopak čovek u godinama koji ne zna da ih iskoristi...
Posted
I meni se NOD bunio, morao sam da ga isključim. Kaže neki Linux.Lotoor. Jebi ga, malo sam čeprkao, kažu i da možda nije, nego ima malicioznog koda jer razbija zaštitu.Skinuo sam Titanium Backup (je l' ima negde narodna verzija). Sada mi je jasno ono što sam pitao gore. :D
mislim dimam ja, samo da proverim pa ti šaljem