Jump to content
IGNORED

Android

Grunf

Recommended Posts

Posted (edited)

Jel' ima neka preporuka za neku strategiju tipa stari Panzer general?Nešto potezno, sa temom WWII ili WWI... Tražio po play, al' ne mogah naći...

Edited by radisa
Posted

Ako niste znali, 6. aprila se pojavio Instagram i za Androida, free je na Play-u, pa ko voli...

Posted
Ako niste znali, 6. aprila se pojavio Instagram i za Androida, free je na Play-u, pa ko voli...
sranje je!treba da se povežeš sa koje kakvim nalozima na netu+ svaku sliku traži da se "kropuje"pixlr-o-matic je 100x bolji!
Posted
ja jos nisam video postenu fotku uradjenu tim filteromaticimanekako mi toliko filteri dominiraju da je nebitno sta je na slici, sve mi deluje vec vidjenone kapiram popularnost(nevezano za tvoju vest, samo generalni komentar intstagrama i slicnih)
  • 2 weeks later...
Posted

jesu li android-smajliji (oni mali zeleni) podložni promenama ili to mi je što mi je?

Posted (edited)

Instalirao sam GB sa ovog linka I pojavio mi se booot loop pa sam nasao fajl koji to resava i ubacio ga. Ali sad mi se desava bar 2-3 puta dnevno da kad izalazim iz neke aplikacije da mi loop-uje kad treba da se vrati na "desktop"kao krene ucitava ikonice pa izbaci crnu sliku pa opet krene da ucitava i tako u krug. problem resavam tako sto ugasin fon pa ga ponovo ukljucim. Jel mogu nekako da resim problem ili da instaliram neku drugu verziju?

Edited by Moća
Posted
jesu li android-smajliji (oni mali zeleni) podložni promenama ili to mi je što mi je?
to ti je, što ti je...jedino, ne sećam se da li je i kod non-sence-a ta vrsta smajlija, zaboravio sam!
Instalirao sam GB sa ovog linka I pojavio mi se booot loop pa sam nasao fajl koji to resava i ubacio ga. Ali sad mi se desava bar 2-3 puta dnevno da kad izalazim iz neke aplikacije da mi loop-uje kad treba da se vrati na "desktop"kao krene ucitava ikonice pa izbaci crnu sliku pa opet krene da ucitava i tako u krug. problem resavam tako sto ugasin fon pa ga ponovo ukljucim. Jel mogu nekako da resim problem ili da instaliram neku drugu verziju?
to bi trebalo da "pitaš" tog tipa što je napravio ROM :)Kad god mi nešto ne odgovara kod ROMa ja ga promeim, jebem li ga ima ih toliko, prosto grota da pored toliko ROMova, ja da se zakačim za jedan ....
Posted

Mene mrzi da stavljam romove posle opet instaliraj aplikacije i ostalo. Navikao dam na samsungov tacviz. Moram da nadjem resenj posto ovo pocinje da me iritira strasno.Sent from my cigla using Tapatalk

Posted (edited)
Mene mrzi da stavljam romove posle opet instaliraj aplikacije i ostalo. Navikao dam na samsungov tacviz. Moram da nadjem resenje posto ovo pocinje da me iritira strasno.Sent from my cigla using Tapatalk
Titanium backup i MyBackup Pro su tvoji najbolji prijatelji!naravno samo za rutovane telefone! Edited by eye of the beholder
Posted
E, ja sam samo zbog tih zelenih rugoba instalirao sms aplikaciju Go SMS Pro. Dolazi sa svojim paketom smajlija, koji su i po defaultu već podnošljiviji od androidovih, a mogu se kanda i menjati.Nego 'vako - ima li ovde vlasnika Galaxy S2ojke a da su stavili Ice Cream Sandwich na svoj telefon? Nisam hteo stavljati vanilu jer bi to poništilo garanciju, a telefon je ipak kao firmin a ne moj, pa ću sačekati da mreža Orange napravi njihovu verziju OS-a, međutim to će kanda da se desi u sledećih 3-4 nedelje. Pretpostavljam da će kompletan telefon morati da se flešuje, dakle da backupujem negde kontakte i ostalo?
Posted

KOntakte ili na Google, što je normalna opcija, ili preko Kiesa u komp

Posted

De si Rene! :)

Posted

sumnjam da je potreban backup podataka pri upgradeu na ics.ako jeste onda je taj tel./proizvodjač shit

Posted
De si Rene! :)
Ja već tri dana ovde :)