dekss Posted March 9, 2012 Posted March 9, 2012 quick profilesili u marketu ukucaj profile(s), pa biraj...
Zverilla Posted March 10, 2012 Posted March 10, 2012 ja poceo da koristim llama za profile, zasad deluje odlicno
Mil@n Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 Ukratko, navigacija u roamingu tj preko tj u Italiji tj u Rimu, troši li išta neta ili možem koristit normalno?Kontam da da, ali svaka greška može da košta 4 cifre. :)
dig_chohano Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 Ne košta ništa. Plus je korisna opcija otići u settings i disableovati roaming data transfer.
Moća Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 Nije korisna nego must do opcija. Cim pridjes nasoj granici obavezno iskljuci data transfer.Sent from my cigla using Tapatalk
Hamlet Strašni Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 Pomoc. Mogu da biram novi android telefon. Treba mi npreporuka za neki koji ima malo veci ekran. Sada ima expiriu 10 sa standardnim ekranom. Bitno mi je da radi glatko. Sadasnja expiria se uzsno usporila otkako sam poslednji put azurirao android.Idelano bi bilo da bude neki telefon koji ima mehanicko dugme za odgovarenje na pozive ako tako nesto postoji.
eye of the beholder Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 može i htc sensation ili htc desire s ili desire HD
dekss Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 note mi je prevelik, nažalost.slažem se, ali rekao si veći ekran... ;)nego, vidim imaš xperiu 10 (verovatno x10?)reci mi nesto o njemu..pominjes neko usporenje? kako, koliko?
Recommended Posts