Milosh76 Posted January 8, 2015 Posted January 8, 2015 Koji je najbolji ROM za GalaxyS2? Mislim da je krajnje vreme da predjem na KitKat Gledao sam po netu i uglavnom se pominje cyanogenmod I Neat kao dosta dobri Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
banecare1 Posted January 10, 2015 Posted January 10, 2015 check in na prvi pogled lepo izgleda interface. procitah i ovu temu po dijagonali. ne znam sta je rooting ali vidim da se spominje skoro na svakoj stranici. sta god da je ne bi se upustao u korenite promene od samog starta. ja sam igrom slucaja presao sa wp na android. izgubio sam telefon na odmoru tokom novogodisnjih praznika. ista star se desila i poznaniku koji je iz te branse. kontam covek je specijalista, pa ga zamolio da udari x2 sta god bude kupovao i instalirao za sebe. tako i bi i predjoh na cayogenmod za koji do preuzimanja aparata nisam ni cuo.
nbg4ever Posted January 10, 2015 Posted January 10, 2015 Nego, sto mi kod pokusaja registrovanja na Map my ride, stalno izbacuje "Unexpected server response"? Vec mesec dana tako, bilo da pokusam clean reg, bilo da povezem sa Fb akauntom Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
Takeshi Posted January 10, 2015 Posted January 10, 2015 kada su ukljuceni istovremeno i wi fi i mobile data, telefon ide odmah na wi fi ili bira po jacini signala?
zoki Posted January 11, 2015 Posted January 11, 2015 Instalirao sam Google Keep na tablet, hoću da mi se beleške koje imam u telefonu pojave i na tabletu, može li to uopšte i kako? Nikad mi sinhronizacije nisu išle od ruke :(
Mil@n Posted January 11, 2015 Posted January 11, 2015 Instalirao sam Google Keep na tablet, hoću da mi se beleške koje imam u telefonu pojave i na tabletu, može li to uopšte i kako? Nikad mi sinhronizacije nisu išle od ruke :( Nagađam, ali kontam da bi trebalo da bude tako ako si na oba uređaja povezan sa istim gmail nalogom. Sinhronizacija bi trebala da bude automatska, bem li ga. Kao što se npr kontakti konstantno sinhronizuju.
renne Posted January 11, 2015 Posted January 11, 2015 Podešavanja-Nalozi-Sinhronizacija, pa se loguj istim mailom i to je to
zoki Posted January 11, 2015 Posted January 11, 2015 Uradio odmah, jedino to znam i piše da su sve aplikacije syncovane ali nema ništa i dalje..
Mil@n Posted January 11, 2015 Posted January 11, 2015 Misliš na jednom uređaju šta radiš ne pojavljuje se na drugom?
zoki Posted January 11, 2015 Posted January 11, 2015 Da, da dosadašnje beleške koje su u telefonu od sad budu i na tabletu
zoki Posted January 11, 2015 Posted January 11, 2015 Glup sam neviđeno, sinhronizaciju sam radio samo na tabletu, sad kad sam to uradio i na telefonu sve je prešlo...
Moća Posted January 16, 2015 Posted January 16, 2015 Ljudi imam problem sa Vajberom. Odjednom mi je nestalo pola kontakata iz njega. Nemam neke ljude u kontaktima ali konverzacije mi ostale. Kako da resim to?
Recommended Posts