renne Posted December 16, 2014 Posted December 16, 2014 Ja se sinoć zeznuo. Nema više "Browse" opcije. Ima, klikneš na ime foruma
Tale Posted December 27, 2014 Posted December 27, 2014 Ko zna pouzdan trik za problem sa THUMBDATA fajlom u .thumbnails folderu?
copkillah Posted December 27, 2014 Posted December 27, 2014 Mislim da to i nije problem, da tako mora i to je to :) ono što mene iritira je koliko su aplikacije sve bezobraznije i bezobraznije veće. Evo Fejsbuk aplikacija zauzima preko 80 megabajta, gde na samu aplikaciju otpada 20 i nešto a na "DATA" 60ak. Uninstaliraću je definitivno, ali je to trend koji primećujem u sve više aplikacija. a nema pouzdanog načina da povećam storage space i ovo je sve gore.
Tale Posted December 27, 2014 Posted December 27, 2014 Ma jeste problem. Napravim par fotki, ne čuvam ih na telefonu a taj fajl nagura par stotina MB. Ima, verovatno, veze i sa pregledom fotografija na forumu ili Twitteru.
copkillah Posted December 27, 2014 Posted December 27, 2014 Mislim da je tih par stotina mb u "nebitnom" delu storidža, tj da ti ne zauzimaju prostor za druge stvari.
Tale Posted December 27, 2014 Posted December 27, 2014 Naprotiv. Zauzima mi taman toliko da, recimo, blokira pregled linkovanih slika na forumu ili twitteru. Baš značajno ubija performanse skromnijih telefona.
copkillah Posted December 27, 2014 Posted December 27, 2014 Probaj onda ovo npr http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=22636519&postcount=5 mada gugl izbacuje razna rešenja, ima i aplikacija koja to radi. nego, kako ti to blokira pregled linkovanih slika na forumu ili tw? ne razumem na šta tačno misliš
Tale Posted December 27, 2014 Posted December 27, 2014 Vrlo brzo okupira toliko memorije da ometa normalan rad.
copkillah Posted December 27, 2014 Posted December 27, 2014 Čekaj, pričaš i o onome da recimo ne možeš da apdejtuješ aplikacije jer kaže da nemaš mesta?
Tale Posted December 27, 2014 Posted December 27, 2014 Manje-više. Nemam puno aplikacija, a FB je osnovna. Redovno updejtujem TT i Twitter bez problema. Aplikacije mi zauzimaju manje od 50% prostora na internoj, na SD još manje. Fizički ima dovoljno memorije, a ovo guta previše radne.
copkillah Posted December 27, 2014 Posted December 27, 2014 To sam malopre mislio, thumbnails fajl ne zauzima prostor rezervisan za aplikacije. Ne mogu ni ja da kažem da mi je jasno zašto je toliki i o čemu se radi, ali odradio sam na svom telefonu ono što sam gore linkovao, da pod istim imenom ostaviš prazan fajl i videćemo da li će biti razlike.
Takeshi Posted December 27, 2014 Posted December 27, 2014 jel' ona clean master aplikacija stvarno radi silne stvari koje prijavljuje? zar ne bi trebalo sistem da brise razne temp fajlove i foldere? najgori je fb messenger. zakerberg je zlo.
Have_Fun Posted December 27, 2014 Posted December 27, 2014 (edited) jel' ona clean master aplikacija stvarno radi silne stvari koje prijavljuje? zar ne bi trebalo sistem da brise razne temp fajlove i foldere? najgori je fb messenger. zakerberg je zlo. vec smo ovde resavali problem fb messengera jednostavno odes na FB original aplikaciju u podesavanjima, uradis clear data, upalis je, i logujes se ponovo na FB normalno ce ti raditi inbox, samo kliknes na "remind me later" kad ti predlozi da instaliras FB messenger Onda, nakon 10 dana kada ti onemoguci opciju da zaobidjes instalaciju tog zla, samo ponovi prethodni korak.. clear data, log in i teraj do iznemoglosti ja to radim vec duze vreme i predlazem ljudima oko sebe.. FB messenger ne drzim na fonu Edited December 27, 2014 by Have_Fun
Tale Posted December 27, 2014 Posted December 27, 2014 To sam malopre mislio, thumbnails fajl ne zauzima prostor rezervisan za aplikacije. Ne mogu ni ja da kažem da mi je jasno zašto je toliki i o čemu se radi, ali odradio sam na svom telefonu ono što sam gore linkovao, da pod istim imenom ostaviš prazan fajl i videćemo da li će biti razlike.Kako napraviš prazan file? Ne mogu sada na link, čitao sam te predloge ali i da mnogima ni to nije pomoglo.
Recommended Posts