Frank Pembleton Posted November 12, 2014 Posted November 12, 2014 Apgrejdovao sam android na tabletu. Od subote neveruem. Kao da sam kupio novi tablet. Koji tablet?
zoki Posted November 13, 2014 Posted November 13, 2014 Hoću da skinem neki YT player koji radi u pozadini, tri različita sam pokušao da instaliram ali download kod svakog stane na dve trećine i ni makac.. Sve ostalo u okviru marketa radi normalno.. Ima li neka pomoć?
spina Posted November 14, 2014 Posted November 14, 2014 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2447757 izgleda da su je ovi dusmani iz gugla ukolinili sa play store-a, skini apk sa xda i samo je instaliraj
mlatko Posted November 14, 2014 Posted November 14, 2014 roknucu se sto ne umem da iskljucim predictive text na xiaomi androidu... znaci jebo ga onaj ko ga napravio. Imao sam i ja problem, vidi negde u opcijama generalno. Sad cu probam opet nadjem...
nbg4ever Posted November 17, 2014 Posted November 17, 2014 Evo ga... Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
Anonymous Posted November 17, 2014 Posted November 17, 2014 roknucu se sto ne umem da iskljucim predictive text na xiaomi androidu... znaci jebo ga onaj ko ga napravio. To je verovatno u settings-> language&input, a može da bude i u settings tastature (kad se pojavi tastatura), tako mi je bilo na starom telefonu Apgrejdovao sam android na tabletu. Od subote neveruem. Kao da sam kupio novi tablet. Meni se tablet (Asus) apgrejdovao na 4.43 pre neki dan i nisam preterano srećan, brže troši baterije + ne može da se isključi/uključi GPS, a nisam primetio da sam nešto korisno dobio u odnosu na 4.3. Zanimaće me 5.0, mada nisam ni proveravao da li mi je procesor 64-bita.
renne Posted November 18, 2014 Posted November 18, 2014 Anonimni, zar ne može u setingsima pod lokacijama da se isključi GPS? Pa ako ti trebaju lokacije da postaviš samo opciju "mobilne mreže" Tako je na samsungu
nbg4ever Posted November 18, 2014 Posted November 18, 2014 Moze neki predlog za app da zameni Photos? U sustini, jedino je bitno da mi slike grupise po folderima, poput Gallery http://forums.androidcentral.com/android-5-0-lollipop/461625-gallery-app-gone-photos-app-doesnt-do-folders.html Na ovo mislim, mada klik na "on device" nije resenje jer ne pamti podesavanje Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
zoki Posted November 18, 2014 Posted November 18, 2014 (edited) QuickPic možda?! Edited November 18, 2014 by zoki
Anonymous Posted November 18, 2014 Posted November 18, 2014 Anonimni, zar ne može u setingsima pod lokacijama da se isključi GPS? Pa ako ti trebaju lokacije da postaviš samo opciju "mobilne mreže" Tako je na samsungu Može da se isključi (pod Location Mode, prilično kriptično i komplikovano za nalaženje), ali ne vidim tu napredak u odnosu na veliko on/off dugme u vrhu ekrana kako je ranije bilo.
Recommended Posts