maheem Posted October 31, 2014 Posted October 31, 2014 fala narode, posebno hvala Taletu koji je moja tehnička podrška vazda :) imaš gajbu piva za dobru volju.proradio sam od sebe kada sam se nakačio na treći wi-fi. posle toga su proradili i ostali. misterija
zoki Posted November 1, 2014 Posted November 1, 2014 Ljudi, meni se u Google play-u pojavile i aplikacije koje se kupuju, jel to konačno omogućeno? Proverio i preko tableta i kompa, isto ima..
Have_Fun Posted November 1, 2014 Posted November 1, 2014 (edited) damislim da sam juce video najavu za tomada malo bagujeThe item you were attempting to purchase could not be found.verovatno se jos sve namesta Edited November 1, 2014 by Have_Fun
Valk Posted November 1, 2014 Posted November 1, 2014 Javilo mi da će u januaru Sony da me sam apgrejduje na android lolipops. Ima neko to, šta da očekujem?
nbg4ever Posted November 1, 2014 Posted November 1, 2014 Meni bi trebalo da stigne na Nex tokom novembra. Pisacu tada... Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
zoki Posted November 1, 2014 Posted November 1, 2014 mada malo baguje The item you were attempting to purchase could not be found. verovatno se jos sve namesta Isto, probao jutros i neće :(
Valk Posted November 5, 2014 Posted November 5, 2014 znači da će moći i viber stikeri da se kupe? pitam zbog nekih ovčica.. :)
renne Posted November 6, 2014 Posted November 6, 2014 bankrotiraću zbog ovog google playa, pokupovao sam sve moguće flipere, nije da ih nisam do sada imao kupljene, ali ipak mi je ovako lepše
Hamlet Strašni Posted November 6, 2014 Posted November 6, 2014 Ja sam kupio 100,000 zlatnika za shake spears i ne pojavljuju mi se. Kada u igrači kliknem na fri kristal, daje mi da ne može da se poveže na gugl plej server:-( Što mi je činiti? Послато са GT-P6200 користећи Тапаток 2
nbg4ever Posted November 6, 2014 Posted November 6, 2014 Dobro, zasto mi sad pored google korean autputa, stoji i hindi? Aman vise! Kako da maknem to iz aplikacija? Kad odem na disable, kaze mi da ce zameniti app fabrickom verzijom, ili tako nesto... Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
renne Posted November 6, 2014 Posted November 6, 2014 Ja sam kupio 100,000 zlatnika za shake spears i ne pojavljuju mi se. Kada u igrači kliknem na fri kristal, daje mi da ne može da se poveže na gugl plej server:-( Što mi je činiti? Послато са GT-P6200 користећи Тапаток 2 Jesi li se logovao na gp server? Možda treba konekcija sa google games
Hamlet Strašni Posted November 6, 2014 Posted November 6, 2014 kako se to radi :( imam neki stari tablet samsungv koji neće da apdejtuje android
Recommended Posts