nbg4ever Posted October 21, 2014 Posted October 21, 2014 Nesto mi zabagovao Neksus. Power button samo iskljuci ekran, ne mogu da ga restartujem. Postoji li neki drugi nacin, osim da ispraznim bateriju? Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
wall Posted October 21, 2014 Posted October 21, 2014 (edited) Nesto mi zabagovao Neksus. Power button samo iskljuci ekran, ne mogu da ga restartujem. Postoji li neki drugi nacin, osim da ispraznim bateriju? Sent from my Nexus 4 using Tapatalk Neka kombinacija hw tastera bi morala biti za soft restart. Edited October 21, 2014 by wall
nbg4ever Posted October 21, 2014 Posted October 21, 2014 Meh... Da, potrazio sad i nasao. Tnx Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
Zverilla Posted October 23, 2014 Posted October 23, 2014 izasle here mape za android instalirao & ubio googlemaps. (tj shortcut ka njima :) )
Frank Pembleton Posted October 24, 2014 Posted October 24, 2014 izasle here mape za android instalirao & ubio googlemaps. (tj shortcut ka njima :) ) Ako su uspeli da prenesu kvalitet here drive i here maps koje koristim na WP onda veeeliki plus!
Zverilla Posted October 24, 2014 Posted October 24, 2014 po čemu su bolje od Google Maps? rade offline + bolji UI UI gmaps (i web i android) je katastrofalan, a nekad je bio sasvim upotrebljiv
copkillah Posted October 24, 2014 Posted October 24, 2014 Pa možeš ti i Google Maps da ostaviš u kešu pa rade offline, ali svakako hvala za ovo, isprobaću :)
eye of the beholder Posted October 24, 2014 Posted October 24, 2014 Šta je potrebno (od softvera ili kablova) da kada priljučim mobilac (samsung s3) na PC računar da mi mobilni bude na internetu? I da li je to u opšte i moguće? Na HTC-ovim mobilcima je to moglo da se izvede.
Tihajeza Posted October 25, 2014 Posted October 25, 2014 znam, ali proveravam: android će sampomeriti moj sat noćas u smeru u kome treba? treba da navijem sat za sutra ujutru, pa mi je bitno da ne omašim
maheem Posted October 30, 2014 Posted October 30, 2014 da li neko ima ideju gde treba da čačkam da bi uspeo da se nakačim na net? nakačim se na wi-fi ali browser i tapatalk javljaju da ne mogu da se povežu na net?!
Tale Posted October 30, 2014 Posted October 30, 2014 A na kakav wi-fi se kačiš? Neki javni, a besplatni, se ograničavaju na samo određene servise, tipa FB ili mail preko aplikacija.
maheem Posted October 30, 2014 Posted October 30, 2014 A na kakav wi-fi se kačiš? Neki javni, a besplatni, se ograničavaju na samo određene servise, tipa FB ili mail preko aplikacija. hm, moguće je. kačim se na wi-fi studentske biblioteke koja mi je preko puta. zaključan je šifrom koju sam lupio i provalio. radilo je super do prekjuče. al sinoć u pivnici mi se isto dogodilo sa njihovim wi-fijem.
Tale Posted October 30, 2014 Posted October 30, 2014 Probaj na kratko preko data transfera (isključi wifi a uključi ovaj) pa vidi da li radi.
Have_Fun Posted October 30, 2014 Posted October 30, 2014 hm, moguće je. kačim se na wi-fi studentske biblioteke koja mi je preko puta. zaključan je šifrom koju sam lupio i provalio. radilo je super do prekjuče. al sinoć u pivnici mi se isto dogodilo sa njihovim wi-fijem. nakacen si na wifi ali ne mozes da surfujes? probaj da udjes u opcije i promenis IP adresu (tamo gde je wifi pa modify network config pa tu imas ip adresu), poslednju cifru.. npr umesto 3 stavis 7 ili tako nesto meni se to desava kuci ponekad
Recommended Posts