Have_Fun Posted September 8, 2014 Posted September 8, 2014 (edited) evo kako je bilo za moj htc samo sto ti odaberes disc drive i povezes se na kompovo sto su oni odradili je povezivanje fona na kompov internet sto je isto dobra fora ako ti treba nesto za download na fonu a nemas wifi -.-kao sto se meni dogadjalo, a nisam imao net na paketuili odradis to, pa pustis da tvoj fon glumi wifi i ostali se kace preko njega :D Edited September 8, 2014 by Have_Fun
duda Posted September 8, 2014 Posted September 8, 2014 hvala ljudi, proradilo mi kada sam prevukla ovu ikonicu odozgo i sa punjenja prebacila na data storage hvala puno :)
yolo Posted September 14, 2014 Posted September 14, 2014 Kako se u Viberu iskljucuje predictive text input? Probao sam sve i nisam uspeo, iako mi je u settingu samog telefona iskljucena predictive text opcija. Pretpostavljam da Viber ima neko svoje podesavanje ali ga ne vidim, u njegovom settingu nema tako nesto. Verovatno je nesto glupo tipa tri puta tapni na nesto. Hvala.
gervasius twinkleminkleson Posted September 20, 2014 Posted September 20, 2014 Kako se bjese instalira whatsapp za nas koji zivimo u zemljama gdje nije dozvoljen?
Tihajeza Posted September 20, 2014 Posted September 20, 2014 aplikacija za gmail radila normalno nekoliko dana, a onda je prestala da prikazuje nove poruke. gmail proveravam preko browsera, ali mi to nije uvek zgodno. šta da radim sa aplikacijom da proradi?
Mil@n Posted September 24, 2014 Posted September 24, 2014 Kako se bjese instalira whatsapp za nas koji zivimo u zemljama gdje nije dozvoljen? Ustaljeno rešenje je da skineš .apk file tj instalaciju sa neta, prebaciš na fon i instaliraš.
FERNOUX H Posted September 25, 2014 Posted September 25, 2014 Kako se bjese instalira whatsapp za nas koji zivimo u zemljama gdje nije dozvoljen? Možeš i da skineš CyberGhost.
Mr.Mxyzptlk Posted September 26, 2014 Posted September 26, 2014 (edited) jel' se zna koliko ce otprilike da kosta nexus 6? jel' nece biti iznad 500$? :D Edited September 26, 2014 by extragluv
Dionysos Posted September 26, 2014 Posted September 26, 2014 с обзиром да га моторола прави, вероватно ће коштати као и moto x тј. $499 мада нисам видео нигде да се помиње цена још
Lrd Posted September 26, 2014 Posted September 26, 2014 jel' se zna koliko ce otprilike da kosta nexus 6? jel' nece biti iznad 500$? :D Nexus valjda nikad nije bio više od 500$.
gervasius twinkleminkleson Posted September 26, 2014 Posted September 26, 2014 Ustaljeno rešenje je da skineš .apk file tj instalaciju sa neta, prebaciš na fon i instaliraš. Možeš i da skineš CyberGhost. Hvala! Uspjeo sam, nasao .apk fajl.
Tihajeza Posted October 8, 2014 Posted October 8, 2014 šta koristite za online slušanje muzike na telefonu? ja sam koristila grooveshark na PC-ju, ali na telefonu ne radi, staje, baguje. tamo sam imala super playliste, baza podataka je ogromna. sada sam skinula soundcloud i ne mogu da nađem ni 15% muzike koju sam slušala na gsharku
maheem Posted October 8, 2014 Posted October 8, 2014 grooveshark je nesto poput youtubea bez videa, dok soundcloud uglavnom koriste muzicari i producenti za kachenje svojih radova. ne znam sta je Deezer al kasnije cu pogledati koji app ti moze pomoci
gervasius twinkleminkleson Posted October 8, 2014 Posted October 8, 2014 (edited) Jel moguce instalirati Google Hangouts Dialer kod nas? edit: nevr majnd, uspjeo sam Edited October 9, 2014 by gervasius twinkleminkleson
Recommended Posts