eye of the beholder Posted August 26, 2014 Posted August 26, 2014 Onda je ti nisi apdejtovao dosta dugo... pošto ja nisam apdejtovao jedno 2-3 meseca pa mi tražio da instaliram fb chat. Što i nije loše za znati, znači skinem neku verziju od pre godinu dana i mogu da šeljem poruke. Problem sa četovanjem preko brauzera je to što ne dobijaš obaveštenje kada ti je stigla poruka.
maheem Posted August 26, 2014 Posted August 26, 2014 update je urađen pre dva meseca, pre tri je počeo da smara sa updateom, kao i sa installom fb messengera koji naravno nisam instalirao. at Have_Fun: starije verzije fejsbuk appa su uglavnom bilo bolje
Have_Fun Posted August 26, 2014 Posted August 26, 2014 Toooooooooo!maheem care!!!radi bez mesindzera :Devo verzijehttp://facebook.en.uptodown.com/android/download/70377izbrisao sam FB i FB msngr i stavio ovo, sve radiprvo te pita da li da instaliras mesindzer, kliknes kasnije i normalno chatujeshvala maheemupdate vise ne klikcem!
zoki Posted August 26, 2014 Posted August 26, 2014 Friendcaster nije loša alternativa zvaničnoj app..
Razzmatazz Posted August 26, 2014 Posted August 26, 2014 Ja poskidao sve te stvari. Telefoni su sad dovoljno jaki da teraju browser, a ta verzija barem neće tražiti da mi čeprka ko zna šta na telefonu.
copkillah Posted August 26, 2014 Posted August 26, 2014 Meni je u jednom momentu odbio da šalje poruke dok ne instaliram Messenger. Ali u pravu je Bata, mislim da to može lepo i preko browsera.
Have_Fun Posted August 26, 2014 Posted August 26, 2014 pa evo resenja, skini onu verziju FB-a koju sam postavio, prebaci je na fon, izbrisi tu novu koju sada imas na androidu, izbrisi messenger, instaliraj zatim datu verziju i to je to :)
Tale Posted August 27, 2014 Posted August 27, 2014 znam, ali problem je što pri prvom logovanju kada obrišem, to ponovo naraste na tu veličinu. Neki App koji će automatski da briše keš i data nakon zatvaranja aplikacije?
eye of the beholder Posted September 1, 2014 Posted September 1, 2014 Elem, ,treba mi pomoć, Na samsung S3 u njegovom "default" Internet browser postoji nekoliko stranica koje nisu stavljene u bookmarks već jednostavno "save pages as.." Te "sačuvane" strane trebalo bi prebaciti na računar ili na drugi (takođe Samsung) telefon. Problem i to što tih strana nema 2-3 strane već 100-200. Šta mi je činiti? Telefon nije rutovan.
Recommended Posts