maheem Posted August 25, 2014 Posted August 25, 2014 znam, ali problem je što pri prvom logovanju kada obrišem, to ponovo naraste na tu veličinu. isti problem me nervira neko vreme-prvi log posle brisanja odmah jede memoriju
copkillah Posted August 26, 2014 Posted August 26, 2014 isti problem me nervira neko vreme-prvi log posle brisanja odmah jede memoriju Ja bih to čak i podneo da me nisu prisilili da koristim i Messenger na koji otpadne još dosta memorije, što radne, što neradne™. Zato i pitam ima li neka proverena alternativa, makar Messenger da ubijem?
Have_Fun Posted August 26, 2014 Posted August 26, 2014 mozes da koristis FB preko browsera na androidua ove 2 aplikacije (FB i FB msg) izbrises
maheem Posted August 26, 2014 Posted August 26, 2014 (edited) nisam instalirao FB Messenger. čemu on služi sem da jede memoriju? Edited August 26, 2014 by maheem
renne Posted August 26, 2014 Posted August 26, 2014 Pa možež ako ideš preko browsera, ako ideš preko aplikacije ne može ako nemaš instaliran mesindžer. Možda može preko neke prastare ne apdejtovane verzije, to ne mogu da tvrdim.
Have_Fun Posted August 26, 2014 Posted August 26, 2014 mozes da koristis FB chat preko FB aplikacije a da nemas instaliran FB messenger?deder, rekni kako :Djedini nacin da se sve ovo zaobidje je onaj koji sam vec napisao, koriscenjem FB-a preko browsera (ali onda ne koristis FB app uopste, sto zapravo i nije toliko lose)
maheem Posted August 26, 2014 Posted August 26, 2014 aplikacija je, nije preko browsera. ne znam koja je verzija (update od pre dva meseca) ali idu poruke i nemam mesindžer.
Have_Fun Posted August 26, 2014 Posted August 26, 2014 mozes li da vidis koja je verzija u pitanju, da izbrisem ovu i turim tunervira me sve ovo sa mesindzerom i skidanjem nepotrebnih aplikacija kada je nesto savrseno radilo i bez toga
maheem Posted August 26, 2014 Posted August 26, 2014 12.0.0.15.14 rekao si da je prastara verzija a ne neapdejtovana. o bože šta ja radim ovde. aj zdravo
Recommended Posts